- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Mike88
senior tag
válasz
Zozzer888 #33973 üzenetére
Nem! Az 1 magos! A magentások rablók! Nem szabad tárgyalni velük!
Ezért az árért megkapod a wayteq-et, de azt nem ilyen lityi-lötyi részletre.
Biztos ki van zárva a gar. nélkül Kínából project? Mert ha igen, akkor a helyedben én is abból a kettőből választanám ki az egyiket, amit Chaser javasolt. -
Mike88
senior tag
válasz
Zozzer888 #33965 üzenetére
Ha van rá lehetőséged, akkor mindenképpen, de biztos vagyok benne, hogy elfog keseríteni a látvány. Tényleg semmi túlzás nincs abban, hogy ettől kihullik a hajad. A kérdés persze jogos, ami ilyenkor sokakban felmerül, hogy egyáltalán miért gyártják... Na igen, jó kérdés!
-
Mike88
senior tag
válasz
Zozzer888 #33960 üzenetére
800×480-at kevésnek tartom már 7 collon is. Tapasztalatból mondom, hogy nethez sokszor kínszenvedés az 1 mag. 512MB RAM pedig kimondja, hogy ne vedd meg. Fentebb írta valaki, hogy ma már dual core, 1GB RAM s IPS kijelző alá nem szabad adni. Vele egyetértek.
Nem rosszból, de miért olyan fontos 2 azaz kettő év garancia egy olyan műszaki cikk esetében, ami robbanásszerűen fejlődik? Két év? Két év alatt hol lesznek ezek a tabletek? -
Zozzer888
addikt
válasz
Zozzer888 #33956 üzenetére
Ugyan nem 4:3-as, de a 2év gari jár rá, szerintetek?
-
tjb007
nagyúr
válasz
Zozzer888 #33643 üzenetére
Igen és igen.
A billentyűzet+egér páros esetén csak rá kell dugni az OTG kábelre a vevőegységet, a másik dologhoz meg csak egy HDMI kábelre van szükség (persze csak akkor, ha van rajta HDMI port).
Ha olyan eszközre szeretnéd kiküldeni a gépet, amin nincs HDMI csatlakozó akkor megfelelő átalakítókábelt kell használni (pl. HDMI → DVI), analóg kábelek esetén (mint például a VGA) pedig konverterre is szükség van. -
.DLL
veterán
válasz
Zozzer888 #33419 üzenetére
Én is őszinte leszek: vigyázni kell rájuk.
A ZTE Blade-em 2,5 éves, karcmentes, az akksija remek kondiban, és minden tökéletesen megy rajta. (Innen is külröm köszönetem Kelzsocának a Froyo R8 Hun-ért ami szintén több mint két éve fut reccenés mentesen a telón)
Az előző telefonom egy Alcatel 756 volt, 6,5 évesen cseréltem le a Blade-re, de a mai napig működik, félévente egyszer feltöltöm, tartaléktelefonként pihen a dobozában.
Előtte való telefonomat mondjuk 2-3 évesen ellopták, de jól jártam utána a 756-tal.
A Canon 550D-m 3 éves, szintén jó állapotban nincs rá panaszom, és még csak azt sem mondhatom, hogy nagyon vigyáznék rá, mert szeretem magammal vinni ahova csak lehet, legyen az kirándulás, városi séta, stb. ezen kívül forgatási eszköz is, tehát van nyüstölve, de amennyire lehet figyelek és vigyázok az eszközeimre.Hacsak nem valami silány ólommentes forrasztás miatt jön szét egy alkatrész belül, akkor viszonylag hosszú élet elé nézhetnek, nem kell ezen aggódni.
-
csibe1
addikt
válasz
Zozzer888 #33419 üzenetére
Fogyasztói társadalomban élünk ahogy előttem is említették.
Ez majdnem mindenre igaz,szinte senki sem gyárt túlzottan tartós dolgokat.
A minősége,optimalizálása jobb a drágább tableteknek,de ott se érdeke a gyártónak,hogy ne vedd meg az újat.
A szervizelésük x év után meg érdekes,általában már nem éri meg.Némelyik úgy van összerakva,hogy alig van benne csavar,ragasztás fogja össze,hogy minél nehezebb legyen szervizelni,otthon meg neki se állj. -
.DLL
veterán
válasz
Zozzer888 #33415 üzenetére
Egyáltalán nem, nagy ritkaság az is, legalábbis a 40e alatti kategóriában.
Én ma vettem meg a GoClever R83.2-t, ebben pont van Bt. is, meg HDMI, meg 8"-os IPS kijelző, meg minden. 35 ezer Ft-ért!! Egyébként hihetetlen, nem tudtam kihagyni.
Ha véletlenül elég neked a 8" akkor csak ajánlani tudom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged