Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-08-30 10:47:05

LOGOUT.hu

A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2828) Robi BALBOA válasza Tirexi (#2817) üzenetére


Robi BALBOA
őstag

Nem ugyanazon a felbontáson teszteltem, és a konfig nem változott vagyis a memória ugyan annyi volt mindkét esetben, azért azt el tudom dönteni mi a lagolás és mi a lassulás.

(#2816)gbors: Nem mondtam, hogy nem mondasz igazat, csak én is azt mondom, hogy nem szeretem aki általánosít, a Just Cause 2 meg tényleg nagyon tréül megy ATI-n, de ez nem az ő hibájuk, nézzünk meg egy olyan gamét amit az ATI szponzorált Pl: Dirt2, szépen megy ATI(még egy 4850-en vagy egy 5670-en is szépen elmegy) és Nv karikon is, még a 9800GTX+-on is megy FullHD-ben maxon 8xAA-val röccenés nélkül, ha ezt az Nv szponzorálta volna akkor minimum GTX280 kellene ATI karikon meg kb 4év múlva menne játszható sebességgel. A mafia2-t az Nv szponzorálta mi lett a vége :( , a Metro2033 is jó példa.

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.