- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
üzenetére
Na erről ne nyissunk hitvitát mert a Scanban nekem már cseréltek úgy 980at TitanXre mint a huzat...OCUKról meg a B-grades alaplapról lesett a PCI-E slot,(nem vicc!) Sokra mentem a mini csomag haribóval,nem is tudom hogy gondolták az ilyet kiküldeni...nem vagyok én annyira elájulva tőlük...egyébként most sikerült alátámasztani amit írtam, az általad linkelt Sapphire árán vannak egész jó custom 1060ak,persze aki kártyát akar venni nem sokra megy egy pre-order gombbal...
Egyébként félelmetes,hogy beelőzött az nV ,480 customról még csak álmodni lehet míg a 1060ból nyitásra van...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Xiaomi 14T 12/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest