- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fpeter84 #81430 üzenetére
Hát az úgy mindegyik elég király volt.
Én több dolog miatt is másra számítottam, vagy csak tippeltem :
- amelyik Alis rendelés Kínából jön, azért ott várni kellett rendesen
- ok hát Spanyol azért közelebb van, de az Alis topicban olvasgattam hogy többeknek, ugyanez a típusú, tehát a Spanyol gombra kattintott megrendelése elakadt hosszú időre/nem jött meg/vagy az Ali automatice átváltotta a forrást Kínára, és onnan jött. Utóbbi esetben meg megfoghatják a vámon>nyilatkozat>+lóvé>postai külön kezelési>megint +lóvé...meg mittomén milyen bonyolultságok...Mindegy, lényeg hogy megjött, semmi bonyodalom, happy van. Szállítás ennél ingyenes volt, de gondolom valójában nem ingyenes, hanem bele lett építve a vételárba.
A királyi postára sokan panaszkodnak. Nekem belföldön nincs gondom, legalábbis a saját falumban. Mindíg Postapontra, postán maradóra rendelek. Egy éjszaka alatt megérkezik legtöbbször, egyszer volt talán 2 nap. Amelyik bolt/vagy akár magánember nem szállít postán maradóra, onnan nem is rendelek. Futár vagy a mozgó postás a legritkább esetben ér el, nappal mélyen alszok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2041, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest