- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Igen, így már értem, mire gondoltál.
Ugyanakkor pont most kicsit nehezebb ez a szitu, hiszen pl. itt van az Nv RTX-e, ami rengeteg tranzisztort ($$$!) "pazarol" el olyan dolgokra, amik nem minden esetben fordíthatóak le teljesítményre, ilyenek a tensor és RT magok.
Én határozottan fejlődésnek gondolom ezeket a funkciókat, és biztos vagyok benne, hogy néhány év múlva én is szeretnék majd egy RT képes vasat, mire reális teljesítményre lesznek képesek elérhető(bb) áron, valamint nem csak egy cím lesz, amiben használni lehet.
(#37306) Petykemano: No, meg a 390-ek sebességét az Rx480 FHD-n fele fogyasztásból hozta, ez sem volt azért mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest