Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillerKollar
őstag
Szerintem ha csak visszafogott teljesítmény mellett érhető el biztonságos működés akkor ahány százalék teljesítményt bukok emiatt akkora százalékát kellene visszafizetniük a vételárnak
Amúgy a maga a csatlakozó szar teória azért gyanús nekem picit mert a 3090 Ti is már ezt a csatit használta, annak is 450W volt a hivatalos TDP-je és állítólag tesztek alapján többet is eszik a valóságban mint a 4090 nagyobb power spike-okkal, ott mégsem voltak leolvadt kártyák, legalábbis nem tudok róla, de ha lettek volna a 4090 miatt tuti előkerült volna. Értem, hogy annyira nem volt népszerű kártya 2000$ MSRP, cserébe alig gyorsabb mint egy sima 3090 de már egy ideje 1000$ alatt is meg lehet kapni akár újonnan (USÁban persze, de nálunk is olcsóbb jóval mint volt), úgyhogy mostanában szerintem többen megvették mert már nem olyan rossz vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Videókártya Nvidia RTX 4060 8 GB Asus Dual OC edition (DUAL-RTX4060-O8G)
- nVidia Quadro P4000 videokártya Akció!
- Gainward GeForce RTX 5070 Python III 12GB GDDR7 192bit Alza Garancia 2028.08.07-ig, Számlával!
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest