Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
üzenetére
Jaja már a furiksznál is láttam ilyeneket és a buta Maxwell azóta is köszöni szépen de gyorsabb,ráadásul a terraflops/csájnbencs recskázásos időszakom is lezárult.
Amíg nem jön ki a termék,nem veri el játékokban mindenhol az aktuális ellenfelét addig ez mese habbal,ahhoz meg már túl öreg vagyok,hogy puszira lapátoljam a pénzt igéretekre és álmokra,így eddig nekem az nv csak spórolt (mert a furikszem lett volna nem a pénzem égettem volna el hanem a komplett vga-t,ellenben a mostani csak megy és megy és megy...). 
Ha kijön és odavág mindent akkor elismerem (ahogy az 1600-os Ryzent is),mert se nem szimpatizálok egyik oldallal sem,se nem vagyok fanboy így nem fáj sőt semmilyen lelki törést nem okoz nekem.Ha az amd feltámad hamvaiból és piacképes terméket tesz le az asztalra az nekem csak jó,
Így azt tudom csak mondani hogy Viszlát a köbön,und Allahu Akbar

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Samsung Galaxy Watch8 40mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amíg nem jön ki a termék,nem veri el játékokban mindenhol az aktuális ellenfelét addig ez mese habbal,ahhoz meg már túl öreg vagyok,hogy puszira lapátoljam a pénzt igéretekre és álmokra,így eddig nekem az nv csak spórolt (mert a furikszem lett volna nem a pénzem égettem volna el hanem a komplett vga-t,ellenben a mostani csak megy és megy és megy...).