- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
- sh4d0w: Én és a számítógép
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
#85552128 #7181 üzenetére
Én úgy látom, hogy inkább te ignorálod azt a nem elhanyagolható tényt, hogy nem ugyanaz egy nem fogyó, beragadó terméket leértékelni azért, hogy vigyék, mint egy csúcs termék nyakára hozni 3 hónappal később egy jóval olcsóbb terméket szándékosan, ami ráadásul még gyorsabb is. Gyanítom, hogy a 295X árát nem csökkentették volna, ha kelendő darab lett volna.
Már a 980Ti bejelentésénél felhoztam a témát, de akkor is süket fülekre talált... értem én, hogy ez kényelmetlen, és sokkal jobb az AMD nyűgjein lovagolni, de mondjuk engem az ilyen húzások jobban eltántorítanak a vásárlástól, mint az, hogy Fury X nem úgy startolt ahogy egyébként én is vártam.
(#7182) szunya1: A GTX780 előtt rágódtam a Titan megvásárlásán, mert mindig is az egy GPU-s csúcs VGA volt nálam a célpont. Az ára a rendelkezésemre állt, sőt most sem éheznék, ha vennék egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MSI RTX GeForce 3060 12 GB-os VGA kártya ! AkciÓÓ!
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 1TBSSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest