Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Én terelem a témát? Nem én mondtam ki, hogy 1300 MHz-en megy mindegyik 970 out of box. Ki vállalja érte a felelősséget, ha nem? Ilyeneket ne állítsunk, mert nem igaz. Találhatsz olyan alkalmazást, amin jó az a tuning, de biztos találni fogsz olyat is, amin nem. A gyári órajel mindig arra szolgál, hogy oda mindig visszatérhess, ha túlterheli az alkalmazás a rendszeredet, és arra van garancia. Az, hogy te otthon saját felelősségre meghúzod nem jelent semmit. Nincs meg a sok százezer dolláros eszközparkod, hogy kiteszteld úgy, ahogy az NV teszi meg magának, amikor dönt az alapórajelekről.
(#5597) TTomax: Az AotS egy játék lesz. Azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy a VGA-k ventijét 70-80% fölé állítja annyira terhel.
50-60% nem jó, csak ennyit lehet ma reálisan kihozni max. A jó a 100%.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs