Hirdetés
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
buek1967
üzenetére
Az enyém is eltűnt máshonnan, igaz ott fel se adták

ipadalternative kilőve
gadgetgreats szintén
Ők is "in stock" nyomják a tableteket, az nem gáz ha "out of stock" éppen. Felteszem a kérdést, mikor is érkezik pontosan? Na azóta b@sznak válaszolni
Bay lesz ebből én már látom. -
Chaser
legenda
válasz
buek1967
üzenetére
Néztem róla képeket, IPS-nek tűnik..de akkor mért nem írják oda
Ezt ha jól gondolom fejlesztik folyamatosan. Ha IPS a panel, még GPS nélkül is korrekt, 64GB flash hol van? 100k fölötti transformerekben, abban se mindben. Vga-ról mondjuk nem sokat találtam. Gondolom valami mali400 szint - vagy éppen az. -
buek1967
tag
válasz
buek1967
üzenetére
Van, aki ennyiért még a nexus 7-nél is jobb vételnek tartja jelenleg:
"The biggest difference however is PRICE, £199 for the Nexus 16GB and £129 for the 64GB. So all in all the question is - is the £70 saving worth the 4x more memory, slightly slower CPU, lower res screen. For me yes 16GB is pitiful when a 32gb microsd card is less than £20."
http://forums.crackberry.com/blackberry-playbook-f222/nexus-7-vs-playbook-honest-review-737764/index4.html -
-
didros
senior tag
válasz
buek1967
üzenetére
Megőrülök, tegnap rendeltem 140 dollárért... Szerintem jó kis tablet lehet a leírások alapján, ennyiért pláne jó vétel. Bár engem kicsit már aggaszt ez a hirtelen árzuhanás. Egy hete még 150 dollár volt az ára. Nem gondoltam volna, hogy 140 alá is ilyen hirtelen beesik. Remélem nincs valami "disznóság" a háttérben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- RedMagic Astra
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél) (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezt ha jól gondolom fejlesztik folyamatosan. Ha IPS a panel, még GPS nélkül is korrekt, 64GB flash hol van? 100k fölötti transformerekben, abban se mindben. Vga-ról mondjuk nem sokat találtam. Gondolom valami mali400 szint - vagy éppen az.
Dr.NX