Hirdetés
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dictator^
veterán
Üdv.
Elkezdett csíkozni a Radeon (sapphire) 6870 Toxic kártyám, ha sikerül cserét kapnom, a 7850 előre, vagy hátralépés?
Mert tesztben láttam, hogy van amiben a 6870 minimálissal (5%)-ben jobb volt..
Megéri a váltás ha levásárolhatom az árát?És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
válasz miresz #18697 üzenetére
Fasza, annó a 6870 is a blackscreen hiba miatt lett, mert a fő célpont a 6850 volt
Mármint azért lett a 6850 ötletből 6870, mert sok volt a 6850 között a blackscreenes.Tudom ATi topic, és a régi 9600XT óta atim van, GeForce 3 Ti 200 után döntöttem, esetleg megéri még a GeForceok között is szétnézni?
[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
Üdv.
Már annó írtam, hogy garanciába visszavették a 6870 Toxicomat, igazá 1,5 hónapja és még nem kaptam vissza, de mit ajánlanátok helyette?
Annó 6x~ körül volt.7850 vagy 7870?
Esetleg ha 70, akkor melyiket belőle? Eddig Sapphire kártyáim voltak (vapor-x , toxic).És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
válasz csucsbicep #24792 üzenetére
Ezt az Asus V2-t már legalább 4-en ajánlották amikor előszőr feltettem a kérdést.
A kérdésem viszont az lenne, hogy ez: HD7870-DC2-2GD5-V2 vagy HD7870-DC2TG-2GD5-V2.
Asus szerint a 2. picit mintha húzva lenne alapból és azért 4-6k-val drágább.A Gigabyte valamivel "lassabb órajelen megy", de 6k-val olcsóbb a DC2TG-nél.
Powercolort nem néztem, HiS-t meg nem láttam ájponba.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
válasz Anaren91 #24828 üzenetére
Nem tudom, hogy van-e asztal, amire csaphatnék, mivel a kereskedelmi tevénkenységét beszüntette a WOX, így nem tudom, hogy fizikailag ott van a bolt, ahol volt.. de az első email-re válaszoltak, hogy várjak türelemmel, a 2.-ra már nem, (azt másfél hónap után küldtem, olyan 2-3 napja)
Szóval tényleg jó lenne valami, mert Január óta a backup videókártya megy, amibe még a World of Tanks menüje is akad (low beállításon).
-
Dictator^
veterán
Mennyire veszi vissza magát ez a két kártya alaphelyzetben,
Gigabyte 7870 OC vagy Asus V2 7870.Annó a Toxic 6870-em, 100/150-re húzta vissza magát üresjáratban.
-
Dictator^
veterán
válasz borkarico #24887 üzenetére
Mind1, para van, 7850 sapphiret ajánlották fel, és mivel nincs kereskedelmi tevékenység így nem tudok ráfizetni a jobbra.
Sapphire 6870 Toxic-ot egy ilyen referenciára lecserélni, ami alig jobb.. hát nem tudom, ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
válasz fenergie84 #24896 üzenetére
Mennyit ér itt használtpiacon a 0km-es bontatlan 3 év garis Sapphire Pcie3.0 HD7850 2GB GDDR5?
-
Dictator^
veterán
Na megkaptam a cserekártyát.
Ez a verzió lett: 11200-00-20G HD7850 2GB GDDR5 PCIE /iponba 60k/, sajnos ennek nincs doboza és csak 1 év garancia van rajta./SPH-HD7850-11200-00-20G/
Mennyiért lehetne akkor továbbadni (Doboz nélkül kaptam (bulk verziónak írták), 1 sapphire csomagolásba, 1 év garanciával).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest