Hirdetés
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én anno az NV-t ismertem meg az Intelt. Celeront akartam venni AthlonXP helyett, igazi hülye voltam. Aztán kiderült, hogy a másik gyártó jobb, nem kell félni. Ati-t meg egyáltalán nem is ismertem, egyértelműen NV vga-t választottam (MX440
), hisz azelőtt is az volt (TNT2). Pár évre rá egyik haverom mondta, hogy a 9550 az tökjó, 9600 XT szintre lehet húzni (napersze
), így ismertem meg az Atit.Abból indulok ki, hogy az AMD miatt sokkal többször fikázzák, mint istenítik a konzolokat, szerintem ez jó alap.
Nincs ennek semmi összeesküvés illata. Mióta van marketing, az emberek szeretnek kötődni gyártókhoz / márkákhoz, aztán ezt racionalizálni. Ez nem csak NV vs AMD viszonylatban igaz, csak most ez a téma. Az AMD a második gyártó, s egyben az utolsó is. Jóval kisebb piaci részedéssel, termékválasztékkal, CPU fronton gyenge teljesítménnyel. GPU-ban jók, van faja márkanév is, de valamiért mégsem úgy megy a biznisz, mint kéne. Béna a marketing. Jó marketinggel a semmiből is nagyon sokat el lehet adni, lásd ófaubé.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER GAMING OC 16G - Alza garancia 2027.12.11 - BESZÁMÍTOK!
- SAPPHIRE Radeon PULSE RX 6600 8GB (Beszámítás)
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 PULSE - Új, 2 év gari - Eladó!
- Leghűvösebb és legerősebb! EVGA RTX 3080 Ti FTW3 Ultra 12 GB GDDR6X Videokártya eladó
- Keresek Geforce 2-3-4 titánium, GTX 260 kártyákat
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 180Hz / 0.5ms
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), hisz azelőtt is az volt (TNT2). Pár évre rá egyik haverom mondta, hogy a 9550 az tökjó, 9600 XT szintre lehet húzni (napersze
), így ismertem meg az Atit.