Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- A KOReader ebook olvasó program
- Trump vagy Harris
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tannhauser
csendes tag
válasz Blackhole13 #33444 üzenetére
A kupon kód már nem működik
-
Tannhauser
csendes tag
10" táblagépet vennék max. 40-50 eFt erejéig. A játékteljesítmény kevésbé fontos, a hosszú üzemidő már inkább. Főleg netezésre, irodai dolgokra, esetleg könyvolvasásra lenne használva, de ez lesz az első táblagépünk, úgyhogy még nem kiforrott a majdani használat. Végigbogarásztam a fórumokat, és az alábbi lista jött össze:
Cube U30GT Tablet PC, kb. 200 USD
[link]
Azt írta erről egy felhasználó, hogy sok program nem megy rajta hardware restrictions miatt. Mivel nem is tűnik elterjedtnek, nem szívesen kísérleteznék vele. Ráadásul - már ha helyes volt a specifikáció azon az oldalon, ahol néztem - csak 16 GB kártyát tud fogadni (a többiek 32 GB-osat is).Ainol NOVO 10 Hero, kb. 175 USD
[link]
Népszerű táblagépnek tűnik. Sokan használják, itt is külön topik van róla. A felhasználói láthatólag szeretik.Ainol NOVO 10 Hero II kb. 200 USD
[link]
Az előző négymagos verziója, ennek ellenére állítólag lassabb, mint a kistesó. Mivel ráadásul drágább is, nem tűnik jó vételnek annak ellenére, hogy az ára alapján még belefér a keretbe, és 4 magos.Ampe A10, kb. 200 USD
[link]
Bár 7800 mAh az akkuja, de csak 5 óra üzemidőt írtak rá, amit keveslek. Az előlapi kamerája jobb, mint az Ainol NOV-knak (0.3 helyett 2 MP) de ez talán nem lesz annyira fontos,.Ampe A10 3G GPS, kb. 240 USD
Az egyetlen a listán, amiben van GPS. Amit viszont még nem tudom, hogy kell-e. További negatívum, hogy csak 1.2 GHz-es a procija (a többié 1.5-1.6) és a ROM is csak 4 GB benne (a többiben 16 GB). Ráadásul drágább is, mint a többi.Overmax OV-SteelCore10+, kb. 61000 Ft (bőrtokkal)
Az egyetlen magyarországi a listámon. Túl drága, és ráadásul csak 6600 mAh az akkuja. Azért néztem ennek utána, mert találtam egy cikket, aminek az írója olcsón vette meg billentyűzetes tokkal együtt, de aztán kiderült, hogy Romániában vette.Ramos w27pro, kb. 160 USD
[link]
Bár olcsó és négymagos, az akkuja csak 6400 mAh, és a felbontása is csak 1024x600. Ráadásul mintha csak elöl lenne egy gyenge kamerája.Összességében véve elég egyértelműen az Ainol NOVO 10 Hero tűnik a legjobb vételnek.
Véleményeket, további típusokra tippeket örömmel fogadok -
Tannhauser
csendes tag
PDF olvasásra nem kicsi a 7" tablet?
Csak mert a Kindle 6" képernyője használhatatlan a szokásos méretű PDF-ek olvasására, olyan aprók a betűk. -
Tannhauser
csendes tag
Valószínűleg egy Ainol NOVO 10 Hero táblagépet veszek. Tudnátok abban segíteni, hogy melyik (külföldi) webshopból érdemes megrendelni?
Nem szeretném, ha átvernének. -
Tannhauser
csendes tag
Re: "ebay-ről 20e feletti eladással rendelkező embertől szerintem nyugodtan lehet rendelni."
Sok mindent rendeltem már az eBay-ről, de csak olcsó dolgokat. Drágát nem szívesen rendelnék, mert nemrégiben jártak úgy az ismerőseim, hogy egy gyanúsan olcsó tabletet rendeltek egy nagyon sok eladással rendelkező eladótól, és helyette valami bizsut ékszert kaptak.
-
Tannhauser
csendes tag
válasz Chaser #33635 üzenetére
Nem tudom, sajnos.
A 7" tablet kb. 5000 Ft áron volt. Ők is látták, hogy túl szép, de úgy voltak vele, hogy hátha bejön, ha meg nem, akkor nem buknak sokat. Nem jött be.Akárhogy is, most olvasom a tracking numberes fórumot. Még mindig nem tudom, honnan rendelem meg, de a pandawill úgy tűnik, felejtős.
-
Tannhauser
csendes tag
válasz Chaser #33638 üzenetére
Re "Összes webshoppal lehet copóka, pandawill, buyincoins, ipadalternative, ki kell fogni."
Én is erre a következtetésre jutottam a másik topik végigolvasása után.
A buyincoins-ot pl. többen mondták hogy milyen jó, aztán valaki arra is beírta, hogy azok megszívatták.
Reménykedni lehet, valamint PayPal-el kell fizetni, esetlegh Aliexpresst használni, aztán még az idő letelte előtt disputát indítani ha gyanús valami. (Vagy itthon megvenni 1,5-2x annyiért.)Mindennek ellenére nálam továbbra is a buyincoins az esélyes, mert ott az Ainol Novo 10 Hero csak 170 USD, van PayPal, és SingPost.
-
Tannhauser
csendes tag
Köszi, hogy megosztottad a tapasztalataidat!
Nekem most jön az első tabletem, egy Ainol NOVO 10 Hero. Valahol a Kínai-tengeren lehet, és ha az észak-koreai dagadt hülyegyerek nem lövi szét a dzsunkát akkor pár héten belül megkapom. Szóval tapasztalatom még nincsen, de leírom, hogy miért rendeltem meg: mert kíváncsi vagyok arra, hogy mire használható. Évekkel ezelőtt a Kindle-t is ezért rendeltem meg. Úgy voltam vele, hogy valószínűleg csak arra fogom használni, hogy a kirándulásokra ne kelljen bőröndnyi könyvet cipelni. Ehhez képest azóta naponta használjuk, egymás kezéből vesszük ki, és felmerült, hogy még egy Paperwhite-ot is veszek pluszban. A tablettel sem tudom, mi lesz majd nálunk a fő használati módja. Lehet, hogy csak a gyerekek fognak játszani vele, de az is lehet, hogy az irodában ezzel járok majd a megbeszélésekre (esetleg billentyűzetes tokkal kiegészítve, azt is ki kell még próbálni). Ezek a dolgok csak a gyakorlatban derülnek majd ki. Ezért is rendeltem egy viszonylag olcsó tabletet, tapasztalatszerzésre az is jó lesz.
Netbookunk meg nincs, az nem fog konkurrenciát jelenteni a tabletnek
-
Tannhauser
csendes tag
14 éves lánynak kellene ajándékba 7" tablet, max. 100 USD áron.
Zenehallgatás, YouTube, Skype és játékok lennének a fő felhasználási területei. A játékok nem annyira 3D csillivilli csodák, inkább egyszerűbbek.
Az Ainol NOVO7 Crystal I-et néztem ki, de már alig lehet kapni. Mindenhol a Crystal II van, de arról nem olvastam jókat. Crystal I megrendelése esetén tartok attól, hogy nem is lesz már raktáron és szívás lesz a vége.
Van a Crystal I-nek értelmes alternatívája?
-
Tannhauser
csendes tag
válasz V-kony #37720 üzenetére
Mindenképpen 10"-osat vegyél a PDF-ek olvasásához. Még abba is bele kell időnként zoomolni.
Nekem Ainol NOVO10 Hero I-em van, azon szoktam PDF-eket olvasgatni. Semmi problémám nem volt vele eddig, színes képekkel telerakott könyveket (Osprey sorozat) is simán megjelenítette. Az ára mondjuk valamivel több, mint 30k.
-
Tannhauser
csendes tag
100 USD alatt (60-70 USD még jobb lenne) kellene egy olcsó 7-8" tablet. Gyereknek játszani; strandra hogy ne kelljen nagyon félteni; meg kipróbálni hogy mennyire használható a mindennapokban egy ekkora kütyü.
Fontos, hogy USB-ről lehessen tölteni, mert az Ainol NOVO10 Hero-ban nagyon utálom a külön töltőt.
Buyincoinson most akciósan 68 USD a 7" Cube U25GT Android 4.1 RK2928 A9 1GHz Tablet PC 8GB 1GB RAM WIFI Capacitive tablet, de úgy nézem, az nem USB töltős.
Tudtok ajánlani ilyet?
-
Tannhauser
csendes tag
Na még egyszer:
100 USD alatt (60-70 USD még jobb lenne) kellene egy olcsó 7-8" tablet. Gyereknek játszani; strandra hogy ne kelljen nagyon félteni; meg kipróbálni hogy mennyire használható a mindennapokban egy ekkora kütyü.
Fontos, hogy USB-ről lehessen tölteni, mert az Ainol NOVO10 Hero-ban nagyon utálom a külön töltőt.
Buyincoinson most akciósan 68 USD a 7" Cube U25GT Android 4.1 RK2928 A9 1GHz Tablet PC 8GB 1GB RAM WIFI Capacitive tablet, de úgy nézem, az nem USB töltős.
Tudtok ajánlani ilyet?
-
Tannhauser
csendes tag
Sziasztok!
Olyan olcsó, 15-20 eFt körüli (max. 25 eFt) táblagépet keresek, amit lehet USB-ről tölteni. Van ilyen?
Olvasásra, emailezésre, böngészésre kellene. A játékteljesítménye nem annyira érdekes, és videót sem ezen fogunk nézni. Utálom a sok kábelt meg töltőt, azért kellene USB-s
Jó lenne itthon is kapható, de külföldről rendelhető is szóba jöhet. -
Tannhauser
csendes tag
válasz CoolBoy323 #43071 üzenetére
Kimaradt, hogy 7-8" tablet kellene, persze nagyobb is jó lenne, de ennyiért nem hinném hogy kapnék.
10" tabletet már vettünk, és ebben a méretben nem volt akkor USB-ről tölthető. A kérdésed alapján a kisebbek rendszerint tölthetőek USB-ről?
-
Tannhauser
csendes tag
Sziasztok!
Olcsó, de használható 7-8" tabletet szeretnék venni.
Újat
Itthonról vagy külföldrőlKevés dologra lesz használva: Chromecast vezérlése (Netflix, Plex) illetve konyhai receptek megjelenítése főzés közben. Esetleg még email, Evernote jegyzetelés. Játszás nem lesz rajta.
Fontos, hogy gyorsan bootoljon be és induljanak el rajta a programok.
Max. 100 USDKindle Fire is felmerült. Nem vetettem még el, de egy Androidos jobb. Pl. Huawei, Chuwi...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Synology NAS
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest