Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

HSM félisten Igen, így már értem, mire gondoltál.  Ugyanakkor pont most kicsit nehezebb ez a szitu, hiszen pl. itt van az Nv RTX-e, ami rengeteg tranzisztort ($$$!) "pazarol" el olyan dolgokra, amik nem minden esetben fordíthatóak le teljesítményre, ilyenek a tensor és RT magok. Én határozottan fejlődésnek gondolom ezeket a funkciókat, és biztos vagyok benne, hogy néhány év múlva én is szeretnék majd egy RT képes vasat, mire reális teljesítményre lesznek képesek elérhető(bb) áron, valamint nem csak egy cím lesz, amiben használni lehet.  (#37306) Petykemano: No, meg a 390-ek sebességét az Rx480 FHD-n fele fogyasztásból hozta, ez sem volt azért mindegy.  
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest