Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
schwartz
üzenetére
Nem érzékeled az iróniát

Inkább arra volt kihegyezve,hogy az "gagyi 780ti amit avultat az nv",de ettől függetlenül nálam egyik produkció sem értékelhető.
Hozzáteszem én jobban meg vagyok lepődve ezen bárkinél,lévén volt pár Hawai gpu-s karim,de ilyen sz@rul még nem is láttam őket szerepelni.
Különben érdekes ez.Ami az amd-n megy az "úristendejóóó,vége az zöldeknek,lealázva,szájba hu---va,stb" ami meg nv-n az optimalizálási hiba!Nincs több kérdésem
Én pl a fent említett DeusEx-et tartom ilyen hibának,mert ugye amit szabad jupiternek...Ui:Szabynak pl lejött elsőre

guftabi96 : Fentebb

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyomtató topik
- Opel topik
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- EA Sports WRC '23
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest