Hirdetés

2024. május 16., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-08-30 10:47:05

LOGOUT.hu

A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3306) MaUser válasza rocket (#3303) üzenetére


MaUser
addikt

A hatékonyság attól függ, hol húzod meg a határt. Én is azon agyalok néha, hogy egyszer élünk és vegyem meg a GTX580-at, vagy vegyem meg 60%-kal olcsóbban a csak 50%-kal gyengébb 6870-et. Ha kevesebb pénzt akarok rászánni akkor a 6870 a leghatékonyabb választás, de ha azt veszem akkor továbbra sincs 1680x-ben maxon játék sok esetben... Hmm, már nem is tűnik olyan hatékony választásnak.

(Nem, SLI és CF nem érdekel még egy kártyán sem, elég elolvasni egy 580 fórumot, a userek fele valamilyen dupla vga-s rendszerről váltott és szinte mindegyik írja, hogy végre vége a szívásnak. Mert ha egy olyan játékkal akartak játszani, ami rétegjáték és no profil vagy csak simán elfogy a vram, akkor szívás az egész.)

Fogyasztási adatok a hd6970-től: [link] Többet zabál, mint a srác régi 480-a picit alulfeszelve. :Y Most tényleg ennyire szar még az a driver, amivel tesztel, vagy valamit nagyon elcsesztek a vörös oldalon.

[ Szerkesztve ]

''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.