- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz
daveoff
üzenetére
Ahhoz ,hog yÉn PC-ről konzol-ra váltsak ahhoz az kell ,hog ypl: VR és 2 kézi kontrolell LSD oculus 2 new controler és ezt meaxon meghajtó gépezet legeyn... grafikus ként rohand kényes vagy a látványra meg a mozgásra... akonzol nekem közelében sincs a folyamatos játék nagy felbontáson és a kontrolrel folymatos szép mozgékonysághoz ami pontossággal párosuljon. teszem azt egy BF-ben vagy hasonló játékban.
rocket: Én nem is azt írtam Én azt írtam ,hogy tetszik mind a kettő oldal telejsítménye. Nekem mind a kettő oldal bejön.. Ati nekem csak azért tetszik jobban mert Én jobban szeretem grafikához,de kb ennyiért! 8)
Ezt mondtam "Amúgy ahogy így láttam mindegyik fél elég szépen fogja nyomni a 12-t" Én örülök ,hogy yorsabb lesz az Intel .. örülök ,hogy eddig úgy fest az FX-ek szebben mennek és örülök ,hogy a NV is meg az ATI is durván tolja a 12 vulcan-t Szeretnék egy real time rendert....hidd el rua szimulációknál úgy tudnám élvezni a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
- Androidos tablet topic
- Cyberpunk 2077
- PlayStation 5
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- TCL LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ASUS GeForce RTX 3080 12GB TUF Gaming OC Edition (TUF-RTX3080-O12G-GAMING)
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING X TRIO Eladó!
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs