Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
válasz
Freiherr
üzenetére
senki nem mondta hogy bf3-ra használja a srác

bár ezek a tesztek tényleg nem sokat érnek....
a sniper elite v2 saját bencmarkja szerint nekem az átlag fps 95 holott ha játszom MULTI-ban sosem esik az fps 130 alá,ilyenkor mennyit ér a teszt ??
van aki 30fps mellet tud vele játszani a kánunkban nekem biztos furcsa lenne... -
Dealer95
őstag
-
miresz
veterán
-
and1ao
őstag
válasz
Freiherr
üzenetére
Ha normális az a táp akkor a mai egykártyás rendszeren bőven elég még kisebb CF SLI-t is bőven képes elhajtani.
Egyébként meg nem tudom ki hogy van vele de vannak olyan alkalmazások ahol effektive semmi különbséget nem látok Fullhd-ba 8x AA és a 4x-es között csak zabálja a VRAM-ot orba szájba. PL FC3 is ilyen.
-
válasz
Freiherr
üzenetére
Ha alapjáraton hajtod a 760 -ast akkor NEM elég! De az ÖSSZES i5-7xx proci megy 4-4200MHz -et így nem szabad alapjáraton hajtani
a lényeg ha felhúzod 4000.MHz -re (a jobbak még alulfeszelve is viszik) akkor elég lesz még a 7950- hez is Ha van keret akkor a 7950 -et vedd meg!
Jóval erősebb és időt állóbb mint a 7870Már most van olyan játék(MP3) ahol 2.giga felett látom a vRam használatot!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Fotó állvány eladó
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

a lényeg ha felhúzod 4000.MHz -re (a jobbak még alulfeszelve is viszik) akkor elég lesz még a 7950- hez is Ha van keret akkor a 7950 -et vedd meg!