Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireman123
őstag
Sziasztok!
Nem igazán vagyok járatos vga kártyákban és más hardverekben, csak néha olvasok bele a topicba, de a BS-ről szóló infók felkeltették a figyelmemet, mivel nekem is sapphire HD7850 2 GB OC kártyám van amit tavaly november óta használok...eddig nem volt semmi gondom vele....kopp-kopp.
Kérdésem arra vonatkozik, hogy a BS csak nagy terhelés (pl. játék, magas beállításokkal, fullhd-n) alatt fordulhat elő, vagy bármilyen más alkalmazás esetén is?....elsősorban munkára használom a gépet (office, kevés archicad), de azért néha egy kis játék is (call of duty sorozat), de csak 1280x1024-es a monitorom....van-e félnivalóm a BS-től???? -
fireman123
őstag
Sziasztok!
Nekem is sapphire 7850 2 GB OC van november óta...eddig nem volt vele gond, bár nem fullhd-s a monitorom, így gondolom nincs annyira terhelve...megnéztem a catalist-ban a kártya bios dátumát:2012/07/18
Lehet csak azért nem volt BS nálam, mert nincs igazán terhelve, vagy ennyi idő alatt már kisebb terhelésen is ki kellett volna jönnie a hibának???....már ha "hajlamos rá"????
[ Szerkesztve ]
-
fireman123
őstag
válasz BomiBoogie #21443 üzenetére
Sajnos 7850 OC-nél is előfordult többeknek, itt is írták, illetve az ipon.hu-n az adott kártya oldalán lévő véleményeknél....
-
fireman123
őstag
Sziasztok!
Nem nagyon értek hozzá, ezért kérdezek:
SAPPHIRE 11200-14-20G HD7850 2GB GDDR5 OC PCIE kártyát használok november óta, eddig nem volt BS hibám, kérdésem, hogy nyugodt lehetek-e (elő kellett volna jönnie már ennyi idő alatt?), vagy bármikor előjöhet ezután is?
(Catalist szerint a BIOS dátuma:2012/07/18,.....a GPUZ szerint: release date:2012 március 5)További kérdésem, hogy a BS csak nagy terhelésen jelentkezik, vagy kis terhelésnél is?.....a monitorom csak 1280x1024-es....ha esetleg veszek egy fullhd-s monitort, akkor előjöhet a BS a fullhd felbontást használva a nagyobb terhelés miatt?
MÁS: A firefox használatánál a képernyő jobb alsó sarkában kis területen néha "kockásodást" lehet látni...ez a böngésző hibája lehet vagy a kártyáé?
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
fireman123
őstag
válasz ->Raizen<- #24783 üzenetére
Sziasztok!
Azt lehet tudni, hogy mely gyártási idejű kártyák lehetnek hibásak nagy valószínűséggel?
Nekem is SAPPHIRE 11200-14-20G HD7850 2GB GDDR5 OC PCIE van, amikor megvettem még nem olvastam hírt a BS-ről, ...... november eleje óta használom (igaz csak 1280x1024 felbontású monitoron....BF3, COD sorozat, F1 2012, Sniper Elite V2...stb.)...eddig hál istennek ...kopp-kopp, nem volt semmi bibi vele.
A GPU-Z szerint 2012. márc. 05.-i gyártású, a Catalist szerint a bios 2012/07/18-as dátumú.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest