Hirdetés
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamyka
senior tag
válasz kerekfej #21733 üzenetére
Huh,
Ezt láttam én is szerintem kezdőszintnek nem lehet rossz, ár érték arányban szerintem nem rossz..
Nah jó, oké nem üti a Myaudio szintet de akinek kevéske a pénze annak jó lehet én így gondolom
És örülhettek mert egy smileyt sem használtam most
Comodó új távlatok...........
-
hamyka
senior tag
válasz kerekfej #21838 üzenetére
Szia!!
A DPS Dremban nincs net, akkor mire jó? ma már netkörül forog a világ
Kérdezte itt mire használnám, üzenem neki hogy netes rádió+chat+ filmnézés+játékok ehhez azért eléggé komoly gép kell.......
és amit most mondok sokan elfognak küldeni a picsába és meg fogtok kövezzni de leírom:
Teszko: Nem vennék inen semmilyen elektromos kütyüt, max élelmiszert de az sem az igazi de meg lehet enni
Euronics: szívből ajánlom mindenkinek
Amit árulnak szódagépet nem rossz de nekem nem jött ki 80 liter vagy hogy reklámozzák, a sodastreamra gondolok, igaz erősen szeretem a szódát,nem tudom innen próbálta már valaki?? Euronicsból vettem, és végre rá jöttem hogy kell Offban írni juhhé jah és a szörpük nem rossz, a hátránya ugye az a szörpüknek hogy némelyik 1600 ft környékén van, az elönye az hogy nem kell annyi üveget gyártania a gyártónak, de ugye vannak ezek az olcsó üdítök nem mondom azt hogy nem jó de sok üveget kell gyártania a gyártónak gondolok itt a 100 ft-os üdítökre, és kövezzetek meg ha nem így van// az 1600 ft-ban akár mondom akár: 10 liter üdítő is kijöhet belőle, persze erősen függ attól hogy ki hogyan szereti a szörpöt, aki édesebben szereti ugye akkor több kell belőle, ha valaki nem annyira édes szájú akkor kevesebb kell // én már próbáltam a szörpjüket nem rosszak tényleg, de az egyiknek erősen ecet szaga van, asszem az energia italuk, de jó ize van, nem kell a szagtól megilyedni, ja és bocsi a hosszú-hosszú offért, de gondoltam leírom nektek
[ Szerkesztve ]
Comodó új távlatok...........
-
Prof
addikt
válasz kerekfej #21847 üzenetére
3G-re gondol szerintem. Nem mindenki városban használná ahol van wifi, hanem utazáskor és nem akar telefonnal tetherelni. Én is így voltam vele míg nem lett céges 3G-s mobilom, azóta nem izgat, hogy tetherelni kell
Nincs képben még, hogy az "ocó" kínai tablet gyártók a 5-10 dolláros 3G modemen spórolnak, mikor már 2 éve alapnak kéne lennie minden tabletben a 3G modem beépítve
Az apple meg képes elkérni 100dolláros felárat is 3G modemért -
-
tjb007
nagyúr
válasz kerekfej #22289 üzenetére
Azt nem mondom, hogy maradj távol tőle mert annyira azért nem rossz de 6 dollárral többért már kaphatsz Ainol Novo 7 Tornados -t is amiben már 1GB RAM van.
A TinyDeal meg nem rossz oldal de tabletet inkább ne itt vegyél/vegyetek, egyrészt mert a kínálat sem akkora mint például a pandán, másrészt meg magasabbak is szoktak lenni az árak. -
Davebowman
senior tag
válasz kerekfej #23409 üzenetére
Hát 5 lépés kell az aktiváláshoz. Az 5. lépésnél azt látom, hogy kártafelhasználó név (Davebowman) kér 4 számot (Mobil bankkártya aktiváló kód) Ide mit kell írni, mert a regisztrációs (sms-ben jött) kód nem jó! (Igaz írja is, hogy többet nem kell használni, de akkor itt mit adjak meg?
Eladó/Csere: Xiaomi AX3600
-
vertigojames
tag
válasz kerekfej #24400 üzenetére
Ez a Te véleményed.
Én már többször rendeltem Kínából, USA-ból és megosztottam az előbb a tapasztalatom.
Nekem még nem volt gondom sem a UPS-szel, sem a DHL-lel.
Viszont postán már kellett bemennem a Keleti mögé vámkezeltetni a cuccot, amit kaptam (ott vehettem át), mert haza csak egy értesítést hoztak. Ehhez tényleg hozzátartozik, hogy 10 csomagból 1-et "emelt" ki a posta vámkezelni, de az az egy is macera volt...[ Szerkesztve ]
-
-
tjb007
nagyúr
válasz kerekfej #57072 üzenetére
A MediaTek sajátja.
(#57073) jubilleum
Nyomtatni ugye lehet róla, de hogy nyomtatószervert csinál belőle ? Nem hinném, bár annyira én sem jártam körül a témát.
(#57074) ®abstract®
Milyen rendszer alól próbáltad frissíteni ?
(#57076) gg72
Cube Talk 9X, bár a készítésben a többihez hasonlóan ez sem túl erős.
(#57079) makoss
Csak a szokásos: több RAM, erősebb SoC, frissebb rendszer (out of the box), meg még amit el lehet képzelni.
Ezt amúgy csak azért írtam annak akinek, mert neki az ár mindegy volt. Ebből következik, hogy ezek inkább a felsőkategóriára lesznek jellemzőek, a 40 ezer forintos árkategóriában nem fog hirtelen 4GB-ra ugorni a RAM mérete, és processzorból sem fog háromszor olyan erős belekerülni mint korábban.(#57080) yaastreet
Pont az MT8382 a gyengébb, méghozzá nem is kevéssel. Körülbelül háromszor-négyszer erősebb az ASUS-ban lévő Intel Z3745.
(#57081) SLYM
„tudnál esetleg olyan tabletet ajánlani, ami olyan, mint az ipad air, csak kicsit erősebb?”
Hasonlót tudnék, de az is közel annyiba kerülne, mint az Air 2.
„vagy ugyan olyan erős, de olcsóbb?”
Ilyet viszont nem, legalábbis most nem igazán jut eszembe ilyet.
(#57082) ThorsHUN
Igen.
(#57085) zolikaDB
Megéri, de inkább csak akkor, ha meg tudsz lenni a Google szolgáltatásokkal kibővített rendszer nélkül, illetve az azokat igénylő alkalmazások nélkül. Ugyan le lehet cserélni a rendszert rajta, elérhetőek rá különböző főzött ROM-ok, de egyrészt némelyikben nem működik minden funkció, másrészt pedig egyik sem lesz olyan stabil működésű, mint a gyári.
A Snapdragon 800 meg még mindig egy felsőkategóriába tartozó SoC, tehát a kiszolgálással nem lesz gond. Olvass el a Samsung Galaxy Tab PRO 8.4 tesztet, kb. arra lehet számítani.Versenytársak.
Itthon ugye 90-100 ezer forint körül lehet megkapni az üzletekben. Ennyiért ezek a legjobbak: Samsung Galaxy Tab S 8.4, Sony Xperia Z3 Tablet Compact, ASUS MeMO Pad 7 (ME572C), ASUS MeMO Pad 8 (ME581C)(#57090) Szabonoemike
Kevés lesz a 100 ezer forint erre. A legolcsóbb 4G-s, minimum 2GB RAM-mal szerelt modell a 110-115 ezer forint körül beszerezhető ASUS MeMO Pad 8 ME581CL, de az Intel processzor miatt a játékoknál előfordulhatnak problémák. Ha ennyi kockázat még belefér, akkor maradj ennél. Ennél olcsóbb nincs, legalábbis itthon.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest