Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
Bog! Mivel jóba vagy a Xiaomival, kérdezz már rá légyszike, hogy ez az SU7? Tegnap lőttem melóban a képet.
-
VS461
tag
Offtopic:
Bog, valamikor még az Auchanban kínálta magát valamilyen roller a Segway meg a Xiaomi mellett, ami “Magyar Termék”-ként volt reklámozva. Szerintem már más azóta a kínálat is. Nem tudtok valamit erről, illetve vajon melyik kategóriába tartozott a fentiek közül? Köszi!
-
Lajmund
őstag
Hétvégén kiprobáltam üléssel egy erős rollert. Szerintem fényévekkel jobb utazás kényelem és biztonság szempontjából. Nem is értem miért ilyen kevésnél opció főleg ahol elől hátul is van csillapítás. Ha vennék csak is olyat ami robogo feeling.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító videó
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/8eFT 2db/15eFT 3db/22eFT
- 8 az 1-ben USB-C Hub Adapter és Elosztó Dex ,Mac RJ45 Hálózati csatlakozó stb
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (Reeflex G-Series - Super Telephoto 240mm)
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Vivo x200 pro prémium tok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest