- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- kemotox: Ki érti ezt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
füles_ #24688 üzenetére
De igen, okkal tolódott el a részesedés. Az (az AMD-vel ellentétben) nV csak egyszer nyomott full kretént: az FX szériával. Annak utóhatásaként volt az AMD-nek még akkor is nagyobb részesedése, amikor az nV-nek egyértelműen jobb kártyái voltak (X800-700-600 vs. 6xxx széria). nekem volt 9700Pro-m: driverrel annyit azóta sem szívtam (pedig mostanság az nV is belehibázik a driverekbe, de szerencsémre nem frissítek azonnal, így ebből (eddig?) nem érzékeltem semmit).
RX 480 vs. GTX 1060 viszonylatában kb. egyetlen érved elfogadható: a Freesync. Előbb fullad ki a GPU, mindhogy kevés legyen a 6 giga, a GCn architektúra időtállósága vonatkozásában kérdezd meg a GCN1-2 tulajokat, akik adott fícsörökből már nem igazán részesülnek, a jobb DX12/Vulkan alatti szereplés kapcsán egyrészt ez leginkább pár, AMD-hez köthető cím vonatkozásában igaz, másrészt igen kevés az újgenerációs API-ra épülő programok száma (tudom: majd jövőre. Abu meg is jósolta, hogy kétszámjegyű mennyiségű DX12-es program jön, azaz 10 db biztosan lesz jövőre is...). Ellenben az RX480-nál volt a tápellátás-para, no meg a töketlenkedés a custom verziók csúszásával - a GTX1606 megjelenése mentes volt minden hasonló problémától, nem csoda hogy jobban fogy (no meg tudjuk, hogy azok a fránya bányászok elkapkodták az RX480-akat, biztos azért nem vették a játékosok...
).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egyéni arckép OFF
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple Watch
- LEGO klub
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X 24GB OC Garanciával!
- ÚJ MSI RTX5060 Ventus 2X OC 8Gb GDDR7 bontatlan, számla
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3343
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest