Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
No, hát van itt "mozgás" csak megfelelő post kell hozzá!

h1mpi: ez azért szükségtelen, mert sem a VGA-k sem a technológia nem jelent még meg amit pedid mindenki tud. Éppen ezért túlzás lenni állítani bármit, viszont ami eddig ismertté vált ez valóban nem jó ómen az NV-nek (és jelenlegi termékeinek).
Az a fajta zárt technológia és az NV általános hozzáállása elég komoly kerékkötője a haladásnak, miközben irreális áron kínálják a termékeiket. Persze az nagy öröm (számukra
), hogy ennek ellenére sokan veszik (a félig csupasz nyákkal kiadott kártyáit is).FLATRONW: ez majd kiderül, mint sok minden más is. Például olyanok, hogy új vizuális effektek megjeleníthetők lesznek-e NV kártyán, és ha igen az okoz-e jelentős teljesítmény vesztést? Mert ugye a Maxwell hiányos feature listája miatt ilyen problémák is lehetségesek.
Televan: igen, és az NV nyilván "védekezik is" mindennel amivel tud, pölö az általuk támogatott játékokba ezek nem kerülnek be. Az, hogy kik adnak ki (fölöslegesen) sok pénz egy-egy hw-ért vagy, hogy azt mi okból teszik engem nem érdekel. Ez viszont fontos számomra: a várható, esetleges problémák miatt a 980/970 a jelenlegi árakon áron nem jó vétel (Nv fan ide, AMD fan oda), és kíváncsi vagyok AMD vonalon milyen jobb alternatíva lesz.
Nem mellesleg én a magam részéről sosem voltam benchmark-huszár és sosem a csúcskártya érdekelt.daveoff: de szeretem az ilyen szakmailag megalapozott, korrekt ellenvéleményt... nyami.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple asztali gépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ELADÓ: Sapphire PULSE Radeon RX 7800XT Gaming 16G - Garanciával
- BONTATLAN ASUS Prime Radeon RX 9070 XT 16GB GDDR6 OC Edition
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- GAINWARD GeForce RTX 2060 SUPER GHOST
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

), hogy ennek ellenére sokan veszik (a félig csupasz nyákkal kiadott kártyáit is).
Nem mellesleg én a magam részéről sosem voltam benchmark-huszár és sosem a csúcskártya érdekelt.