- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Hiába jössz ezekkel, a 7970-el remekül elvolt, míg utána a 2GB-s 770-et úgy dobta ki a gépéből 1-2 hét után, hogy kevés a 2GB, hogy csak porzott. Gondolod, nem vette észre, hogy mennyivel nem rosszabb?
Mellesleg inkább Nv párti az illető. 
Most belinkelted a békás kártyát, amit mellesleg 2013-ban megvenni sem lehetett, a 130-es ár ugyanis végig piros vonal, nem volt készleten. 2012.10.28.-án még 154 000 forint volt, és egy hónapra rá már nem is lehetett kapni, ez csak valami készletsöprő villámakció volt, semmi több. Én olyan kártyákat linkeltem direkt, amiket kapni is lehetett, nemcsak egy bennragadt ár volt megvásárolható termék nélkül.
Én úgy gondolom, hoztam linkeket, érveket eleget, arról nem tehetek, ha nem vagy hajlandó elfogadni őket.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Óvodások homokozója
- Mikrotik routerek
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garancia 2029.02.10-ig
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mellesleg inkább Nv párti az illető.