- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Kínai tápos Philips
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
AMD-nél is lehet olyat venni. Leginkább a Sapphire Vapor-X 290-ek, nagyon príma darabok, halkak, hűvösek gyárilag, remek minőségű cuccokból összerakva. Csaképpen nekem nem érte volna meg 94K helyett 130K-ért. Így inkább beáldoztam 5% sebességet. Biztos nagyon rosszul jártam, kőkemény 5% kompromisszummal.

(#6120) Szaby59: Véletlen se zavarjon, hogy a 290X-ek a jobban sikerült csipek. Nem véletlen van azonos TDP besorolása, mikor azon +50Mhz és +256shader van és a hozzá tartozó textúrázók is....
Semmi kivetnivalót nem látok abban, miért ne lehetne a gyári érték alatt hajtani egy kártyát 5%-al.
Nem értem, mit olyan nehéz felfogni ezen. Ezt a gyengébb hűtésű típust kaptam meg igen jó áron, így nekem megérte.
De leírom mégegyszer: KAPNI OLYAN TÍPUST NORMÁL 290 ÁRON, AMIT NEM KELL ALULFESZELNI A HALK MŰKÖDÉSHEZ. Remélem így nagy betűkkel eljut a tudatodig.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- PlayStation 5
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem értem, mit olyan nehéz felfogni ezen. Ezt a gyengébb hűtésű típust kaptam meg igen jó áron, így nekem megérte.