- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillerKollar
őstag
Szerintem ha csak visszafogott teljesítmény mellett érhető el biztonságos működés akkor ahány százalék teljesítményt bukok emiatt akkora százalékát kellene visszafizetniük a vételárnak
Amúgy a maga a csatlakozó szar teória azért gyanús nekem picit mert a 3090 Ti is már ezt a csatit használta, annak is 450W volt a hivatalos TDP-je és állítólag tesztek alapján többet is eszik a valóságban mint a 4090 nagyobb power spike-okkal, ott mégsem voltak leolvadt kártyák, legalábbis nem tudok róla, de ha lettek volna a 4090 miatt tuti előkerült volna. Értem, hogy annyira nem volt népszerű kártya 2000$ MSRP, cserébe alig gyorsabb mint egy sima 3090 de már egy ideje 1000$ alatt is meg lehet kapni akár újonnan (USÁban persze, de nálunk is olcsóbb jóval mint volt), úgyhogy mostanában szerintem többen megvették mert már nem olyan rossz vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER ICE / ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét / Magánsz
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 GAMING OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- Sapphire PULSE RX 580 8 GB Garanciával!
- MSI RX 570 Armor 8GB OC Garanciával!
- MSI RX 470 GAMING X 8GB Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest