Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gurabli
őstag
Sziasztok!
Tudom, hogy sokan kérdezték már, de teljesen elvesztem a sok kínai csoda között, és nem is volt még tabletem (nem ismerem őket).
Egy olcsó tablet kellene, ami az árhoz képest megbízhatóan működik:
- netezés (ha valamennyire megy a flash, az előny)
- ebook olvasás (könyvek, napi- és hetilapok)
- filmezés (viszonylag kevés, xvid, vagy max 720p).
- jó wifi
- elfogadható üzemidő
- előny lehet a BT, és a hdmi
- 7"-es méret az ár miatt (vagy lehet nagyobb is, nem tudom min a 7" elég e a kényelmes olvasáshoz)Mit érdemes most venni 20-40e között (DPS, Concord, Waytech, stb ismeretlen nevek)? Apple kizárt, Nexusra vagy Samsungra nem akarok most költeni.
Köszönet!
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
csababarca
őstag
Leszedtem a vondroid 4.2-es romot, 4GB, 128as kernel.
De rámegyek a tárhelyre, és 114 MB-t ír összesen.
SD-kártyán van 11 GB memória, de direkt azért szedtem le a 4GB-s verziót,hogy legyen elég hely a sima lemezen is. vagy mire vonatkozik a 4GB?Amikor rom csere után újraindul a tablet, bejön egy ilyen:
CWM for Finless ROMs v5.8.3.4.
-reboot system now
-install zip from sd card
-wipe data/factory reset
-wipe cache partition
-backup and restore
-mounts and storage
-advencedMi a teendő?
(myaudio series 10.)iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
RunTimeError
tag
Homemade vagy vetted valahol? Na meg mennyiért? Én is szeretnék majd befektetni egy 600D+steadicam kombóba
Leélheted az egész életed anélkül, hogy felébrednél. Mindenki megmondja, hogy mit csinálj, mi a jó neked. Nem akarják, hogy te találd meg a válaszokat, azt akarják hidd el az övéket.
-
Tim82
félisten
válasz randras #33861 üzenetére
Nem kötekedés a szándékom, de azt sem nézted meg, hogy akinek írtál, milyen kritériumokat jelölt meg (memóriakártyával bővíthető legyen, HDMI stb.). Azoknak meg az iPad Mini nem mindenben felel meg.
Nekem pl. meg fog felelni az iPad Mini, de én bőven elférek a cuccaimmal egy 16 GB-os memóriakártyán.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
randras
veterán
válasz tjb007 #33863 üzenetére
Mert törölték őket gondolom, kínai webshopok viszont rogyásig vannak vele. Tökéletesen működnek (szinkronizálnak és töltenek), tehát még csak nem is dzsunka szarok.
Tim82: Igaz, el is bújtam. Mondjuk nem tudom, mi fontosabb: több tíz gigányi adatot tárolni egy tabon, vagy hogy a legfontosabb funkció rendesen működjön (internetkapcsolat)...
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz randras #33864 üzenetére
Akkor úgy fogom meg: miért jó felülbírálni a saját szempontjaid alapján más szempontjait és az alapján "ajánlani" valamit? Neki ez az egyik szempont, a többi is fontos, amit te figyelmen kívül hagysz.
Amúgy meg nyilván nem gondolsz arra a nagyon életszerűtlen helyzetre, hogy nyaralásra pl. pár filmet visz magával az ember tableten (ha nem akar "nagy és nehéz" laptopot cipelni).
Mondom, ne vedd kötekedésnek, nem annak szánom.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
Ombi5
őstag
Udv.50e ft-ig milyen tablat tudnatok ajanlani ami netezesre kellene meg youtube-pzasra leginkabb?! Baratom keri a segitseget tolem,de mivel en apple cuccokat hasznalok ,igy nem igazan birtam neki segiteni ebben a kerdesben.koszonom
-
violentSt
tag
válasz gurabli #33866 üzenetére
Szerintem meg told meg egy otossel es vedd a 70dc-t
Szebb kulso (bar ez szubjektiv) szvsz masszivabb is
Pengebb kijelzo, az mar IPS es a felbontasa is nagyobb
Plusz 4GB
es hat amikre te szeretned hasznalni elonyosebbVagy ha ragaszkodsz a hdmi-hez +7ezerert pro duo, massziv osszeszereles,
Az is ips (1024x600) es hdmi is van rajta a hw detto 700dc csak 8GB vel
Aljandek tokkal[ Szerkesztve ]
-
Stephan89
aktív tag
válasz violentSt #33873 üzenetére
Samsung Galaxy Tab 2 7 kijelzője tudom, hogy nem IPS, de a tesztben amit olvastam róla, jókat írnak. Jó a betekintési szöge is elvileg. Mi a gond akkor vele?
Akik használják ezt a tabletet, mindenki dicséri a gépet. Panaszt nem nagyon olvastam, szemben sok más, kínaival. Most jó áron (47000 Forint) meg is tudnám venni újonnan. Holnap megnyomkodom egy itthoni üzletben, aztán megrendelem ha tetszik.Netezni, skypeolni webkamerával, facebookozni, filmet nézni nekem tökéletes lesz. Meg lehet suliban jegyzetelni, bár majd meglátom, hogy tudok rajta gépelni.
Üdv.
-
this is life
Ármester
válasz Stephan89 #33878 üzenetére
Nem fogsz rosszul jarni a galaxy tab2 7"collal nekem a nagyobb van de megelegedessel hasznalom,nemi finom hangolas kell neki hogy pergosebb legyen...merem ajanlani a samut ha nem akarod magad sokat idegelni,de ha adrenalin loket kell akkor jo valami kokany kinai is
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
violentSt
tag
-
Dyde
aktív tag
20.000 péz alatt van olyan tablet ami ajánlott? Persze tudom hogy nem kell csodát várni, nekem csak kizárólag netezésre + FB-ra kéne. Az új tesztben lévő Ghoo Tab 7000S-t néztem ki
-
istvan287
csendes tag
Hali mindenki!
Keresek egy tabletet barátnőmnek max filmnézésre(sima divix), facebook, böngészés, skype ilyesmi lenne a lényeg, ja meg wifi, és minimum 32 giga memória olyan 50 körül lenne a dolog, de ha ennyiből szart kapni akkor max 90... :S De az már nagyon sok úgyhogy akkor inkább laptop lessz belőle bár lehet annyiból meg szar laptopot kapni
A segítséget előre is köszi! -
szeksziboj
tag
Ismer valaki ilyet 50 körül? (10"-es persze lehet több is)
Ami kéne minimum: (tulképp mindent tud, de ezért is írom)
7" vagy 10" 1280x800 ips
sd olvasó
2magos cpu
8gb rom, 1gb ram
normális grafikai alrendszer (pl a fenti mali400 4-es kb)
hdmi
wifi
gps
bluetooth
3g -
csibe1
addikt
válasz istvan287 #33887 üzenetére
Laptop ügyben errefelé kellene érdeklődnöd,ha majd eldöntöttétek,hogy az lesz:
Netbookból a HP EliteBook 2530P ajánlották a topikban, kb. 1,5kg;nincs vészes súlya.
Akad belőle az aprón is:
HP EliteBook 2530P Garanciával! erre fél év garit adnak
HP 2510p 2530p 2730p 6530b 6930p Elitebook csúcskategóriás Core2Duo laptopok eladók !!
Tabletre: méretet nem írtál,hogy mekkora lenne az ideális,és hogy mindenképpen kell-e alapból 32GB-os háttértár,és az elég vagy bővíthető kellene.
Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate 16GB 10", 2 év garival,3G-vel,16GB háttértár,79900FtPrestigio MultiPad 8.0 Pro Duo
8", 2 év gari,8GB háttértár, 41900FtPrestigio MultiPad 8.0 Pro Duo topik
Nexus 7 16GB 7",16GB,74900Ft a 32GB-os az már 100ezer itt,bár találtam Nexus 7 32GB-ot 77ezerért,de a bolt nem tudom mennyire megbízható.A Nexus 7 nem bővíthető.
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
this is life
Ármester
válasz istvan287 #33887 üzenetére
Milyen meretu lenne jo? 7 vagy 10 col ? Ha jot akarsz akkor 7 colosbol samu p3110 nexus 7 ha 10.1 lenne a cel akkor asus smart ,samu p5110ezek 100 e ,vagy lenovo a2109 85ezer de a lenovo tn/film paneles ...ugy szerintem vagy jo egy tab,vagy pedig olcso...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
kateb
tag
válasz fateless #33867 üzenetére
Nem baj, hogy az ipad-et ajánlotta, hiszen nekem is tetszene.
Tulajdonképpen leegyszerűsítve azt is írhattam volna, hogy ipad minit keresek valamilyen hdmi kimenettel és bővíthető memóriával. Az oprendszertől most tekintsünk el.
Ha ezt a két dolgot nem felejtették volna le a kütyüről, akkor már megvettem volna így túlárazva is. Viszont lefelejtették, így marad az android.
Sajnos a 16:9-es képarányt kezdik preferálni a 4:3 kárára a gyártók. Divatot teremtenek a kisebb képernyőfelülettel. Pedig nethez, e-bookhoz jobb az utóbbi. -
istvan287
csendes tag
válasz csibe1 #33889 üzenetére
Hát a méret valahogy eddig nem is került szóba( pedig lényeges )
Majd ma megkérdezem csajom, csak éjszakás volt :S
Bár szerintem egy 7"-os tutira elég lenne neki.
Hát nem hiszem hogy ez a Netbook dolog érdekli de azért köszi a segítséget, próba cseresznye megmutatom neki azokat amiket belinkeltél, de akkor inkább laptop(mondjuk lehet hogy csak én gondolom így, majd ő megmondja)
Ez a Nexus 7 32GB-ot 77ezerért egéssz szimpatikus, nem tűnik rossznak, hát a bolt megbizhatóságáról annyit hogy a puding próbája az evés
Amit mutattál és jónak tűnik, az a Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate 16GB 10" lehet hogy ez a másik befutó.
Majd megmutatom ma az asszonynak és ő dülőre jut hogy mi is a szive vágya, ha mégsem sikerül akkor ha lehet hogy pár kérdés erejéig tovább zaklatlak titeket
Addig is köszi a segítséget! -
Chaser
legenda
válasz szeksziboj #33888 üzenetére
Ampe A10 kinnről, de $ miat már valszeg inkább 55k.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
istvan287
csendes tag
válasz polar-x #33891 üzenetére
Hát a méret még nem biztos de 7" lessz szerintem.
Milyen egy jó tablet? (Bocs ez így lehet hülyén hangzik, de ehhez a témához téll az vok )
Tudom hogy a tn/film panel monitorban már nem egy nagy szám, de azt nem igazán tudom mi is az alternatívája?
Ez a [Nexus 7 32GB] (amit csibe1 ajánlott nekem) beletartozik a jobbak közé?
Nem tűnik rossznak amit ajánlottál, ez a samu p3110, csak kevés a memóriája, bár ahogy látom bővíthető.
Ennek már jobb a kijelzője?
Kösszi a segítséget előre is![ Szerkesztve ]
-
Attila xy
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy 50 ezer forint környékén milyen tabletet érdemes venni?
Elsőre My Audio 10-es szériára gondoltam,ennek olvastam tesztjét illetve úgy láttam tűrhető a hardveres szerelhetősége.Másnak még nem néztem utána de majd bogarászok itt,esetleg ha tudnátok összehasonlítást linkelni.
Még az érdekelne honnan lehet ezekre (HD) filmeket és játékokat letölteni,milyen gamék futnak rajtuk? -
spileraaa
senior tag
A. 16:9 vagy 4:3 as képarány jobb egy tabletnél?
B. ph forumon ezt a kettot ajanlotak a napokban melyik lenne jobb a ketto kozul ?
1. Ainol Novo 7 Aurora II
[link]2. Hyundai X600
[link]( foleg ebook olvasasra , netezesre (fb, skype , forumok , hirek stb ) ; a jatek es filmezes nem fontos szempont )
[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Keresztapper
senior tag
Hopp, van már Cube U9GT5 már RK3188-cal is. Ha esetleg érdekel valakit rajtam kívül...
[ Szerkesztve ]
http://palscoffeetech.com/
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest