Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz r3dsnake #22148 üzenetére
Nincs BT a Crystalban, de cc 27k-ért IPS panellel? Ne legyünk telhetetlenek. 125-ért van A2 16GB nand-dal, 140-ért Hyundai Hold X 8 gigás. Na ebben már van BT és RK3066, 150-ért van a 16 gigás verzió. Sajnos még nincs gyakorlati tapasztalat róluk.
szerk: Nem normál USB-s egyik sem és 1ébként se működne, ez nem win vagy linux, droid kicsit macerásabb.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
axioma
veterán
Na a tablet akcio beinditotta a fantaziat... viszont nem ertek hozza. A valasztek: kinai vagy semmi (hasznalt esetleg, ha ennyire lemenne az ara, de gondolom nem). Csak kene kb. 10 inch, erre mar azert csak jobb mint 800x480 felbontas, es 4-es droid.
Tudom, hogy a rezisztiv kijelzo nem multi-touch, de a tablet leginkabb irodai programok es netezesre lenne hasznalva -> tud ez igy mukodni androidban? (Pl. szokasos bongeszokben hogy lehet ilyeneknel nagyitani? Szamokat potyogni peldaul az android bill-en, ha epp nincs lehetoseg fizikait rakotni?)
Olvasom hogy hibas kijelzo-szeria van, ez csak azokat a termekeket erinti, ahol a Flame szerepel a termkeben vagy leirasban?
Ebay es pandawill-en kivul hol erdemes valogatni (csak paypal)? Itthon esetleg ahol ezt a kategoriat meg szabad venni, persze tobbert de azert nem tul sokert? (A kintire is szamolom az afa-t, legfeljebb orulok ha nem.) -
laszlohu
addikt
Az Ainol Aurora II , ami 2 magos , Antutu - ban 7038 pontot ért el,
és a kijelzőt Hitachi - ról LG - re cserélték. -
Crytek
nagyúr
"Sorry for keeping you wait so long
But could you please wait one more week
We will inform you as soon as it come back to us"Atomjaimból építik újjá a Cube-omat ,ha ennyire húzzák
Next PC Upgrade: 2022
-
laszlohu
addikt
Szeptember 20 - tól az MM - ben
a Navon Platinum 7 - es 25000 Ft lesz.A Myaudio 708R - ről meg olvastam egy elég negatív véleményt, úgyhogy azt nem ajánlott venni.
így az ajánlott típusok ebben az árkategóriában :
Dps Dream 7 - es
Concorde Tab One
és a fenti, amit korábban írtam.[ Szerkesztve ]
-
laszlohu
addikt
Egy videó egy
Jelly Bean - es(Android 4.1.1) Tabletről : -
z0d1AK
nagyúr
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Davebowman
senior tag
Ainol Aurora II -t hol lehet venni/rendelni mo-n?
Eladó/Csere: Xiaomi AX3600
-
Prof
addikt
válasz Davebowman #22166 üzenetére
pl itt: [link]
-
zoleee24
tag
válasz Davebowman #22166 üzenetére
Kb sehol hivatalosan, max apróhirdetés útján, de az ugyan az mintha magad rendelnél Kínából.
[ Szerkesztve ]
-
SilverToM
tag
Hali!
Elkezdtem autót vezetni, már túl vagyok pár órán, de nem ismerem a kerületet, ahol tanulok. Egyszer találkoztam már egy programmal, ami rögzíti merre járok, csak akkor nem tettem fel és most nem találom.
Köszi a helpet!!! -
Kulinger
tag
Sziasztok!
Nagyon nehéz döntés
MyAudio Tablet Series 9 916DCC vs ConCorde Tab 9.7 IPS Plus?Hm????? -
stargatelost
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideje már gondolkozok azon, hogy be kéne szerezni egy táblagépet, most el is határoztam, hogy még az ősszel veszek egyet De nagyon nem vagyok képbe a piaccal.
Elsősorban vonaton használnám, filmek, sorozatok nézésére (720p), pdf-ek, wordök olvasására (szemkímélés?). Hány col erre a legmegfelelőbb? Meg ha van wi-fi a közelben, akkor netezésre (tehát erős wi-fi is kéne bele). Olyat szeretnék, ami a mai kínálatban az élvonalban van, és még pár évig azért meg fogja állni a helyét
50-100ezerig lenne a keret rá. Utóbbi összeg azért csak végesetben
Szóval mit ajánlotok?
Köszi előre is! -
laszlohu
addikt
-
tvamos
nagyúr
válasz stargatelost #22175 üzenetére
Nekem Aurora II van. Szerintem 7" 2 mag 1GRAM ami kell.
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tjb007
nagyúr
Utazgatáshoz a 7 colos méret ideálisabb, könnyebb hurcolászni és szállítani is.
Mondanám azt, hogy Google/ASUS Nexus 7 de nem tudom, hogy egyszerre mennyi filmet/sorozatot szeretnél tárolni rajta mivel csak 13,2GB a felhasználók által szabadon felhasználható tárhely mérete ami SD kártyával nem bővíthető. -
Chaser
legenda
Ha olyat szeretnél ami sokáig jó lesz, ott kezdődik hogy 2 év garosat vegyél. Kör gyorsan le is szűkült. Ha szerencséd van a 2 év után is működni fog még 1-2 évig, de akkor olyan hw-eset kell venni ami a mostani átlagnál jobb. Én is nexus7-et mondanám.
Más kérdés az sd bővíthetőség hiánya miatt magamnak pl nem vennék, de lehet neked nem szempont.
Ha meg nagyobb kell. /sztem kell, bár kinek a 7" jön be, kinek a 10, vkinek meg köztes/ akkor hirtelen nincs is 5letem 100k-ig bezárólag 2 év garos erős hw-es gépre aminek természetesen IPS kijelzője is legyen. Talán CC 9.7+, de ott csak 1 év a gar és hw-ben azért gyengébb mint a N7.szerk: Esetleg egy iPad régebbi verziója is megvan 100k körül, ha nem fontos hogy droidos legyen. Talán azok nem döglenek annyira hosszú távon.
[ Szerkesztve ]
-
rpeter
csendes tag
válasz tjb007 #22183 üzenetére
Root után otg kábellel bármekkora pendriveval bővíthető, kis kényelmetlenség, hogy lóg belőle egy kábel, mintha töltőn lenne.
saját otg kábelt próbálta már valaki? Felmerült, hogy szétbuherálok egy régi pendriveot és csinálok egyet direkt erre a célra, bár most így leírva nem tűnik túl praktikusnak a számítógépes kompatibilitás elvesztése... viszont egy ilyen aktív usb hub már praktikus lehet :-)
-
Chaser
legenda
válasz laszlohu #22187 üzenetére
Oké, de milyet? Még a gyári garnál is elég szépeket látok fórumokban a hozzáállásukról, el tudom képzelni milyen lehet a kiterjesztett gar. Pláne nem néhány k-ért +2évet... Mit vállalnak? Ingyen megnézik mi a gép baja? Aki ilyenre adja a fejét annak helyében alaposan elolvasnám az apróbetűs részt.
szerk: hamyka A jó dolog az, sokan hiszik még hogy vannak csodák. Ez is kb olyan lehet mint a myaudi 1+1 év garja, 2. évben csak a szervizelés van ingyen alkatrész nem. Na onnantól lehet is kidobni a gépet, hogy panelrt v lapot kell benne cserélni saját ktsg-en..mert az ilyenek csak hivatalos forrásból fognak cserélni.
[ Szerkesztve ]
-
ronson
őstag
válasz hamyka #22196 üzenetére
Hát tabletre kétlem, hogy lett már volna valakinek vele kárrendezése.
Erre igazából nem az a klasszikus garancia és szerintem a jótálásra vonatkozó fogy. véd. jogszabályok sem érvényesek rá. Ez egy biztosítás, annak minden kárrendezési nyűgjével,de hát csak nem hagynak szarban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Lexus, Toyota topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest