Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
- mennyi időt tud egy feltöltéssel film + internet
én netezésnél kb. 6-7 órát mondanék neked, változó intenzitással.
+filmnézéssel nemtudom.- a 800*480 nem zavaróan pixeles ?
Nem zavaró, az teljesen jó felbontásnak számít ezen a 18 centis képátlójú displayn. (persze 1024*768 vagy valami egyéb biztosan szebblenne)
- kitől rendelted, mennyi a szállítási költség + vám (ha nem titok) ?
Dhgate, maxstart nevű eladó, szállítás ingyenes csomagra írva 41 dollár gift, azaz vámmentes
- mennyi ideje használod ?
egy hónapja használom
- napsütésben látszik belőle valami ?
a napsütésben jobban kell kukkolni, de azért látszik.
neteztem már a kertből vele, de jobb ha a diofa árnyékába huzodom.
strandon filmetnézni, ebookot olvasni nemalkalmas, de netezni ottis lehet vele. -
-
kelzsoca
félisten
Persze, simán megéri egy komolyabb gépre rádobni egy +10k-t, vagy gyüjteni addig, ameddig össze nem jön egy minimum kapacitív gépre a pénzmag
Az meg hogy itthon, normális garanciával-szervizzel rendelkező gépet vennél, sokkal megnyugtatóbb mint kínából berendelni valamit
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
Én ennél kedvezőbb áron szereztem be, és itthon. Szóval nekem megérte. Megmondom őszintén, nem néztem, hogy a kolega úr mennyiért akarja beszerezni, de nem is érdekel. Ha a leírtak alapján annyit megér neki, akkor vegye. Ha nem, hát ne
Nekem bőven megteszi ez a rezisztív kijelző is. Tényleg arra amire használom, bőven sok ez a gép... -
selenge
tag
nézd, amire nekem ésa feleségemnek kell arra elég szerintem a rezisztív kijelző is... olvasásra, netezésre, filmnézésre (a gyereknek is kocsiban) egy ilyen szerintem tökéletes.
ez elég korrektül hangzik bgn-es wifi, és 6000es aksi...
SZIASZTOK, ÚJ VAGYOK ITT! HOGY VAGYTOK? - Nyomd meg a CapsLock-ot!! - HUUUUU, KÖSZI, MOST MÁR NEM KELL TARTANOM A SHIFTET!
-
Luissimo
veterán
nem saját képek, de az enyém is ugyanilyen.
Méghogy nincsen hűdenagy támogatása??
Gery, tesem gondolod komolyan !
Naponta új és új ROM jön ki rájuk, lehet válogatni. -
tobias40
veterán
Igen,már nézegettem azt is(a t-home akció miatt kedvező az ára is),csak kíváncsi volnék hogy melyik a legjobb ebben a kategóriában!
Lehet hogy a gps nem is kellene bele,mert arra ott van a HTC DESIRE-m!
Meg főleg a tapasztalatokra amiket azok írnak akik már próbáltak több fajtát is!
Hosszú távra szeretnék jó cuccost venni!Üdv!
-
Luissimo
veterán
very well, thx for your question !
Az élet egy küzdés, maga, mostéppen a Tré-Home-al vívok nagy csatát, mert nemenged hozzájutnom 9990-ért egy Ideos Slim 7 -hez , meg egy wireless routerhez, meg egy 1000 Ft-os mobilnet előfizetéshez, pedig hűséges kuncsaftjuk vagyok, odahordok nekik 30 kHuf-ot havonta, a tévé+telefon+kábelnet+2 mobil előfizura.
Erre kitalálják, hogy hiába írok alá még 2 év hűséget a NETre , akkor sem vehetem meg, mert Paletta csomagban vagyok és ahhoz nem jár .
De ezt így leírva sehol nem tudták eddig bemutatni, én pedig hivatkozom arra, hogy ha nincs igy leírva, akkor mehet.
Már a harmadik reklamáló levélváltáson vagyok velük túl .
Mit csináljak velük ?
Lehet szolgáltatóhűségemet átgondolom és elvonulok másik szolgáltatóhoz, hogy kiszolgáljon.
Ha már nem kell nekik a pénzem -
Luissimo
veterán
igen, a 18.-ik, pontosan.
hogy hágyszor tizennyolc? nemmondom meg !
(illetve 18-al osztható volt )szerintem ha valaki leüti a cuccost és örül neki, hogy mostmár az övé, akkor enyhénszólva is elöntheti az agyát a vér, amikor kiderül, hogy rosszul hiszi és feleslegesen harcolt az árverésen !
Egyáltalán nemcsodálom, ha nem semlegest adott hanem negatívot !
hasonló helyzetben magam is lehet azt tenném, ha nagyon pofára ejtenek.
Ezt nemlehet tőle sértésként felfogni, hiszen pofáraesett.
Csak kevés empátia kell hozzá, hogy megértsük.[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
Ha van rá keret és hajlandó is annyit szánni rá akkor felesleges egy olcsóbb de mégis semmivel sem kevesebbet nyújtó példányra rábeszélni.
(#8105) kelzsoca
Nem sír érte senki de azért mégis egy foggal jobb mint egy telefonokra szánt változat
Amúgy a félkészség az egész Androidra igaz.[ Szerkesztve ]
-
Pistakiss
őstag
120 K? Mennyiért akarsz egy kétmagos, 10"-os, 32 GB belső memóriás, WiFi-3G-s, 1280*800 képpontos tabot venni? Szerintem még ez se drága. Az a baj, hogy nem lesz szolgáltatónál, ahol jó konstrukcióban lehetne megvenni
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Szerintem a tabletek egyik "karjának" levágása a sim foglalat kivétele, mivel pont azzal használható mindenhol és mindíg "vonalban" tud vele maradni a tulajdonosa
Egyébként nehogy azt hidd, hogy az általad elgondolt "árképzéssel" hoznák ki, ha kispórolnák a két dolgot belőle, még mindíg 100ezer felett lenne az ára[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
krain
tag
Hali! Kösz a választ. Tök kezdőként kérdezem: "(gyári) fw csere után"ezt hogy? nekem tök alap cuccokra kell, ami a legfontosabb, hogy word doksikat kezeljen, ezen kívül a net csak plusz. wifi-vel használnám, angry nekem nem játszik. hordozható kis cucc kell, amin lehet dokut olvasni szerkeszteni. Gondolom, erre a megfelelő programmal alkalmas.
-
mutyi
senior tag
Én egy éve még úgy gondolkodtam, hogy mi a francnak tablet, jó-jó,de igazából semmi értelme, csak egy luxus cikk. Az útóbbi időben meg azt vettem észre, hogy ok, meg vagyok nélküle,de egyre inkább jó lenne egy ilyen cucc, mert változás van az életemben és egy bizonyos űrt pótolni tudna. Ki a francnak van kedve egy 5 éves 15,4es notit megával cipelnie a vonaton pl, ráadásul ki sem bír egy filmet sem. Okostelefonom még nincs, ha lenne egy Galaxy SII vagy egy Iphone 4 pl, akkor lehet nem akarnék tabletet,mert azon is meg tudok nézni egy filmet, tudok netezni és játszani,de így most jó lenne egy időnként.
-
Luissimo
veterán
Akkormeg?
19 évesen nemlehetsz annyira csökkentlátó , vagh az a születési dátumod ?:-)?:-)A kétszer hétcoł az több, mint az egyszer tízcoll, nemde ?
(Mitveszel a hüvely mellé ?)Tudod, a tízcoll olyan a kézben, mint egy palatábla, szerintem nem praktikus, bááár, ha jó hosszú nőgyógyász ujjaid vannak, akkor jólehet :-)
-
petipetya
nagyúr
Nem éppen. Csak akkor van kép a tévén, ha a tab vízszintesen az élén áll - ja fekszem akkor a derekamnak támasztom. Ki hallott már ilyet? Emellett most két youtube videó nézés alatt kifagyott a tab. Ha ICS-el is ezt műveli majd, akkor adom el a fenébe.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Luissimo
veterán
a gépem 3G + wifi, igen, kirootolva,
az tulzás, hogy nem jött be, de mivel találtam egy Galaxy TAB-ot , hááát, akkormárinkább aztat nyúznám.
Abba is beletudok kötni ittott, de valahogy jobban hozzámnőtt.Ha az nemlettvolna, akkor maradhatna, de így meg minek 2 3G-s?
síma wifisből van egy Dropad A8-am, amellé ez a TAB pont jólesz, most kiváltotta a telefont is, és egy blututis headsettel mindenre jó, amire kell. -
Szabónagymer
aktív tag
Az általam említett PoV Mobii Tegra 3G 10'-ről most kaptam emailt az árgéptől, hogy már m62k körül is megvehető, ami pont az említett paraméterekkel rendelkezik, csak 16:9.
Igaz nem HC-s, vagy ICS-es, de erről nem is esett szó... De a szintén általam említett használt gép, az HC-s, igaz costum ROM-os, de valamit valamiért...[ Szerkesztve ]
-
-
Luissimo
veterán
én egyszer töltöttem a Barkasba véletlenül keverék helyett gázolajat, kannából.
Hűűű, netuddmeg , olyan füstöt húztam, mint a füstgyertyák.
köhögött, prüszkölt, de elment vele a Barkas, mentem kb. 10 kilométert, nemértettem mi a baja, mire végre rájöttem, hogy rossz kannához nyúltam.
qrvabüdös volt, azóta is az orromban van a szaga -
canniball
nagyúr
válasz Nara19 #10018 üzenetére
"Huawei előnye:
gps, 3g (de van csak wifis kivitel is)
fényképező?"
Ezek nem különösebben hatnak meg. Jó ha vannak, de könnyeket nem ejtenék a hiányukért; mint írtam 99%-ban itthoni böngészéshez venném, ahhoz ezekre nincs szükség.(#10023) tjb007!
"...drasztikus 30-40-50 stb. százalékos árcsökkenés biztosan nem lesz."
Pedig nem bánnám ha ezek a (szerintem) alap modellek végre benéznének a 30k-s magasságra..."Mindkét modell ajánlott, itthon nagyon más ebben az ár kategóriában nincs..."
Felpezsdült most itt a Concorde vonal; a Tab 7.1 és a 7020 nagyon elmarad az említett két modelltől?"...ha esetleg bevállalod a külföldi beszerzést (ezzel lemondva a hazai garanciáról)..."
A szerencsémet ismerve ezt nem kockáztatom meg, maradok az itthoni vásárlásnál.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest