- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneeeeee
aktív tag
Gratulálok a kártyához, tényleg egy nagyon jól sikerült darab!
Az eredeti témára visszakanyarodva pedig, nem tudom 3770k@4,5GHz+7990 mennyit teljesített neked otthon. Ha jól sejtem valami olyasmit mint amit a fenti képen linkeltél, azt viszont kb én is hozom a 8350@4,9GHz+7970cf-el. Ha csak a procira szorítkozunk ebben a játékban közel hasonlóan hajthatják a VGA-kat és ez szerintem minden csak nem rossz.
Ezért nem kéne kategorikusan kijelenteni egy termékről, hogy rossz. Van nála jobb? Persze hogy van, ez nem kérdés. De szerintem Te sem gondoltad volna hogy ez a proci valaha is képes lesz két 7970-t ilyen szépen hajtani (mint ahogy az az általam linkelt képen is látszik).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen routert?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Wise (ex-TransferWise)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest