Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
malacka87
őstag
válasz Solesz84 #19771 üzenetére
Jó kártyát néztél ki! Nekem is olyan van! nagyon jól megy!
Itt olvasgass kicsit[link]
Ahogy olvasom"mini Display Port-DVI átalakító" ezzel is megoldható.
"Rövid böngészés után kiderült, hogy nem egy sima mini Display Port átalakító kell nekem, hanem egy aktív. Persze az ATi honlapján ez az apró betűs részben van."[ Szerkesztve ]
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
nagyúr
válasz Solesz84 #20842 üzenetére
ha vsyncet használsz, akkor sok esetben nem fog 100%-on menni a VGA. ha pl. 100 fps-t bírna kipréselni magából, és Neked 75Hz-es a használt felbontásod, akkor 75 fps-ed lesz, és 75%-on fog menni.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Trailblazer
veterán
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Solesz84 #26058 üzenetére
ez nem lesz jó, mindenképpen aktív átalakító kell.
szerk: eyefinityhez mindenképp aktív kell, különben nem tudod egyszerre mindhármat használni. ha meg nincs ráírva, hogy aktív, akkor általában nem lesz az.
Steve198310: nem, két dvi és egy hdmi egyszerre nem fog meghajtani három monitort (kivéve pár sapphire kártya esetén de ott fel van tüntetve). ez biztosan igaz 6950 2GBre és 7850 2GBre is (mindkettőből HIS ICEQm volt/van).
kovsol: az összes kijelzőt CFnél elvileg az elsődleges monitorra kell kötni. dolgot egyébként kipróbálhatom (eyefinity + cfem van), de papíron nem működik.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
ricshard444
veterán
válasz Solesz84 #36379 üzenetére
Én is hezitáltam az elmúlt napokban a 7870CF-n, 2GB miatt még mindig gondolkodom, de ha lenne 1 kártyám biztos kipróbálnám CF-ben, aztán ha nem jött be, cserélni /eladni a 2 kártyát/ egy 7970-re, a bukott pénz, ha használtan veszed sem rúg 5k-nál többre.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest