- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
syberia #31630 üzenetére
Hát pedig úgy van.
Csekkold le a Logout tesztem, ha a pontos értékekre, beállításokra és módszerre is kíváncsi vagy, csak egy összefoglalót linkelek Sniper Elite V2 bench: [link]
119W vs 193W az több, mint 60%-al több étvágy, és ez egy sima in-game benchmark, nem power vírus! Igaz, itt 1050 áll szemben 1200-aé, szóval nem az utolsó 100Mhz, hanem 150.Tehát itt +14% sebesség=+60% fogyasztás.
-
HSM
félisten
válasz
syberia #31587 üzenetére
"és fHD alatt elég a rajta lévő 1gb vram"
Addig ne állíts ilyet, míg nincs személyes tapasztalatod a 2GB-os verzióval.
Nekem már az 5850-emmel is a legnagyobb bajom az volt, hogy fullHD-re kevés volt rá többhelyen is az 1GB ram. Ez meg egy minimum másfélszer gyorsabb kártya.
Valamilyen szinten (kisebb-nagyobb grafikai beállításon) biztos elég, de hogy nem maradéktalanul és nem minden játékhoz, ebben 100%-ig biztos vagyok.
-
-
GergoHD
tag
válasz
syberia #25329 üzenetére
52-3 C-felett elkezdtek süvölteni xD ilyne 4400RPM-en és semmivel nem tudtad megállítani és most csinálam egy átalakítót amivel alaplapba kötöttem őket bár így csak fix sebességel tud menni de olyan 60-65C-ig elengedem szerintem. Inkább legyen melegebb mint hangos
Csak az az egyetlen probléma hogy a speedfan kicsikét bugos ezzel a ventivel mert 22%-on még 1400RPM-el pörög ami kicsit már hallható 20%-on meg 300RPM-el ami meg szart se hűt viszont halk. Ugyhogy ha veleki tud valami jobb ventivezérlőt az írjon légyszi (privibe is jöhet). -
-
-
Gtaati
őstag
válasz
syberia #23730 üzenetére
Én is csak csatlakozni tudok darky-hoz és többiekhez akik giga 7870-et használnak, hibátlanul csendben megbízhatóan teszi dolgát, semmi panasz kifogásom nincs rá, se bs, se hőfokra, se fagyás se hangosság levett ház oldal mellett állnadóan, lehet h korábban voltka gyengén sikerült szériára gyártónak mint ahogy most van más gyártónál, de nem hinném h ezért előítélettel kell lenni, érdemes az általunk mezei felhazsnálók véleményére tapasztalataira hagyatkozni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Home server / házi szerver építése
- Mobil flották
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged