Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
TTomax
üzenetére
Ilyen szemétrevaló hulladék alsókategóriás gagyi tápra építeni drága masinákat felsőkategóris VGA-val és procival...
Ez inkább elrettentő példának lenne jó.Egy normális 390 nem eszik sokkal többet a 970-nél, +70W. [link]
Amelyik tápban nincs még +70W, azzal kár is foglalkozni.Nekem amúgy BF4 Mantle alatt a komplett gép evett 350W-ot a gyári órajelű 290-el, 4,4Ghz-re húzott i5-el, 4*4Gb 2133Mhz rammal, és ennél az értéknél csak kevesebbet láttam más játékok alatt, pedig én még a PowerLimitjét is felhúztam +50%-ra....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Xcover 7 128/6
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz Ryzen9 270 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 8GB W11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez inkább elrettentő példának lenne jó.