- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bile Demon #82954 üzenetére
Jóideig rendezett marad(bár körülötte hardverhegyek vannak), pár cuccot még belövök, gamezgetek, stb, aztán megy a bűnbarlangba(az meg úgy néz ki mint a Mátrixban a hajó belseje
). Majd pedig a helyén(próbaállomás) 2 Phenom-II ellenőrzése, azok már rég voltak bekapcsolva. Utána Win98EE#2 folytatása, az is házban van.
Aztán a Tua és Socket462 tesztsorok megint csupasz lapokkal mennek majd. Ezek a közeli tervek, de nálam előfordulnak dinamikus változások is.Különböző hosszúságúak itt is a SATA kábelek, de az átvezető nyílások jellege miatt feszülnének, ezt elk*rták a tervezők ennél a háznál. Végülis nem nagy gond...
A gyári fölé tettem plusszban egy 12cm- est, sufni gyorsbilincses lefogatással. A fizikája bonyolult légáramlás lehet, pontos okát nemtom, de hidegebb a proci. Valamint a túlnyúlás +légáramot kavar a video és a VRM felé is.
(#82955) jokeph :
, szebb végeredményre gondoltam, de azért ja, elfogadható. A lap hibrid, 4xDDR4+4xDDR3 foglalat van rajta. Ha megnézed pár v3- as proci megy DDR3- al is. A kínai tervezők erre is gondoltak. 4x8GB DDR4 van jelenleg benne(nem keverhető a DDR3- al), nekem annyi bőven elegendő, és így a QuadChannel is megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Intel Pentium B980 2.4 Ghz Socket G2 (988B)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I5-8600K
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest