- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaren91
senior tag
válasz
Johnny001 #26587 üzenetére
Én elhiszem de itt a házi tuningról írtak és mivel az enyém gyári tuningos én naív azt hittem hogy nem kell semmihez nyúlnom h stabilan mennyen a kártyám. Ezért is kérdeztem meg, hogy ilyenkor is fel kell e húzni. De szerintem zárjuk le ezt a témát és mindenki jobban jár
-
Trebron09
őstag
válasz
Johnny001 #23800 üzenetére
Na GPU Tweak-el belőttem 1100/5500-ra 1,175V-ot állítottam be neki, vette az akadályt:
[link]De ahogy látom a memóriákat nagyon nem érdemes piszkálni, inkább a gpu-t:
(1150/5000, alapfesz)
[link]Jó hogy ez visszaveszi 2D-ben a VDDC-t a fura hogy a GPU Observer és az Aida64 is a GPU Vcore-nak ugyanúgy 1,219V-ot mutatott az 1,175V helyett..
-
Trebron09
őstag
válasz
Johnny001 #23833 üzenetére
mivel/mennyire feszeled alul? (Nálam 78,3% az asic)
alulfeszelésnél neked is 2D-ben a gpu-z (aida64 is) a VDDC-nek 1,213V-ot ír 0,825 helyett? Én csak ezért nem feszelem alul, mert az oké hogy hűvösebb marad 3D-ben viszont így meg 2D-ben lesz melegebb és nekem azért még mindig többet megy a gép 2D-ben egy nap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest