Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szasanyi

félisten

No, hát van itt "mozgás" csak megfelelő post kell hozzá! :D

h1mpi: ez azért szükségtelen, mert sem a VGA-k sem a technológia nem jelent még meg amit pedid mindenki tud. Éppen ezért túlzás lenni állítani bármit, viszont ami eddig ismertté vált ez valóban nem jó ómen az NV-nek (és jelenlegi termékeinek).
    Az a fajta zárt technológia és az NV általános hozzáállása elég komoly kerékkötője a haladásnak, miközben irreális áron kínálják a termékeiket. Persze az nagy öröm (számukra ;] ), hogy ennek ellenére sokan veszik (a félig csupasz nyákkal kiadott kártyáit is).

FLATRONW: ez majd kiderül, mint sok minden más is. Például olyanok, hogy új vizuális effektek megjeleníthetők lesznek-e NV kártyán, és ha igen az okoz-e jelentős teljesítmény vesztést? Mert ugye a Maxwell hiányos feature listája miatt ilyen problémák is lehetségesek.

Televan: igen, és az NV nyilván "védekezik is" mindennel amivel tud, pölö az általuk támogatott játékokba ezek nem kerülnek be. Az, hogy kik adnak ki (fölöslegesen) sok pénz egy-egy hw-ért vagy, hogy azt mi okból teszik engem nem érdekel. Ez viszont fontos számomra: a várható, esetleges problémák miatt a 980/970 a jelenlegi árakon áron nem jó vétel (Nv fan ide, AMD fan oda), és kíváncsi vagyok AMD vonalon milyen jobb alternatíva lesz. ;) Nem mellesleg én a magam részéről sosem voltam benchmark-huszár és sosem a csúcskártya érdekelt.

daveoff: de szeretem az ilyen szakmailag megalapozott, korrekt ellenvéleményt... nyami. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák