Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
frisco
üzenetére
Szívesen.
Tudja valaki, hogy az ipadalternative.com az EU-n belül van? Angol és görög nyelvet lehet csak választani, angolnál angol zászló van, nem USA. Eddig mintha $-ban láttam volna az árakat - lehet keverem mással -, most csak Ł és euro van.
-
hevizms
addikt
válasz
frisco
üzenetére
Korrekt oldal kell vagy olcsó?
Általában az emberek a minél olcsóbb oldalakat keresik,ami egyrészt érthető,másrészt viszont gondolom én az olcsó oldalak nagyobb számú megrendeléssel rendelkeznek,ezért ott nem mindig tudják elegendő áruval ellátni a vevőket.
Ilyenkor késnek a postázások.Ezekről az oldalakról rendeltem eddig és 15 naptári napnál több még sosem telt el a MEGRENDELÉS és a kézhezvétel közt.Free posttal.chinapost és singaporepost.Az utóbbi gyorsabb.
iosen.com
minideal.net
Igaz pár dollárral drágábbak mint pld a pandawill,de legalább gyorsak és korrektek,jó a kommunikációjuk is.Szóval vannak rendes oldalak is.
-
Geree1989
csendes tag
válasz
frisco
üzenetére
Wayteq tableteket teszteltem anno par napig, azoknal fenyevekkel jobb a Crystal. Nexus 7 durvan 3* ennyibe jon ki, szerintem nem er annyit.
A kijelzo siman lehet, hogy egyedi eset mivel korabban senki nem irt ilyet a forumokban. Valoszinu a szigeteles nem (se) az igazi, mert kezben tartva jelentosen jobb a helyzet. Ha erdekel holnap nappali fenynel csinalok egy videot.
Ezen kivul mas bajom nincs vele, pedig feltem tole kicsit hogy milyen lesz. -
spiritex
veterán
válasz
frisco
üzenetére
A Crystal-ban van mikrofon? Mert nem írja, mint a többinél, hogy Built In Microphone... Viszont nem hiszem, hogy manapság gyártanak mikrofon nélküli tabletet. Hogy lehetne Skype-olni?!

Szerk: Az viszont érdekes, hogy ha elmész az Ainol saját oldalára, akkor ott a jobbnak számító IPS panelt írják, és alul a kétkedők MVA kontra IPS kérdésére is csak azt tudják mondani, hogy LG IPS Panel van benne!
-
mipityu
tag
válasz
frisco
üzenetére
Én vásároltam már Tőlük, semmi gond nem volt.
Ne a ChinaPost-on nyomkövesd, az egy sz.r, hanem a Magyar Posta nyomkövetésében nézd meg a kapott Tracking Number-rel.23838 Ultraviolet:
Model Ampe A10 Tablet PC
CPU All Winner A10, 1.0GHz, Cortex A8; GPU: Mali 400
Ha Te más adatot kaptál, akkor átvertek."Amikor a posta vám kérdezte mi van benne irodai kelléket mondtam, de holnap felhívom őket miért kellett fizetnem.(50$ miatt)"
Ez nekem nem stimmel.
A NAV bekéri a számlát (PayPalról és eBayről is kinyomtatható) és annak alapján állapítja meg az ÁFÁ-t és NEM bemondás alapján. Az általad írt 10934 Ft ÁFA sem az 50$ ÁFÁ-ja, hanem a kb. reális 180$ körüli áré.
Na fuss neki mégegyszer. -
csibe1
addikt
válasz
frisco
üzenetére
Jó tudni,én azt hittem a tablettel van gond.

Annyira meg nem néztem a 4.1-et,hogy milyen újdonságot hoz.Eddig megszoktem,hogy az összes videóban pörgött-forgott a a képernyő ahogy fordítottad a tabletet.(#22531) laszlohu
Az tényleg sovány egy kicsit.
Ez érdekes egy cucc,nem tudom mennyire valós a megadott akksi teljesítménye. -
csibe1
addikt
válasz
frisco
üzenetére
"nem lehetséges, hogy csak az automatikus rotáció opció nem volt bekapcsolva?"
Lehet,mindenesetre elég furcsa volt,azért említettem meg.
Itt is látszik,hogy kézzel fordítja a képet.Akkor előfordulhat,hogy alapból ki van kapcsolva a rotáció. -
frisco
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Dr.NX