- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
syberia #31630 üzenetére
Hát pedig úgy van.
Csekkold le a Logout tesztem, ha a pontos értékekre, beállításokra és módszerre is kíváncsi vagy, csak egy összefoglalót linkelek Sniper Elite V2 bench: [link]
119W vs 193W az több, mint 60%-al több étvágy, és ez egy sima in-game benchmark, nem power vírus! Igaz, itt 1050 áll szemben 1200-aé, szóval nem az utolsó 100Mhz, hanem 150.Tehát itt +14% sebesség=+60% fogyasztás.
-
HSM
félisten
válasz
syberia #31587 üzenetére
"és fHD alatt elég a rajta lévő 1gb vram"
Addig ne állíts ilyet, míg nincs személyes tapasztalatod a 2GB-os verzióval.
Nekem már az 5850-emmel is a legnagyobb bajom az volt, hogy fullHD-re kevés volt rá többhelyen is az 1GB ram. Ez meg egy minimum másfélszer gyorsabb kártya.
Valamilyen szinten (kisebb-nagyobb grafikai beállításon) biztos elég, de hogy nem maradéktalanul és nem minden játékhoz, ebben 100%-ig biztos vagyok.
-
-
GergoHD
tag
válasz
syberia #25329 üzenetére
52-3 C-felett elkezdtek süvölteni xD ilyne 4400RPM-en és semmivel nem tudtad megállítani és most csinálam egy átalakítót amivel alaplapba kötöttem őket bár így csak fix sebességel tud menni de olyan 60-65C-ig elengedem szerintem. Inkább legyen melegebb mint hangos
Csak az az egyetlen probléma hogy a speedfan kicsikét bugos ezzel a ventivel mert 22%-on még 1400RPM-el pörög ami kicsit már hallható 20%-on meg 300RPM-el ami meg szart se hűt viszont halk. Ugyhogy ha veleki tud valami jobb ventivezérlőt az írjon légyszi (privibe is jöhet). -
-
-
Gtaati
őstag
válasz
syberia #23730 üzenetére
Én is csak csatlakozni tudok darky-hoz és többiekhez akik giga 7870-et használnak, hibátlanul csendben megbízhatóan teszi dolgát, semmi panasz kifogásom nincs rá, se bs, se hőfokra, se fagyás se hangosság levett ház oldal mellett állnadóan, lehet h korábban voltka gyengén sikerült szériára gyártónak mint ahogy most van más gyártónál, de nem hinném h ezért előítélettel kell lenni, érdemes az általunk mezei felhazsnálók véleményére tapasztalataira hagyatkozni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi hangfal építés
- Ingatlanos topic!
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Zotac Trinity Geforce RTX 4070 Ti
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- ASUS RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRIME OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRUE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 WINDFORCE OC 8G
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest