Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attici
őstag
Blaupunktot láttátok?
(#22600) laszlohu : De legalább a saját oldalukat rendesen megszerkezhetnék és valós infókkal tömhetnék ki.
[ Szerkesztve ]
"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
Chaser
legenda
Van annak akadálya, hogy matt fóliát rakjak a tabletre? tehát ugyanúgy érzékelni fogja az érintést?
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Attici
őstag
Az Onda V811-ről vagy az Onda VI30W mi a vélemény?
Ismeri valaki?[ Szerkesztve ]
"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
laszlohu
addikt
Én ezt tervezem megvenni :
-
Chaser
legenda
válasz laszlohu #22605 üzenetére
Ez mitől is jó? Persze ha minden boltban lehet kapni ekörüli áron tisztességes supporttal akkor nem szóltam. Ez a bolt nem intéz gart ahogy én elnéztem, neked kell kiküldeni saját ktsg-en. Akkor meg ugyanaz mintha közvetlen from China vennéd, és ennyiért sokkal jobbak vannak.
-
Bagira01
veterán
190-215$-os kategóriában melyik 9,7"-os kínai tabletet érdemes venni? WIndow N90 dual core-t néztem meg az Onda Vi40-et. Onda-ba tetszik, hogy ipad kinézete van, Window-ba meg van bluetooth és hátlapi kamera illetve nagyobb akku és olcsóbb is
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Davebowman
senior tag
Valaki itt írta, hogy 800x480-as felbontás az optimális az appoknak, illetve a játékoknak. Az ettől eltérő arányú 8" vagy 9,7" stb. tabokkal amiknek 1024*768 felbontásuk van, találkoztatok már megjelenítési problémákkal?
Eladó/Csere: Xiaomi AX3600
-
DonAtt
csendes tag
Sziasztok!
A Pandawill-ről szerettem volna rendelni Window (YuanDao) N70-et, viszont a chat-en a supportos azt mondta, hogy jelenleg nincs készleten. Kb. 1-2 hetet mondott az új szállítmány érkezésére, de nem tudott biztosat. Érdemes így is megrendelni? Gondolom a rendeléseket beérkezési sorrendben teljesítik, attól tartok, hogy mire készleten lesz, mind elő lesz rendelve.
-
x.pet
tag
válasz Davebowman #22611 üzenetére
Akkor lehet, hogy már pénteken csönget a postás, ha szerencséd lesz.
-
Guszty81
tag
Ezekre a csájníz tabletekre lehet valahogy varázsolni magyar nyelvű androidot?
Pandawilltől gondoltam rendelni egy Window N90-et (gyárilag elvileg nincs magyar nyelv), de ha nem megoldható, akkor nagyon elgondolkodom, hogy inkább kihagyom. -
BigBlackDog
veterán
Kis segítséget kérnék. ICS alatt lenne a következő proplémám. Tabon egyik program megnyitása után megjelent az ikon az értesítési sávon, hogy kissebb felbontású kijelzőre lett készítve a program. Naivan rányomtam, hogy kicsinyítse le. Szépen meg is történt, viszont az értesítési sáv is összement, így vissza már nem tudom állítani.
Melyik fájlban vannak ezek a beállítások letárolva? Hol lehetne visszaállítani ezeket? -
tupacamaru
veterán
A Pandawill-ről van valami tuti recept hogy ne vámoljanak?
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
hrabanc
tag
válasz Guszty81 #22615 üzenetére
Egy másik topikban olvastam Adamis hozzászólását e témában, amit most idéznék is:
"Telepítsd a MoreLocale2 nevű progit, állítsd be a hu/hu párost az új nyelv bevitelénél (jobb oldat kék felirat), és alapértelmezettként jönnek a programok magyarul! "
"Ettől még maga az Android nem lesz magyar, csak néhány dolog (elenyésző), viszont legalább azok a programok, amik támogatják a magyar nyelvet, alapból ezzel indítanak!" -
hrabanc
tag
válasz tupacamaru #22617 üzenetére
Máshol azt olvastam, hogy ha csomagküldővel kéred, akkor szinte biztos a vámkezelés és az ÁFA, viszont, ha csak sima postai csomagban jön, pl. Chinapost, EMS, akkor átcsúszhat.
-
hrabanc
tag
-
zoleee24
tag
válasz Attici #22622 üzenetére
Bár nem engem kérdeztél nálam ez a sorrend
1. ONDA
2. SmartQ
3. HyundaiAz Onda mint gyártó komoly szintet képvisel a hazájában (videokártya, tablet, alaplap gyártás)
A támogatás is jó (2-3 hetente hivatalos firmware)Nekem is tetszik a V811, de egyelőre a V712-vel szemezek (nagyobb felbontás 1280 miatt)
-
marciart11
aktív tag
válasz Crytek #22567 üzenetére
Érdekes az általad mondott hibák közül, csak az aksi kijelzésel van bajom nem mutatja pontosan az aksit. Nekem 1 napot gond nélkkül üzemel tab. A csatlakozók is stabilak, youtube-t rendesen játsza beleértve a HD-t is.
Egyedül az aksi kijelzés ami problémás. Mondjuk nekem a CUbe mini U30GT van.
-
marciart11
aktív tag
válasz Crytek #22567 üzenetére
Érdekes az általad mondott hibák közül, csak az aksi kijelzéssel van bajom nem mutatja pontosan az aksit. Nekem 1 napot gond nélkül üzemel tab. A csatlakozók is stabilak, youtube-t rendesen játsza beleértve a HD-t is.
Egyedül az aksi kijelzés ami problémás. Mondjuk nekem a CUbe mini U30GT van.
[ Szerkesztve ]
-
didros
senior tag
válasz Davebowman #22611 üzenetére
ez hihetetlen... az enyémet 6.-án adták postára és azóta sem frissült a státusz. "Item accepted" jól elkavarhatták azt a csomagot... Nálatok működik a kínai posta csomagkövetője? Nálam már napok óta elérhetetlen, csak a posta.hu-n tudom nézni.
-
Davebowman
senior tag
válasz hrabanc #22619 üzenetére
A vámmentességi feltételeket nem teljesítő küldemények esetében vám- és ÁFA fizetési kötelezettség keletkezik, amelyet 700 EUR értékhatárig átalány-vámtétel (2,5%).... Nem a vám a probléma hanem az áfa mert az 27%!!!!!! Én singapúrpost-tal rendeltem egy N70-et 30kFt + 750Ft vám és 8.100Ft áfa lesz rajta... már kezdem megbánni, de remélem nem csalódok benne (ennyiért itthon is kapni hasonlót)...
didros: Én sem akarom elhinni nyugi amúgy a magyar postai oldal nem ismeri még a Trucking numbert...
[ Szerkesztve ]
Eladó/Csere: Xiaomi AX3600
-
Krissz5435
aktív tag
Na ma megvettem a CC tab One-t. Szerintem első tabletként nagyon jó. Igaz van egy két akadás, de azt tudtam, hogy lesz. A flasht is szépen viszi a böngészőben. Alap játékokkal is boldogul. Fogásra is nagyon jó. Szóval nem bántam meg, hogy megvettem. Akinek esetleg kérdése van, vagy valamit próbáljak ki, az írja le.
"Ha én pm-et kapok válaszolok is rá. Ezt mástól is elvárom akinek írok."
-
Ultraviolet
tag
Sziasztok!
Jött a postáról 1 levél, hogy vámolják a tábla PCm, mivel a céghez kértem, mert napközbe ott át tudom venni, azt hitték a cég veszi/rendelte Kínábol.
Felhívtam a postát , mert ők vámolják és írnom kell nekik egy levelet, hogy nem a cég rendelte, hanem magánszemély és kérik az eladó, nevét , címet, esetleg telefonját, és a paypalrol kérik az igazolást. el is küldtem.
Aug 24rendeltem buyincoinsrol, és szept 14én meg is jött magyarországra, és ma 24én kaptam ezt a levelet a csomag helyett
Ampe A10 rendeltem 186 USD rendeltem , ma már olcsóbb.
Posta telefonján azt mondták , Ha 22eur-150eur ig nem kell fizetni, 150,1 eurtol 1000eurig áfát kell fizetni, na most én pont beleesek ha átszámoljuk 700ftal.. :S ennyit tudtam segiteni, azaz majd 9100ftot húznak le rólam.. ezt a pénz a postásnak kell valószínű fizetni, mag meglátjuk mikor hozza ki..[ Szerkesztve ]
-
Kh@oSz
aktív tag
-
kerekfej
addikt
válasz BigBlackDog #22616 üzenetére
Sok gépbe benne van elvileg alapból a magyar nyelv ott.
-
fsb1000
nagyúr
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, hogy eligazodjak az olcsóbb tabletek piacán.
A lányom kinézett magának az ebay-en egy SZÉP kék tablettet és elsődlegesen erről kéne vélemény, de az adott cuccal kapcsolatban ki lehetne fejteni hogy mi lenne jobb OS terén (mi a különbség Android 2,3 vs 4.0 ) melyik CPU-t kell kerülni mi az optimális ram méret, csatlakozók megléte hiánya, érintőképernyő negatívumai stb.
Keyboard, pen és tok használható vagy csak marketing?------
A felhasználási terület: (legyen, bírtokvágy,stb)..... skype, fészbuk és játékok.
Meg amit tizenéves gyerekek egymástól látnak.A kiszemelt áldozat: [link]
Magyarországon beszerezhető tipust is ajánlhattok, én annak jobban is örülnék, persze az ár nagyon számit. Olcsó készülék kell, amit lehet karácsonykor már le is váltunk, megununk, stb.Tech adatok, amik egy veterén PC-snek nem sokat mondanak.
Operating System Android 4.0
CPU BOXCHIP A13 Multi-Core(CPU+GPU+VPU+APU)Cortex A8
GPU Mali 400
Processor Speed 1.0GHz-1.2GHz
RAM 512MB
Hard Drive Capacity 4GB
Extended Memory Support external TF card extend up to 32GB
Gravity Sensor Yes, 4-dimensional G-sensor
Flash Player Yes, Support Flash Player 11.1
Display Size 7 Inch
Display Technology TFT LCD Capacitive Touch Screen
Multi-Touch Yes, 5 points
Display Resolution 800 x 480 pixels
Wi-Fi Yes, Wi-Fi 802.11 b/g/n
3G Yes, Support external USB 3G modem
LAN Yes, Support external USB LAN modem
Bluetooth No[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz fsb1000 #22636 üzenetére
Pl Ainol Crystal, nem sokkal többért N70. Ezekben már hw is sokkal jobb + nagyon szép IPS kijelzőjük van, felbontásuk is nagyobb. Nem mellesleg ezekhez itt fórumon találsz majd segítséget, amit linkeltél ahhoz nem hiszem. Minden ilyen kínai csodánál kell hackelgetni hogy tényleg használható legyen, arra készülj fel. Az itthon kaphatóaknál is persze, csak ált-ban kevesebbet.
szerk: crystal pl innen, ez már alapból 4.1-gyel jön. Adnak hozzá egy tokot meg védőfóliát is, itt asszem a legolcsóbb
[ Szerkesztve ]
-
Yoli
tag
válasz fsb1000 #22634 üzenetére
Szierintem inkább ezt vedd:
http://www.ainolstore.com/ainol-novo-7-aurora-ii-dual-core-android-ips-display-tablets.html
Drágább ugyan, de sokkal jobb a hw!
Vagy itthon egy Myaudio 808DCC-t. Arra még van 1 év gari is....Élj úgy, mint nemakárki és halj meg úgy, mint bárki!
-
Chaser
legenda
Mitől sokkal jobb a hw? Szinte ugyanaz a két gép, Crystalban pl jobb a wifi itteni tapasztalatok szerint, kijelző is nagyon baba és mintha kevesebb gond lenne vele mint az A2-vel. Erre is van gar, csak ki kell küldeni. A myaudio drágább és nem is ips. Ha benézel a topikjába jobban copnak myaudiokkal mint a kínai csodákkal, 1016dc-vel biztosan.
-
tupacamaru
veterán
válasz Chaser #22637 üzenetére
Itt azt írják hogy ajándékként adják fel a dolgokat, gondolom így nagyobb az esély hogy átjusson a VÁM-on. Vagy ez jellemző a többi kínai árudára is, pl. Pandawill???
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Prof
addikt
Mennyire kell 2 magos proci és jobb GPU netezésre, PDF (10- 200MB) olvasásra 10colos tabletnél (1024 v.1280).
Van esetleg olyan hely ahova lehet vinni pdf-et és kipróbálni, hogy viszi adott tablet?
Játék nem érdekel, de a folyamatos működés igen, youtube HD videókat beleértve. -
Guszty81
tag
Én egy kölcsön kapott Samsung Galaxy Tab 7.0-n (P-1000, 1Ghz 1 mag proci, 512 RAM, 1024*600) próbáltam, azon egy 17-20 megás PDF, ami képként volt szkennelve, 5-6 másodpercig is tartott, míg megjelenítette a képet minden scrollozásnál! Számomra ez már elég zavaró volt, én ezért is döntöttem egy 2 magos mellett. Ennek már nincs gondja semmilyen PDF-el. (legalábbis én még nem találtam meg, pedig már elolvastam párat)
Szóval erősen javaslom a 2 magos procit, ha nem akarsz idegeskedni! -
Crytek
nagyúr
Next PC Upgrade: 2022
-
Firka30
tag
Adott egy ilyen tablet: allwinner A13
Az lenne a gond,hogy wifin nem csatlakozik fel a hálózatra,látja meg minden,de csatlakozni azt nem akar...
Van rá valami megoldás?
Esetleg ujra rakni a rendszert? bár ez nem hiszem,hogy egyszerű lenne. -
Sanzaa
senior tag
A concorde 9.7 ips-ről csináltam annó egy homemade videót, egy kb 50 megás újságot is megnyitottam vele benne. Nézd meg youtube-on!
Egyébként náluk kipróbálhatod nyugodtan az egymagosokat is és a kétmagos Plust is.
Itt a nyitvatartás és a cím: concorde.hu/portal/Lenovo Vibe Z2 Pro
-
Sanzaa
senior tag
A concorde 9.7 ips-ről csináltam annó egy homemade videót, egy kb 50 megás újságot is megnyitottam vele benne. Nézd meg youtube-on!
Egyébként náluk kipróbálhatod nyugodtan az egymagosokat is és a kétmagos Plust is.
Itt a nyitvatartás és a cím: concorde.hu/portal/Lenovo Vibe Z2 Pro
-
Chaser
legenda
válasz tupacamaru #22641 üzenetére
Szinte mindenki azt írja rá, de a vámosok nem hülyék. De kicsi a csomag, azokat max szúrópróbaszerűen nézik át, nincs rá kapacitás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- iPad Pro 2022 M2 11 wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest