Hirdetés
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- potyautas: Okos?telefon
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Egy árban volt minden típus, +/-5000Ft. Az nem tétel már egy ilyen drága kártyánál, vagy legalábbis nem lenne szabad az legyen. A Gigát ehhez képest pár napig 25 000-el adták olcsóbban a többinél, akkor vettem, hülye lettem volna kihagyni. Úgy viszont piszokul megérte, nem is bántam meg. Nekem tökéletes volt néma csendben 900/1250MHz-en, a gyárihoz képest -50W-ot fogyasztva. A különbözetből később le is vizezhettem volna valami komplett rendszerrel, így nem volt vesztenivalóm és ott volt a 3 év gari is.
Amúgy a tuningot is szépen bírta, csak akkor már visított rajta a hűtés, azt meg én nem bírtam. 
Normál 290 árakon megtartottam volna amúgy a Vapor-X 280X-em.
Így viszont a kíváncsiság győzött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- iPad 9 64Gb 100% 14 ciklus! (3 hónap Garancia)
- ASUS ROG Swift OLED PG34WCDM /34",Curved 800R, 240Hz,G-Sync/ garanciával!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy a tuningot is szépen bírta, csak akkor már visított rajta a hűtés, azt meg én nem bírtam.