Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
válasz
bacsis
üzenetére
Nem próbáltad még más szoftverrel?
Én azon nyomban megnézném mondjuk egy ..-szal.
Nekem is van valahol egy sima pci-os Avermedia tunerem, na azt sem volt tanácsos a saját progijával használni. Semmi beállítási lehetőség, semmi extra és cserébe a rögzített kép is pocsék volt vele... -
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
kovy79
üzenetére
Nem a monitor írja ki hogy out of sync, hanem a HDMI bemenettel rendelkező digitalizáló kártya szoftvere... tehát 640X480-as felbontású kiküldött jelet szépen mutatja, 800X600-tól rosál.. de a nagygépem HDMI kimenetét rákötve a kártyára még az 1920X1200-at is meg tudja jeleníteni...
Amúgy próbáltam azt is hogy a Dsub-ról HDMI-vé átalakított jelet rákötöttem HDMI bemenetes monitorra, semmi extra nem volt votl kép a monitoron...
szóval a kártya(és vagy a szoftvere) berosál 800X600-tól... De mégse mert a natív HDMI-s jelet 19201200-ig is meg tudja jeleníteni.. a frissítéssel sem lehet gond hiszen ahogy fentebb írtam 640X480ban még a 100hz-et is tudja...
illetve érdekesség, hogy POST folyamat alatt is többször out of sync-et ír a progi.. pl POST képernyőnél ok de BIOS képernyő out of sync.. windows bootolás közben is out of sync de ha betölt a desktop 640X480ban ismét ok... furcsa
-
törölt tag
-
kovy79
őstag
válasz
bacsis
üzenetére
Más monitorral próbáltad?
Nekem is ilyen "Out of sync" üzenetesdit játszott egy kis Igel irodai gép, mígnem összehoztam a 21"-os IBM P275 monitorommal. Mikor anno használtam (~10éve) olyan felbontás/képfrissítést nem láttam, amit ne tudott volna megjeleníteni (persze túlzok)...
Mod: most hámoztam ki, hogy igazából neked a capture kártyával van bajod? Akkor passz...
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
kovy79
üzenetére
Áhh rájöttem nem a frissítéssel van a gond... továbbra is az a gond hogy dsub-ról nem tudok felvenni az avermedia kártyámmal.. részletek itt
NA szóval HDMi-s kártyára ráraktam a Dsub HDMI átalakítót... 640X480-ban tökéletes... 60-75 és még 100hz-en is...
De a rühes 800X600 ill. 1024X768-náűl egybőll out of sync üzenetet kapok
Bezzeg ha a VGA kártyám natív HDMI kimenetét kötöm rá a kártyára, akkor még az 1920X1200-tól sem fossa össze magát simán megjeleníti...
egyszerűen nem értem, hogy miért döglik be ha nem 640X480-ba kapcsolok
sanchezsa! Mit akarsz cserélni?
-
zoltanz
nagyúr
válasz
quailstorm
üzenetére
Az én Asus TNT2-őm már nem emlékszem honnan van, de nálam van már 10 éve, csere lehetett. Az Abit BX133RAID lapot egy cégnél találtam a lomos raktárban (aszem valami szerverként ment, vagy CNC géppel) kb ezt is akkor, 400 MHZ-es P2 Celeron, ATI Rage IIC sem tudom honnan van már, de régóta megvan. Az Abit Geforce 3-at úgy kaptam unokatesómtól pl.
-
bacsis
Közösségépítő
srácok! melyik az az Nvidia VGA kártyákhoz való tool, amire ha jobb klikkelsz (mert az ikonja a tálcán van az óramelett) akkor úg yválaszthatsz felbontást, hogy nem, csak azt írja mellette hogy miylen felbontás miylen színmélységgel, hanem hogy egyből milyen frissítést is állítson be neki?!
-
bacsis
Közösségépítő
Úgy értük el azokat az eredméyneket, hogy a DX8-as featurákat kikapcsoltuk, hogy ne fussanak le.. azok úgyse' szólnak bele az összpontszámba
ha megnézed az eredményemet csak a Game teszt lett lefuttatva 
Amúgy az AGP-s 3850-nek teljesen elég a 6pines tápcsati
Ugyanez igaz még a HD2900XT-re is, az is elmegy 2szem 6-ossal is, más olyan kártyával amin volt 8-as még nem találkoztam hogy elment volna 6-ossal is -
Ádyka
őstag
Szóval olyan ez az NF7 + HD3850, mintha 1850 MHz fölé semmilyen beállítással nem lehetne stabillá tenni.
Végülis bírja a 200-as FSB-t a karival de csak 8x200-on, de ez elég karcsú.
133-as FSB-vel is csak 1866-ig tűnik jónak, után 3dmark reset, vagy a win sem tölt be.
Ja és ezek után nyilván nem megy a 14x166-os (2333MHz) 3200+ barton sem.Olyan mintha tényleg kevés lenne a power supply. Pedig fogyasztásmérő szerint 200 wattnál nem megy feljebb. 350-es FSP-vel ugyanezeket műveli, mondjuk ennek rosszabbak az Amper értékei mint a 300-as enermaxnak. Az 500-as Seasonicot meg nem tudom rágányolni, mert az fix 24 pines, a lapon meg egy kondi nem engedi, hogy a +4 pin a levegőbe lógjon.

-
Fenyő
őstag
válasz
zoltanz
üzenetére
Az csak szoftveresen DX8, egy deka shader nincs benne, hardveresen meg támogatja a DX7-et, de elmegy kellően modern DX6-oson (mind hardver, mind driver terén), ahogy elég sok hardveresen DX7-es játék, szóval ebben semmi különleges nincs szvsz, egy TNT2-vel 2002-3-ig még el lehetett simán lenni.
-
zoltanz
nagyúr
Kipróbáltam a Batlefield 1942-őt TNT2 32MB-ossal és ment (800/600 közepes szint játszható), pedig a játék DX8-at és TnL.t is előír. 16 MB-ossal Vanta-val (TNT2, 64 bit) már nem megy, a menü még bejön, de már az is akad.

-
válasz
Sanchez638
üzenetére
Mekkora lakásod van ? Lassan annyi cuccod lesz nemtudod hova rakni

-
zoltanz
nagyúr
válasz
Sanchez638
üzenetére
Ritka az ilyen főnök.

-
Sanchez638
addikt
Kaptam ajándékba két darab 486-os overdrive-t a főnökömtől.

-
Fenyő
őstag
válasz
kovy79
üzenetére
Ez maximum az 400-as fsb-és P4-ekig igaz, 533-assal kb pariban volt, míg a 800-asok egyértelműen gyorsabbak voltak az azonos kategóriájúnak számozott Athlon Xp-nél, egy 3200+-es Barci pl egy 2.6-2.8 HT P4-el volt csak nagyjából egyenértékű, viszont az is igaz, hogy a P4-nek nagyon kellett a magas fsb mellett a dual-chanel is hogy kifussa magát.
Ranagol_5: Próbáld meg 400-as fsb mellett visszaosztani a ramokat 333/266-ra, hogy kiderüljön, hogy a ramok esetleg memvezérlő nem bírja-e az iramot, ill. megpróbálhatsz 2T command rate-es Merlin Biost feltenni, mert a gyári NF7 bios alapból 1T-ben kezeli a ramokat, amik ha 2 oldalasak 400-on csak a kifejezetten erre válogatottak bírják, a mezeiek általában elhasalnak előbb-utóbb, ami ilyen nagyobb terhelés hatására előbb előjön.
Vladi: Albacomp gyakran csak átmatricázta a notebookjait, jelen esetben egy Clevot, nem egyszerűbb megnézni/kivenni milyen ram van most benne? Az alapján tuti el lehet dönteni, hogy milyen kell bele, ha a diagnosztikai progik nem tudják egyértelműen kideríteni, egyébként ha ddr2 megy bele, ami a legvalószínűbb akkor ha mondjuk most 533-as van benne akkor nyugodtan tehetsz pl 667-est is ha azt találsz, lassabban tud menni, ill. ha Intel chipsetes az a nagyobb sűrűségű ddr2-eket nemigen kedveli, tehát pl a 2gb-os modulokkal lehet gondja, azt nem árt kipróbálni előtte, hogy mind a 2 gb-ot látja-e vagy csak a felét. -
Vladi
nagyúr
Lehet, inkább ide kellene a kérdésem:
link
-
-
zoltanz
nagyúr
Mennyire nem optimalizáltak a Glide-re később, glide2x (V2-V3) és a glide3x (V4-V5).

-
válasz
Ranagol_5
üzenetére
Úgy tudom a 3200+ és a 3.2-es prescott kb egálban van 3dmarkokban azaz prescott talán kicsivel gyorsabb. Játékok alatt szintén gyorsabb de csak kicsivel a prescott. Az még elmondható hogy P4 szereti a nagy sávszélt, duál chanelt nagy FSB-vel.
Az igazi horror a netbrust Celeron SD rammal. Athlonnak is jót tesz a sávszél meg egy jó chipset de P4 érzékenyebb rá. -
Ranagol_5
őstag
Ennyivel erősebb lenne egy 2,5-ös athlon xp, mint a prescott? Itt egy régi 3dmark2001-es shotom.
Ja, és nem 3Dmark2001-re gondoltál? 2003-ban kicsit sok lenne a 23k pont..

-
gban
veterán
Nem tudom ki mennyiért veszi a backup elemet, én ma vettem a KIK-ben, a 4 db-os csomag 290 Ft volt.
-
Ádyka
őstag
Berosálok. A fórumokat böngészve alapvetően sokaknak volt gondja az nforce2 + AGP 3850 kombóval. Míg valakinek az segített, hogy az addig stabilnak belőtt proci tuningokat visszavették alapra.
Én is teljesen stabilnak nyugtáztam a bartonomat alapfeszen 2366 Mhz-en az elmúlt években, sok féle karit kipróbálva benne. Ezzel a karival még 2200 MHz-en is resetelődik a gép, ugyanazoknál a részeknél. Viszont sz@ros 1833 MHz-en (2500+) szépen lefut minden.
Egyszerűen 166-200 FSB között még a win sem akar felállni nagyrészt, simán belefagy.
Holnap kipróbálom a 2333-as 14x166 (3200+) procival. Elvileg mennie kell mert nem lépem át a 166-ot.Tehát a proci hiába lenne stabil magas órajelen, csak akkor fog jól működni AGP 3850-nel ha nem megyünk 166-os FSB fölé.
2500+ 3DMark2003 : 23100 pont
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kovy79
őstag
válasz
Sanchez638
üzenetére
A legyek biztos nem hordják össze...
Valaki nem tudja, hogy bootlemezeket .img formátumban hol találhatok?
Mindenféle érdekel. -
kovy79
őstag
válasz
Sanchez638
üzenetére
1: Már 2-3kg-nál megérheti biztosítva kiküldeni (van, amelyik cég postán is fogad cuccot).
2: Nézd meg az adatlapomat!
-
kovy79
őstag
válasz
Sanchez638
üzenetére
Németországban magánszemélytől is átvesznek pár kilo-t is...
A kerámiaprocik jelenlegi ára 50-70€/kg, az aranykupakosoké 110-130€/kg... -
-
Fenyő
őstag
Nem lehet, hogy az NF7 nem szereti a rialtós kariakat (az újabb agp-és Atik elég válogatósak, régebbi lapokat nemigen kedvelik), ill. Fast writes-ot kilőtted? Azt nagyon nem szeretik a HD szériás karik, ill ehhez vmi legacy driver dukál (de Athlon Xp végett az SSE2-őt hiányolhatja a driver is szóval azzal is lehet sz@pás, lehet vmi régebbit lenne érdemes próbálni, ha legutolsó hivatalossal nem megy), ill. 8 tűs tápcsatival sem árt majd kipróbálni, bár kilépegetésnél a rendszer is lehet instabil alatta (futtas egy legalább 18-24 órás p95 blend tesztet, nf7 háklis a ramokra is, főleg 400-as fsb-vel 400-on hajtott ramokkal) nemcsak a naftából fogyhat ki, akkor inkább lekapcsolna/újraindulna szvsz...
-
Ádyka
őstag
válasz
bacsis
üzenetére
Hmm nem gondoltam volna, hogy az UMC ér valamit. Akad egy 33-as a fiókban.
Más: ma érkezett ez a szépség.
Viszont hol találok hozzá olyan drivert, amivel nem reseteli a gépet már a 2K3 második tesztje? NF7, Enermax 300W 12V-22A, viszont 8 pin helyett csak 6-osat tettem rá. A kártya leírásában is 6-os a csatlakozó a kártyán, de ezen 8-as van. -
Pénteki szerzemény :
Műkszik szépen, benne is hagytam az MII- es gépben, az órajelei alapból magasabbak mint a Galaxy- nak. Mondjuk gyenge FPU- nál nemsokat számít.
Stabilizáltam a procit 336- on. Találtam egy 128- as 133MHz- es ramot.Igazából csak 64Mb- os illene bele de ez még elmegy, 256Mb- al már nagyon nagy lenne a lassulás a kesseletlen tartomány miatt.
336 MHz- en cl2- ben megy a proci alapfeszen de itt már ha ritkán is de vannak problémák. 2.4 V- on azonban már minden ok :Használni viszont 300- on fogom, alapfeszen ( 2.2V )
Fenyő : a Gef4MX440 elindult a lapban, nemtom előzőleg milyen user errorom lehetett

-
válasz
Sanchez638
üzenetére
Akkor az átvevőhelyek jó kis haszonkulccsal dolgoznak

-
válasz
Sanchez638
üzenetére
Azt tudtam hogy drága de hogy ennyire felment

-
válasz
Sanchez638
üzenetére
Most már mindegyik értékes, kezdenek ritkulni. Akkor válik érdekessé ez mikor valaki célirányosan keres ilyeneket ( mondjuk gyűjteménybe ), nem fog találni, ill ha talál akkor rendszerint drága + postaköltség. Eleve a kilós ára is nagyon magas, olvasztják is be szorgosan.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Sanchez638
üzenetére
az UMC és a Pentium 60-nak van némi értéke kb 3-5 rongy.. a többi filléres, 500ft/db
-
Sanchez638
addikt
Üdv mindenkinek

Ezek mennyit érhetnek?
UMC Green CPU U5SX
SK051 (Intel 100 MHz)DX4
SX948 (Intel Pentium 60 MHz)
am486dx4-120
am486dx4-120
am386 dx/dxl-33
am386 dx/dxl-40
SX218 (Intel 25 MHz)
Cyrix Cx486DXElőre is köszönöm

-
quailstorm
félisten
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Na akkó mégse fogok neki baromkodni

Nokia 3310-hez is inkább összeraktam egy P3-mat Win98SE-vel. Userport exére olyan kékhalált adott az XP, hogy öröm volt nézni.FAR-t meg ismerem, Sony Ericsson flashelő plugin is van hozzá

Amúgy én Total Commanderes vagyok régóta, a SamLab féle PowerPackkal nyomatom. Aero meg tetszik, háttereket meg már lassan 5 éve nem cseréltem. Valami 70 Half-Life 2 screenshot forgózik nekem.
Meguntam a témázást. SonyE W810-em gyötörtem vele sokat. Meg XP-n fenn van a Zune téma. Aztán ennyi. Idei versenyre akartam jelentkezni, de nem lett rá időm.
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Köszi

Le van Ghostolva
. Gondolom csak szoftveresen lehet veszélyes, hardvert nem nyír ki ha valamit elbaltázok 
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Biztos jó de nekem így puritán lenne kissé. Ez Win8 ? Ezt a tesztmódot Win7 alatt is be lehet állítani ?
-
válasz
quailstorm
üzenetére
Ilyen az én desktopom a nagygépen: (amd x6 4ghz, 16gb ram, SSD...)
A tálcáról gyorsindítón érek el mindent, vagy far-al. Nem igazán kell a start menü csak ritkán.
Far manager számomra a mai napig a legjobb filekezelő. Colorer plugin baromi jó, de van ezer másik is fent.
Tud FTP-t, ezerféle tömörítőt, és sokan fejlesztik. Természetesen megy mai win-eken is, mivel januári a legfrisebb stabil verzió. [link] (64 bitest is felrakhatod, bár nem tapasztaltam előnyt, valószínű bonyolultabb pluginoknál adhat valamit)FARból egyszerre több is szokott megnyitva lenni a melósgépen ami szintén szarrá van butítva. (az egy i5-4570-es hagyományos vincsivel de mégis lassabb használatra mint az x6 ssd-vel)
Win7 valóban furcsa néha a témákkal, win8 meg alapból egyszerűbbet rak fel emiatt talán gyorsabb. Aero nem érdekel, másnak beálítom de magamnak inkább legyen egyszerűbb. Háttérképet meg legutoljára win98-nál használtam azt amit nemrég bacsis felrakott. [link]
Ja még mielőtt megkérdezné valaki a tesztmód azt jelenti hogy akár milyen félkész drivert fel lehet rakni, kellett az XP-s cuccokhoz. Alapból elmondható hogy a win8 is megzabál még win2000-es drivereket is, csak kicsit segíteni kell neki.
(inf-eket átírni, 64 bitessé is erőszakolni lehet drivereket...) Benne vannak ezeréves megoldások.Ja a T41-ben elhalt a vincsi (kékhalál unmountable boot...csak kerreg), az egész napos munkám azért eredményes lett mivel megvannak a driverek.
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Gyakorlatilag visszadowngradelted egy Win98 szintjére

quailstorm : a Far-managert szeretem én is, bár Win7 alatt még nem is futtattam, kipróbálom, megy egyáltalán 7- en ?
-
quailstorm
félisten
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Így már érthető. De hasonló (az egyik), meg még ennél sokkal durvább a két sulis konfigunk.
Igaz, ott ultrafasza ATA HDD van, rettentő jó sebességgel. 1GB RAMos Athlon 64x2-nél már repül az XP így megherélve kicsit.
Amúgy nem akarok beleszólni, ha neked így esik jól, csak kíváncsi voltam mégis mit művelsz.
Amúgy far managert használsz?
Nono. A Win7 amivel alapból indul, az a legjobb neki. A Win2000 legacy design már egy plusz téma, ami kompatibilitásban sem jó. Kipróbáltam. Az szerintem többet árt. A többit meg Aero mellett is lehet butítani, pl ablakmozgatás renderelés kikapcs (csak a keret mint 95-ön).
-
válasz
quailstorm
üzenetére
Nem használok vírusirtót, win8 defendere elég. Win7 nél meg mse. Metro kikapcs, fix swap 1gb, indexelés kikapcs, classic shell és teljesítményre rakni az ui-t. Hardverből ssd,ram, proci, vga a sorrend ami számít. Progikból van bevált csomagom (7zip, vlc, chrome,far...), és minden fölösleges updatert kikapcsolok. Ati catalyst csak játékgépre, mert elég az inf ahogyan driver ekböl is minimum. Intézőbe egyedi nézetek, hangok ki, uac feketítés kikapcs, szolgáltatásokat átnéz, letiltani biosból minden fölös portot... Sok dolog van, de igen rendesen kiherélem. Kodek nem kell, ha lehet csak portable appokat használok...a jobb gyorsítótárazás miatt lesz gyorsabb, mert az uit win2000 szintre butítom. A gyári uival lehet lassabb.
-
quailstorm
félisten
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Valahogy ezt nehezen tudom elképzelni.
Kiheréled azt a 8-at vagy mit csinálsz vele? -
válasz
quailstorm
üzenetére
2gb rammal azonos hardveren win8 gyorsabbnak érződik mint az xp. De még a win7 is. De a legfontosabb hogy nehezebb kinyírni. Nortwood cerkán is gyorsabb volt a win7 mint at xp. Dothan meg jóval erősebb mint mindegyik 478 p4. (Régebbi Atomokat veri, kb közepes athlon64 szint.) Metro nem kell, start menüzök, de office13 az marad.
-
quailstorm
félisten
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Chrome+adguard jobban tetszene a RAMnak. Ha nekem adnád a cuccot, tuti XP és valami gyengébb linux lenne rajta a VGA miatt. Én rájöttem, hogy nincs értelme szenvedni.
Azt se tudom, mi pluszt ad neked azon a vénségen a 7 vagy a 8.
Vegas 11-et? DirectX11-et? Egyikkel se tud mit kezdeni. A VGA miatt szerintem egy Office 2013 vagy metros appok egy része is esélytelen.
Minden másra meg bőven jó az XP. Kicsit gagyibb a UI, de amúgy el lehet vele lenni. -
válasz
quailstorm
üzenetére
Rendeltem bele 2gb ramot, procit ssdt, majd azzal jobban megy. Valamivel ki kellett próbálnom amíg nem jönnek a cuccok. Win 8 at szeretnék, lehet az is lesz. Chrome+adblock ahhoz kell majd ram.
-
quailstorm
félisten
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
ekkora hülyeséget mint régi ff

akkor minek a 7?
2014-es XP posreadyvé butítva 222MB rammal legújabb firefox és flash kíséretében prímán megy suliban
sokkal munka-orientáltabb megoldás -
Tim82
félisten
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
A 7500-as atihoz csak a mobility driver jó az asztalival hibázik (franc se tudta hogy nem egyforma a kettő)
Ööö, azt hittem, ez egyértelmű.

Drivereket innen érdemes: [link]
-
Na megoldottam, baromi sok utánajárás kellett. Kezdetnek ugye a hibás megjelenítés, és egy rakás ismeretlen eszköz valamint lekapcsolás helyett kékhalálozott.
A 7500-as atihoz csak a mobility driver jó az asztalival hibázik (franc se tudta hogy nem egyforma a kettő
). Most már nincs ismeretlen eszköz az eszközkezelőben. (volt valami inteles izé, a hangkari meg wifi)
Megy gyakorlatilag minden eszköz kivéve a hálókártyát az furcsa dolgokat produkál. Pingelni lehet de böngészni nem, azaz router ipjét beírom és semmi nem jön elő csak egy egyes. Minden más oldat nem tölt be, sem ip-vel. DNS megy mert pingnél feloldja. Kapott egy USB-s N-es wifit azzal minden okés.
Kezd rendbejönni minden, majd még darabokra szedem mert 70 fokos terhelve a proci és igencsak égett szagot áraszt ha felpörög. CMOS elem is cserés, de sima cr2032-es kell bele.
Win7 512-vel csak régi firefox 1 lap és vírusírtó nélkül használható. Flash és youtube-ot még nem próbáltam.
XP SP0 emlékszem rá hogy még 128-al is használható volt. -
-
Tim82
félisten
-
Fenyő
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Bár nem Thinkpad de ismerős probléma, hogy kuka akksival nem lehet biost frissíteni, /forceit opcióval lehet próbálkozni cmd alatt vagy dosos égetőjével a biosnak, de van, hogy egyik sem jön be, mindenképp kell neki az akksi, mondjuk ez inkább újabb laposokra jellemző.
512 mb Win 7
1 Gb-al is elég döcögős tud lenni, lehet egy lájtos (nonPae) Linuxxal jobban járnál egy ilyen öreg vason, abban még van a 7000-es Radírhoz is normális támogatás, a 8-ast is fel lehet rá erőszakolni (van vmi hack rá, Tim linkelte is).
bacsis: P5A(-B) -n nem hivatalos a 133-as fsb, ahogy a 125-ös sem, szóval azt gyári leírásokban nem találod, mondjuk sok tetejük nincs mert a magas pci órajel miatt előbb-utóbb vmi úgyis eldobja magát... -
Tim82
félisten
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Akku = legalább 10-15 perces akku. Rémlik valami módszer, hogyan lehet átverni a BIOS update-t, de csak saját felelősségre. Előkeresem hamarosan.
-
-
Tim82
félisten
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Akku nélkül nem fog menni a BIOS update.
-
Na IBM T41 guruktól kérdezném hogy bios szeretnék updatelni de döglött az aksi és nem engedi. Megértem hogy biztonságosabb lenne aksival de vállalom ha áramszünet lenne.

Btw a töltő sem gyári hanem valami HP aminek sem a fesze sem az áramérősege sem stimmel, később lesz hozzá az is.
Win8 meg nem megy fel Banias procival mert ügyes Intel kispórolta belőle a PAE cpu flag-ot pedig fizikailag tudja a prockó. Az új Dothannal menni fog de addig is tesztelgetem.
Win7 egész használható még 512 rammal is. Ja és 11gb telepítve azaz elég lett volna a 16gb-os SSD is.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, bocs !