Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: A sor végén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kean_Sorbo
őstag
Üdv cimborák!
Egy kérdés. Megoldható-e valahogyan az, hogy a hang egyszerre menjen HDMI-n és hangkártyán is?
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
-
Kean_Sorbo
őstag
Hát lemondok erről a hibrid dologról. Bár találtam olyan alaplapot, ami minden szoftveres macera nélkül tudja.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Köszöntem.
-
Kean_Sorbo
őstag
Arra azért kíváncsi lennék, hogy százalékos arányban mennyi volt a BS hibás kártyák száma. Főleg egy országokra történő lebontásra.
Peti1978:Az SKU számát megnéznéd nekünk? -
Kean_Sorbo
őstag
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Még valamit a hűtésről. Az, hogy az ASUS több levegőt szippant ki a hőcsőből, az az ő dolga. Így hamarabb indul be a hőcserélés. Valamelyik gyártó meg arra esküszik, hogy több levegő maradjon benne, később induljon be a cirkuláció, de az menjen biztosan magasabb hőmérsékleten is. A Sapphire kártyákon pontosan ilyen csövek vannak, ezek a csövek 70-75 fok körül adják a legjobb teljesítményüket, ezért ezek szépen be is állnak erre a hőfokra.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
Algotis
üzenetére
Az ilyen általánosító emberekkel nem érdemes foglalkozni. Leírja magát, azzal hogy gagyibájtozik. Ugyan ilyen mikor az ASUS alaplapokat leszarozzák, mert csak az AsRock a jó, aztán meg ugyanezek a VGA-ból az ASUS-t istenítik. Nem látják milyen ellentmondásokba kerülnek saját magukkal.
Lehet jobb egy ASUS kártya, de azért valamit így leoltani nem kellene, ugyanis közöttük van 5eFt. Ebbe lehet belefér egy jobb hűtő. Az meg, hogy itt valakik azon versenyeznek kinek hány fokos a kártyája, meg már kezd unalmas lenni. 4-5 fokon megy a "dicsőségtábla" eloszlása, aztán ez megy hatvan oldalon keresztül. Kb. ennyi.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Ha a Flex-emet eltudnám passzolni gyorsan, meg is venném.
Szentségtörés! Szentségtörés! -
Kean_Sorbo
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Dehogy irónia. Majdnem sírva fakadtam, hogy olyan országban ahol sokkal többet keresnek, ennyiért adnak egy ilyen kártyát. Erre írtam, hogy hihetetlen. Az alaplap után rögtön rákerestem, aztán majdnem kiesett a szemem.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
A 7870XT is milyen jó árban van. Hihetetlen. Kb. 63eFt 
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
nubreed
üzenetére
Még egy példa. Aki ezt az alaplapot most kihagyja.... És ez is "szuperszerdás". Kérdés meddig.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
nubreed
üzenetére
Jó lesz az 10eFt-nak is.

Nézd csak meg az árgrafikont. Pl. Október 17-én, azaz "szuperszerdán" 9eFt-ot esett az ára. Vettem is egyet. -
Kean_Sorbo
őstag
válasz
gootibi
üzenetére
A Flex kártyákkal nincs gond. Áttervezett a PCB, és a tápáramkör is erősebb a várható nagyobb felbontás és terhelés miatt. Ezért nem volt belőlük hibás. Viszont szerintem ez nem ér meg neked +10eFt-ot. Az, hogy nekem pont az van, az az én hobbim. Én mindig Flex kártyát veszek, ezek miatt. Most úgy néz ki, hogy bejött a számításom. Szerintem is maradj az ASUS-nál, az a biztos.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
A BIOS BOOT menüjében megtudod adni, hogy melyik háttértárolók legyenek benne a BOOT folyamatban (gondolom ide nem tetted be mindkettőt). Majd ezeknek a sorrendjét tudod utána megváltoztatni.
-
Kean_Sorbo
őstag
Megnéztem én is. Az EXE-k közül kettő fertőzött a Trojan.Bumat egy-egy változatával. Köszönjük a linket!
-
Kean_Sorbo
őstag
-
Kean_Sorbo
őstag
Uraim!
Tegnap feltettem a trixx nevű szarságot. Le is szedtem vissza, de azóta a GPU-Z az 2D feszültséget rosszul mutatja. Eddig a 3D 1.225, míg a 2D 0.825 volt. Érdekes, hogy az ASUS Tweak programja pontosan mutatja.
Van valami ötlet erre?Még egy érdekesség. Ha beállítom a 3D-s feszültséget pl. 1.250-re, és leszedem a TRIXX-et, akkor is ezen a feszültségen működik tovább. Olyan mintha valamit a BIOS-ban állítana át.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor Red Devil RX 9070 XT 16GB GDDR6
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER ICE 16GB GDDR7
- MSI GeForce GT 710 2GD3H 2GB GDDR3 64bit
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Szentségtörés! Szentségtörés!
A 7870XT is milyen jó árban van. Hihetetlen. Kb. 63eFt