Új hozzászólás Aktív témák

• Habugi

addikt

válasz Malibutomi #3285 üzenetére

Ne csináld már.. :N , keresd vissza a 280/290 topicban kik és miért tettek oda ventit!

Nekem lassan egy éve van ilyen PCB hűtésem, az elbakizott DCII vRam hűtés miatt.
    Az csak külön fűszer aminek azóta is nagyon örülök, hogy a VRM-ről lefúj 20-25extra fokot.
    10/9 ember pusztán a kártyák hosszútávú megóvása miatt tette oda, jó ránézni arra a bő 15-20fokkal kevesebb értékre, ennyi. Előtte 70-72 fokos volt a VRM, tunning nélkül, most 50. Tunningal (max fesz/TDP) most nem lépi át a 70et még Furmarkban sem, nélküle pedig anno nem néztem meg, csak tippelni tudnék.
    Választható extra az emberek túlnyomó többségénél nem pedig kényszer! :N

Attól mert ezt valaki trollkodásra felhasználja még semmi nem változik, nem fő meg a VRM és nem kell koholni. Örüljenek maguknak az ilyenek amikor ezt szóba hozzák, most erre nem lehet mást mondani. :D

Amikor tök ésszerű jótanácsot ad valaki, 2k hufért megvásárolható extrát, példának okáért HSM, ne kelljen már azt mérlegelnie, hogy ezzel ad-e a lovat a trollkodásra "brahi szándékból beszólogatni" hajlamosak alá vagy sem.
    Tehát ez nem szempont (szerintem..), vagy legalábbis nem kéne annak lennie. :N

:R

Új hozzászólás Aktív témák