- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz
szasanyi #5098 üzenetére
és CsonkaImo:
Én nem vagyok egy nagy szaki ebben a témában, sőt....
De egy kolléga egy másik topikban elmagyarázta, hogy ez a teszt arra hivatott, hogy megmutassa a DX12 képességeit, a teszt alapján VGA teljesítményt nem lehet összehasonlítani(leírják a teszt készítői is), csak azt mutatja meg, hogy az adott hardver mennyi Draw Call/sec-re képes, de ez nem azt jelenti, hogy pl egy játékban erre szűkség is lesz, sőt, biztos hogy egyelőre még nem lesz ennyire szűkség. Tehát ebből azt látszik csak, hogy mekkora korlát volt ilyen téren a DX11. Az tény, hogy az AMD kártyái több Draw Call/sec-re képesek, de ez nem azonos egy játékban mért teljesítménnyel, teljesen más a két dolog....Nem hinném, hogy okot adtam a flegmázásra, nyugodtan utána olvashatsz a dolgoknak....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged