Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- talmida: Változások 2. rész
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- gerner1
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Szerintem pedig igencsak logikus...
Ha kiadnak egy Mantle verziót, ami nemcsak gyorsabb, de sokkal stabilabb is, abból eléggé botrány lenne, hogy miért csak a legújabb AMD vasakon lehet normálisan játszani. Én is állati dühös lennék egy ilyenért, ha megvettem volna a játékot és nem GCN-em lenne, és azért kerülnék hátrányba a játékban, mert fos a DX mód. Így teljesen érthető, hogy először le kell tegyenek egy legalább elfogadható DX kódot, mielőtt elstartolják a Mantle-t.Amúgy az AMD mondott időt a mantle-re előre hivatalosan? Nem emlékszem, persze, lehet...
(#1085) SzlobiG: Őszintén szólva, rövidtávon nem túlzottan izgat ez a Mantle, nem BF-ezek.
Én amúgy is inkább a proci tehermentesítését tartom a legnagyobb előnyének, az pedig nem fog a szintetikus tesztből szépen átjönni.
Szóval én majd az igazi pudingot kóstolnám majd meg. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Gitáros topic
- Steam topic
- Diablo IV
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Zotac Gaming RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Gigabyte RTX 5070 Ti // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Gigabyte RTX 5060 Ti 16GB // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- PNY RTX 5070 Ti // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Inno3D RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- Keresünk dokkolókat
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha kiadnak egy Mantle verziót, ami nemcsak gyorsabb, de sokkal stabilabb is, abból eléggé botrány lenne, hogy miért csak a legújabb AMD vasakon lehet normálisan játszani. Én is állati dühös lennék egy ilyenért, ha megvettem volna a játékot és nem GCN-em lenne, és azért kerülnék hátrányba a játékban, mert fos a DX mód. Így teljesen érthető, hogy először le kell tegyenek egy legalább elfogadható DX kódot, mielőtt elstartolják a Mantle-t.
Én amúgy is inkább a proci tehermentesítését tartom a legnagyobb előnyének, az pedig nem fog a szintetikus tesztből szépen átjönni. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)