Új hozzászólás Aktív témák

• DarthSun

Ármester

válasz Bile Demon #82954 üzenetére

:R Jóideig rendezett marad(bár körülötte hardverhegyek vannak), pár cuccot még belövök, gamezgetek, stb, aztán megy a bűnbarlangba(az meg úgy néz ki mint a Mátrixban a hajó belseje :B ). Majd pedig a helyén(próbaállomás) 2 Phenom-II ellenőrzése, azok már rég voltak bekapcsolva. Utána Win98EE#2 folytatása, az is házban van.
    Aztán a Tua és Socket462 tesztsorok megint csupasz lapokkal mennek majd. Ezek a közeli tervek, de nálam előfordulnak dinamikus változások is.

Különböző hosszúságúak itt is a SATA kábelek, de az átvezető nyílások jellege miatt feszülnének, ezt elk*rták a tervezők ennél a háznál. Végülis nem nagy gond...

A gyári fölé tettem plusszban egy 12cm- est, sufni gyorsbilincses lefogatással. A fizikája bonyolult légáramlás lehet, pontos okát nemtom, de hidegebb a proci. Valamint a túlnyúlás +légáramot kavar a video és a VRM felé is.

(#82955) jokeph : :R , szebb végeredményre gondoltam, de azért ja, elfogadható. A lap hibrid, 4xDDR4+4xDDR3 foglalat van rajta. Ha megnézed pár v3- as proci megy DDR3- al is. A kínai tervezők erre is gondoltak. 4x8GB DDR4 van jelenleg benne(nem keverhető a DDR3- al), nekem annyi bőven elegendő, és így a QuadChannel is megy.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés