Új hozzászólás Aktív témák

• Petykemano

veterán

válasz Yutani #44609 üzenetére

Ami kiütötte a szemem az a chiplet design már az 5tflopsos változat esetén is és hogy a 10tflopsos képes 32db 1080p/60fps streamre. Ez nem tudom pontosan Mit jelen, hogy cloudban 32 jatékost tud egyszerre kiszolgálni a1080p/60fps szinten, vagy ez csak valami video enkódolásra vonatkozik?

Korábban mindig az volt, hogy hát azért GPU-t nem lenne annyira bonyolult készíteni, csak hát az amd és az nvidia birtokol minden IP-t, ami ehhez a "nem annyira bonyolult úthoz" szükséges volna.
    Tulajdonképpen egyik új szereplő sem a semmiből jön. Az intel a saját korábbi fehlesztéseire épít, az innosilicon pedig imagination.

A másik belépési korlát pedig általában a.szoftver.

Szerintem simán lehet, hogy hardver-technológia szempontjából.ha nem is előzi be az amd/nvidia/intel megoldásokat, de szerintem azon csodálkozni fogunk, milyem hamar követi a semmiből.

De közben ne felejtsük el, hogy az imagination az Apple beszállítója is és valahogy meg kellett oldaniuk a felfelé skálázódást. (Állítólag két M1Max chipet is még össze lehet kötni.) Innen nézve nem annyira meglepő, ha az imagination megjelenik a dgpu piacon is. (Cloud)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés