- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: A teljesség igénye
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Milka 78
üzenetére
Legyek kemény?'Asszem ez esetben asszonypajtás lenne az és egy hosszúkás,természetes anyagból készült,tészta térfogatnövelésre szolgáló eszközzel,nagyon keményen pofán nyomna,csak úgy visszakézből.
Elvileg amúgy megvan a dugilé egy új kártyára,de nem is tudom..valahogy kurv@ra sokallom ezeket az árakat ( még ,ha ciktóber hatodikán lejjebb mennek is )
Jelenik meg valami játék a közeljövőben ,amihez kelleni fog egy ilyen vga? Semmi nem jut eszembe,ami engem érdekelne.Lehet várok a köv. gen.re.Nem tudom,még vergődök egy ideig. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen program, ami...?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elvileg amúgy megvan a dugilé egy új kártyára,de nem is tudom..valahogy kurv@ra sokallom ezeket az árakat ( még ,ha ciktóber hatodikán lejjebb mennek is )
Jelenik meg valami játék a közeljövőben ,amihez kelleni fog egy ilyen vga? Semmi nem jut eszembe,ami engem érdekelne.Lehet várok a köv. gen.re.Nem tudom,még vergődök egy ideig.