- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
Devid_81
üzenetére
Pont ezen gondolkodtam, hogy egy boltban 150e-s 6600-at újonnan 80-90-ért lehet, hogy elvinnék, de használtan (talán bányából) 50e-nél többet nem adnék érte.
Tudom, hogy ezek a jelen valóságtól nagyon távoleső nagyon alacsony összegek. És lehet, hogy soha nem lesz ennyi, nem baj, nem halok bele, ha nem találkozik az általam elképzelt ideálkereslet a kínálattal.Mindenesetre a HA úgy látom olyan hirdetésekkel van tele,.amik kézzelfogható raktárkészlettel promózzák magukat. Eddig ez nem volt jellemző sztem, hanem a JIT. Max 1-2 visszaküldött kártya, de nem az, hogy halmokban áll.
Mindenesetre persze ha van céggé alakult vállalkozás, ami kriptovaluta bányász gépek előállításával foglalkozott, nagytételben rendelt gput, nyilván próbál.úgy talpon maradni, hogy ugyanezen termékek kiskereskedelmével kezd foglalkozni. Én nem mernék onnan rendelni, mert nem.bíznék abban, hogy nem valami újracsomagolt, egyébként évekig bányásztatott terméket sóznak rám. Az újracsomagolás megfelelő gondossággal történt bontás esetén sztem megoldható és egy kisker bolt meg kiállíthat új számlát 2-3 év garival, nem köteles bemutatni, hogy ő mikor rendelte.
Mindenesetre néhol.drágábbak, mint az ÁK-n, tehát még elég magabiztosan tartják magukat az árak a "használt" piacon is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux Mint
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mikrotik routerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- ASUS ROG-ASTRAL-LC-RTX5090-O32G-GAMING
- GIGABYTE RTX 3070 8GB GDDR6 AORUS MASTER Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD RTX 4090 Phantom 24GB - 36 hónap garancia
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs