Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
stargatelost
csendes tag
Hali! Már pár napja érdeklődtem, milyen tabletet vegyek, sajnos azóta pár dolog közbejött, így jelentősen lecsökkent a ráfordítható keret. Kb. 30k lenne az optimális.
Keresgettem, olvasgattam, ehhez mit szóltok?
[link] - Navon Platinum 7
Pdf, word olvasással gondolom nem lesz gondja, viszont 720p videokat elviszi? Ha igen, mennyire "csorbul" a minőség? Meg gondolom a jelentősebb grafikás játékokat el is felejthetem.
Mivel még soha nem volt tabletem, ezért feltennék pár hülye kérdést is Szóval lehet valamilyen módon a PC--hez csatlakoztatni (pl. usb-sen). Ha igen, akkor ugyanúgy tudok rátenni fájlokat, mint egy pendrive-ra? Meg gondolom pendrive-ot is lehet hozzá csatlakoztatni.
Meg gondolom lehet csomó free cuccot, alkalmazást letölteni a tabletre, lehet ezek között is jókat találni.
Bocsi, ha nagy hülyeségeket kérdeztem -
energy4ever
addikt
MyAudio series 7 708r-hez van valami főzött rom?
Miért csak magyar találatot dob ki rá a google? Külföldön más a neve, vagy csak nálunk kapni? -
tjb007
nagyúr
válasz energy4ever #22502 üzenetére
Azért csak magyar találatokat dob ki mert csak itthon lehet MyAudio -ként megvásárolni. Esetleg úgy tudod kinyomozni, hogy ki az eredeti gyártó, hogy belenézel a build.prop -ba (ezeket a sorokat nézd), ha szerencséd van akkor fogsz találni erre vonatkozó információkat.
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz stargatelost #22501 üzenetére
Arra vigyazz, hogy a pdf olvasok nagyon sok pdf-et nem tudnak ujratordelni. Ilyenkor, jo eselyel nem fogod tudni elolvasni, csak ha oldalra huzogatod e kepernyot folyton. (Ugy ertem, 800*480-on, ezert egy 1024x600 minden keppen jol jon!) A masik dolog, hogy a pdf-ek zabaljak a memoriat, az 1GB RAM minden keppen ajanlott.
En inkabb azt ajanlanam, hogy rendelj kulfoldrol egy keszuleket. Akkor belefer mondjuk egy Aurora II is, IPS kijelzovel, es dual-core processzorral. (Az Ainol store jo forras.)
Ha ragaszkodsz az itthoni vasarlashoz, gyujts hozza meg par ezret!
Amennyiben egyik sem lehetseges, akkor szerintem inkabb a ConCorde tab ONE."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
kerekfej
addikt
Samsung Galaxy S wifi - Az okos társ (GPS, 5")
-
stargatelost
csendes tag
válasz tvamos #22504 üzenetére
Hmmm, ezeket jó tudni Akkor ezekkel a paraméterekkel (1024, 1 gb ram) milyet tudnátok ajánlani? Ez a Concorde is 800-as, 512-es csak Pár ezerrel még mehet feljebb, ha nagyon muszáj 40-ig De igen, jobban preferálnám, ha itthonról tudnám beszerezni Ez az Aurora II egyébként jónak tűnik
Amúgy még annyit kérdeznék, hogy ha rárakok egy tabletre egy 720p videót egy srt felirattal, rendesen le fogja játszani, mint egy rendes gépen? -
buek1967
tag
Én is Blackberry Playbook kapcsán tétovázok. 45,000HUF a 64(!)GB-os. Állítólag minőségi a cucc, de hátrányai is vannak. Pl. nem minden androidos app megy, viszont a hdmi, a legjobb tablet-hangszóró+viszonylag biztonságos netezés ennyiért megéri?
Siemens SX1-el kezdtem 2005-ben
-
buek1967
tag
válasz buek1967 #22508 üzenetére
Van, aki ennyiért még a nexus 7-nél is jobb vételnek tartja jelenleg:
"The biggest difference however is PRICE, £199 for the Nexus 16GB and £129 for the 64GB. So all in all the question is - is the £70 saving worth the 4x more memory, slightly slower CPU, lower res screen. For me yes 16GB is pitiful when a 32gb microsd card is less than £20."
http://forums.crackberry.com/blackberry-playbook-f222/nexus-7-vs-playbook-honest-review-737764/index4.htmlSiemens SX1-el kezdtem 2005-ben
-
buek1967
tag
válasz Chaser #22510 üzenetére
http://www.currys.co.uk/gbuk/blackberry-playbook-tablet-pc-64-gb-10647930-pdt.html
Ugyanitt Nexus 7 16GB 199 GBP, Sony Tablet P 129. (Kint tudnám megvenni.)
Állítólag pl. a GPS hardverileg OK, de nincs jó navigáció jelenleg QNX 2.0-ra. Szóval azért vannak hátrányai is. Viszont a kijelzőjéről minden teszt azt állítja, hogy kiváló, pl. a kindle fire-nél is jobb. Valszeg IPS.
Siemens SX1-el kezdtem 2005-ben
-
Chaser
legenda
válasz buek1967 #22512 üzenetére
Néztem róla képeket, IPS-nek tűnik..de akkor mért nem írják oda Ezt ha jól gondolom fejlesztik folyamatosan. Ha IPS a panel, még GPS nélkül is korrekt, 64GB flash hol van? 100k fölötti transformerekben, abban se mindben. Vga-ról mondjuk nem sokat találtam. Gondolom valami mali400 szint - vagy éppen az.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
tvamos
nagyúr
válasz stargatelost #22506 üzenetére
Sajnos, az otthoni piacban abszolut nem vagyok benne mar... Olvass vissza szerintem, mert sokan kerestek ilyen gepeket.
Myaudiokat szoktak ajanlani... talan 808dcc, ami jo lehet neked.
Vannak "szurke importos" (ami azt jelenti, nem tudom hogyan kerult haza, aprohirdetesben aruljak) Aurora II-k, olyan 35-40 kozott.
Remelem a tobbiek majd segitenek neked, jobban mint en tudtam!"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz stargatelost #22517 üzenetére
Nezd meg inkabb a HARDVERAPRÓ-n.
(En nem szeretem a Vaterat! Es ez miatt nem is ajanlom senkinek!)
Ha PU-ben felteszed, megmondom, hogy hulye kerdes-e! )[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Chaser
legenda
válasz stargatelost #22517 üzenetére
Akkor inkább rendeld tőlem, lemegyek vakerás ár alá 2k-val De most komolyan, ha eljutottál ide akkor egy külföldi rendelés is össze fog jönni, csak szánj rá egy kis időt
-
Guszty81
tag
Sziasztok!
Légy szíves, adjatok tanácsot... 2 termék között gondolkozom.
Az egyik a MyAudio S8 808DCC, a másik pedig a Window N90-es.
Tisztában vagyok, hogy a 2 nem egy kategória, de árban nagyjából azonosak (kb. 45e Ft, ez a max. keret).
Viszont a MyAudio-ra ugye van 2 év helyi garancia, a Window-ra viszont 1 év van, de a gyártónál, azaz Kínában. Ha bármi gondom lenne a Window-val, a posta nagyon drága, hogy visszaküldjem (Ajánlott levélként 5360Ft, ha értéknyilvánítást is kérek, akkor már 8510Ft, csomagként meg 12235Ft)!
Szerintetek érdemes megkockáztatni a kínait (Pandawill-től rendelném), vagy nem?Köszi: Gus
[ Szerkesztve ]
-
Krissz5435
aktív tag
válasz Guszty81 #22520 üzenetére
Ha biztosra akarsz menni, akkor a 808dcc-t veszed és ha még biztosabbra, akkor az edigitalnál egy kis plusz garanciával. Én is gondolkodtam, hogy veszek egy ghoo 7000s-t(annó 20kért), de arra csak 1 év gari lett volna, és pesten, ami nekem olyan mintha kínában lenne. Szóval marad az edigital, cc tab one + 2 év gari. És az alatt a 3 év alatt(1 alap + 2 év standard) ha bármi történik a tablettel amit javítanak azért mégis jobb, ha 3 év van rá.
"Ha én pm-et kapok válaszolok is rá. Ezt mástól is elvárom akinek írok."
-
DAVESSJ8
csendes tag
sziasztok
Abszolút nem értek hozzá, de szeretnék egy 10" körüli táblagépet venni. Ha lehet minél erősebb legyen, legyen rajta USB, HDMI csatlakozó és max. 200€ (55-60k FT) lenne a felső határ.
+Tudok nézni tableton filmeket a moovie, filmezz meg a hasonló oldalakról????
Előre is köszönöm a segítséget. -
frisco
aktív tag
válasz hrabanc #22256 üzenetére
A Te hsz-ed irányította rá a figyelmem erre a tabletra, én is kacérkodom a megvételével legfőképpen a két gyerkőc miatt.
Egy unboxing videó.
Én nem nagyon konyítok egyébként ezekhez, ez jó vételnek számít az árához képest? -
frisco
aktív tag
válasz csibe1 #22526 üzenetére
Az egész pontosan mit jelent. Giroszkop vagy micsoda?O.K. Lehettem volna okosabb, Google segített. A videón ez hol látszódik?
O.K. Megnéztem a videót, nem lehetséges, hogy csak az automatikus rotáció opció nem volt bekapcsolva?
Hivatalos oldal, ennyire bénák nem lehetnek, hogy egy szarul működő terméket mutatnak be...[ Szerkesztve ]
-
frisco
aktív tag
-
csibe1
addikt
válasz frisco #22527 üzenetére
"nem lehetséges, hogy csak az automatikus rotáció opció nem volt bekapcsolva?"
Lehet,mindenesetre elég furcsa volt,azért említettem meg.
Itt is látszik,hogy kézzel fordítja a képet.Akkor előfordulhat,hogy alapból ki van kapcsolva a rotáció.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
z0d1AK
nagyúr
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
laszlohu
addikt
válasz laszlohu #22500 üzenetére
Már más megtette a bemutatást :
A MyAudio Tablet Series 7 708W fő érdekessége, hogy nagyon vékony, mindössze hét milliméter vastag, súlya pedig csak 316 gramm, és burkolata fémből készült. A 800x480 pixel felbontású képernyő mögött az AllWinner A13-as, egymagos hardvere rejtőzik, melyet az alacsony fogyasztásra hegyeztek ki, így csak 1 GHz-en jár. A képernyő meghajtásáról a szokásos Mali-400 grafikus társprocesszor gondoskodik, került még a motorházfedél alá 512 MB memória, 8 GB háttértár, ami microSD kártyával bővíthető. Az új modell Wi-Fi adaptert, 2400 mAh-s akkumulátort kapott, operációs rendszere pedig Android 4.0.3.
Amit kevesellek az a 2400 mAh - s akku.
-
frisco
aktív tag
-
jgab666
csendes tag
Sziasztok!
Pipo m2-ről (3g-s) mi a véleményetek? Illetve még egy olyan kérdésem lenne, hogy beépített 3 g esetén, hogy működik, ha kikapcsolom a mobil adatforgalmat, attól még a 3g modul fogyasztja az áramot(vagy az is kikapcsol)?
-
csibe1
addikt
válasz frisco #22532 üzenetére
Jó tudni,én azt hittem a tablettel van gond.
Annyira meg nem néztem a 4.1-et,hogy milyen újdonságot hoz.Eddig megszoktem,hogy az összes videóban pörgött-forgott a a képernyő ahogy fordítottad a tabletet.(#22531) laszlohu
Az tényleg sovány egy kicsit.
Ez érdekes egy cucc,nem tudom mennyire valós a megadott akksi teljesítménye." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Sanzaa
senior tag
Ehhez mit szóltok? [Magyar bluetoothos led izzó] Android, ios kompatibilis. Október végétől forgalmazzák. Olcsóbb lesz és hamarabb kijön, mint a Kickstarteres. 5w legolcsóbb sima fehér 5000 Ft, az RGB 8000 Ft.
Valahogy olcsósítani kéne rajta. Nem megyünk tüntetni?Lenovo Vibe Z2 Pro
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz csibe1 #22535 üzenetére
Az onda-tablet.com-on valszeg valósabb leírás van.
-
Chaser
legenda
válasz z0d1AK #22530 üzenetére
Nem jó a kérdés A kérdés az, ha már ennyibe kerül, mért nem tartalmaz egy nyamvadt hdmi kimenetet és microsd bővíthetőség mért nincs? Egészen biztos vagyok benne, hogy sokkal több van azokból az emberekből akik használnák ezeket, mint azokból akiknek nem fontos. Pedig milyen bitang jó gép lenne úgy
-
-
csibe1
addikt
válasz Kh@oSz #22539 üzenetére
Ott már 5000MAh van az akksihoz írva.Nincs is vészes ára (90$) ahhoz képest,hogy kétmagos,bár nem tudom miért nem tettek alá egy nagyobb felbontású kijelzőt,így viszont biztos nem akad.
A tiedéről írsz valamikor egy bemutatót-tesztet?
(#22540) tvamos
A 4 mag annyira nem mozgat meg,nekem elég a kettő is,ha van mellette 1GB RAM,meg legalább 8GB háttértár,és egy normális kijelző.
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Chaser
legenda
válasz Sanzaa #22543 üzenetére
Ez is egy lehetőség. Biztos felmérték ezzel mennyi vevőt veszítenek és úgy sakkozták ki hogy nem sokat, legyen igazuk
Nekem az a durva, hogy ilyen gépbe egyáltalán van pofájuk 8GB-ot tenni Érdekes, transformerekben 32-64GB van. És azok már csak azért is drágábbak, mert 10"-osak ugye. Az árkülönbözet ha úgy nézem kb a 3" különbsége, más gyártóknál is kb ennyi ebben a szegmensben. Flash mégis 2-4x.
Ezekben amúgy ssd van már vagy csak valami hasonló v nem hasonló nandflash megoldás? Transformereknél mintha ssd-t olvastam volna. Egy microsata ssd simán belefér ilyen gépekbe, de nagyobbakba talán a standard 2.5" is persze burkolat nélkül._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Leánynak kéne még a héten egy Táblagép, külföldi egyetemen olvasásra leginkább, de ugye hamár tablet, legyen normális. SZóval a lényeg, hogy elsősorban sulira, de emellet gondolom netezgetne is. Nagyon max 40-50k-ig van valami használható itthoni gép?
Köszi!
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Leánynak kéne még a héten egy Táblagép, külföldi egyetemen olvasásra leginkább, de ugye hamár tablet, legyen normális. SZóval a lényeg, hogy elsősorban sulira, de emellet gondolom netezgetne is. Nagyon max 40-50k-ig van valami használható itthoni gép?
Köszi!
• Honor Magic5 Pro •
-
gyuszmó
őstag
Mennyire bántja a szemet a TFT kijelző olvasni 1-2 órát,?
Esetleg háttér világítás,lámpa segíthet? Olvastam pár cikket a hátrányiról,nem jó a szemnek .
Milyen tapasztalatitok vannak erről olvasás kapcsán? Telepítettem a screen filtert isköszi
[ Szerkesztve ]
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
Gzolo
senior tag
válasz gyuszmó #22548 üzenetére
Én a myaudio 808dcc képernyőjén simán olvastam 2 órát egyhuzamban világosban, és nem fáradt el tőle a szemem különösebben, este még nem olvastam, de valami lámpás fényt biztos kapcsolnék, ne csak a tab világítson. Jah, és minimum fényerőn használom mindig.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest