Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-08-30 10:47:05

LOGOUT.hu

A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28311) Z10N válasza Balazs_ (#28308) üzenetére


Z10N
veterán

Pontosan. A kulonbozo nyomtatasokra gondoltam, amit mar joval elotte elkezdenek. Ha egy honap mulva jelenik meg es kaphato is lesz akkor ha a hirt par hetesnek vesszuk akkor is valami csusztatas van a dologban.

Szoval tekintve az nv utem tervet, megint nagyon kenyelmeskednek es ezt tavaly is elmondtam. Mikozben kegyetlenul agresszivnak kene lenniuk ilyen teren. Fel-haromnegyed ev mulva a nyakukon lesz a Volta es gddr6 es akkor mar az atnevezgetes keves lesz. Ha az elobbi arakat is hozzaveszem, akkor tenyleg igaza van egyeseknek. Egy evvel kesobb ugyanazt a teljesitmenyt kiadni ugyanannyiert nem nagy durranas. Ha olcsobb lenne akkor meg OK.

Persze ezek meg nem hivatalosak. Kiveve az NV slideokat. Amit tekintve, hogy ekkora monumentalis a lapka lesz boven mibol faragni.

Ui: Sot, a faragasra visszaterve "This is the biggest GPU ever made with 5376 CUDA FP32 cores (but only 5120 are enabled on Tesla V100)."

[ Szerkesztve ]

# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.