- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfdfdf
őstag
lementem ma a pincébe és belereugok egy dobozba és kiesik 2 db 4MBos voodoo1es
-
zoltanz
nagyúr
Abit BX133Raid
Pentium 2 Celeron 400 MHZ
640 MB Ram (3-3-3-6) @ (2-2-2-5)
Nvidia TNT2 Vanta 16 MB AGP
3DFX V2 12 MB
Windows XP
Quake 2 map demo1.dm2 (3DFX OpenGL 800/600): 30,4 FPS -
Ranagol_5
őstag
válasz
Sanchez638 #28185 üzenetére
Asus CT-479-es átalakítóval Asus lapokban, de erről az átalakítónál találsz leírást. Illetve az Aopen-nek vannak olyan lapjai, ami alapból 479-es tokozásu.
-
gban
veterán
válasz
Sanchez638 #28185 üzenetére
Ezt bacsis tudja a legjobban, nekem is ő adta a tippeket anno - nálam mobil P4 ment 478-ban, de a legalacsonyabb (vagy nem, de tuti nem a normál) órajelén, és nem is tudtam feljebb vinni.
Itt is az a másik gyenge pont, mint a hirdetett gépemnél, hogy a hűtő spéci kell legyen, nem egyenes aljú, mert nem ér rá a magra, mert ugye a mobil proci jóval vékonyabb, kupak híján. -
Sanchez638
addikt
Nem tudjátok véletlenül milyen s478-ba alaplapban mehetne Intel Pentium M 715?
-
Fenyő
őstag
válasz
Balathruin #28176 üzenetére
Próbáld meg alternatív telepítővel, a sima behalhat régebbi gépeken.
-
Yutani
nagyúr
válasz
#94257664 #28181 üzenetére
Én ezt úgy oldottam meg, hogy fogtam egy 8cm ventit (az is tápban lehetett korábban, de nem volt csatlakozója, csak a kábele), levágtam a csatlakozót a régi ventiről kábellel együtt és összesodortam a venti lecsupaszított vezetékeivel, majd zsugorcsöveztem mindkét vezetéket külön-külön. Ha zsugorcső helyett rátekersz szigszalagot, az is megteszi. Nem részecskegyorsító technika.
-
Ranagol_5
őstag
válasz
Balathruin #28176 üzenetére
Azt remélem vágod, hogy érdemes szerveres verzióból csinálni vagy minimal iso-ból. Felkell rakni hozzá a forrást, aztán azt megszabdni és lefordítani. Aztán reménykedni, hogy jó lett, ha nem, kezdheted előlről.
Vagy indítasz telepítést a már említett minimal iso-ból, felrakod, aztán kapsz egy nyers linuxot, amire felrakod azokat a programokat, amiket akarsz meg azt a gui-t, amit akarsz. -
Balathruin
veterán
Hát ez..... Raknám fel a 12.04-es lubuntut, már az elején is fura volt, de aztán totál lefagyott vagy mittomén mit csinált... fekete kép és tölt a kurzor szerint. HDD használat 0, Pendrive használat 0, újraindít, nem is érzékeli a pendriveot.... Kiveszem, tiszta forró az egész. Hát király, de azért még működik. Remélem nem hal meg a harmadik USB is, mert annó még úgy kaptam azt a kócerájt, hogy már 2 USB nem ment a 4-ből.
-
Fenyő
őstag
válasz
Balathruin #28173 üzenetére
Azzal fényévekkel gyorsabb lesz, arra kell csak figyelni, hogy Athlon Xp végett a flashplayert downgradelni kell, ill Skype-hoz engedélyezni kell canonical forrásokat is, amiket még ki lehet próbálni ilyesmi gépen és gyorsak az az Antix 12 (Debian alapú, stable-ra állítva a sources listákat baromi gyors is marad ha vmit telepítesz, frissítesz), Bodhi Linux, a már említett Lubuntu (viszont a 12.04-esnél újabbal ne próbálkozz, mert azokból nincs nonpae kerneles verzió), Peppermint, esetleg LXLE. Puppy sem rossz, csak arra szűkösebb a szoftverkínálat, ill. ha vmit telepítesz könnyen összekuszálódhat, ráadásul alapból root a felhasználó, szóval inkább csak hozzáértőbbeknek való.
Ranagol_5: Cruchbang iszonyat spártai és alig/észrevehetetlenül gyorsabb csak a Lubuntunál, ha csak a sebesség számít az Antix gyorsabb nála és még kezesebb is. -
Ranagol_5
őstag
válasz
Balathruin #28173 üzenetére
Inkább ezzel próbálkozz. Én mondjuk csináltam saját ubuntu-t saját kernellel, amiből kigyomláltam minden, és csak az adott konfig driver-ei maradtak, meg ami nekem kell meg muszáj volt.
-
válasz
Balathruin #28170 üzenetére
Az előző kernelekre volt magyarosított de most nézem hogy a puppylinux.hu lap berosált. Én az új kernel miatt használok angolt, ebben tudom állítani a CPU szorzóját, az AthlonII-X2- őn bőven elég neki a 800MHz
-
ebegab92
senior tag
válasz
Balathruin #28170 üzenetére
Vírusirtó nélkül 1066 MHz Tualatin P3 + 1 GB SDRAM mellett egész tűrhetően megy a Windows 7. Netezés alatt, amíg feldolgozza az oldalt, addig a proci 95-100%-on pörög, de utána nyugodtan böngészhető az adott oldal. Természetesen mindent update-eltem, meg raktam fel rá jó pár progit
HDD is sokat számít, hogy milyen alatta. Főleg a PATA-s notiHDD-k... A 200 RPM-es Toshiba döglassú volt az 5400 RPM-es, 8 MB puffercache-es Samsunghoz képest
-
válasz
Balathruin #28168 üzenetére
Puppy Linux, nekem az vált be. Böngésző van benne, Opera is megy alatta, Skype meg van hozzá a honlapján.
szerk: bár ezen a konfigon az XP- nek szépen kéne futnia.
-
Balathruin
veterán
Athlon Xp 1800+, 1GB ram, Radeon 9550 konigra milyen rendszert kéne rakni? XP baromi lasú, 7 szintén, szóval valamilyen linux kéne. Internet + Skypera lenne használva.
-
törölt tag
nincs valakinek occsóba Bp-n at-s tápja?
Sürgős lenne!. -
törölt tag
válasz
Sanchez638 #28017 üzenetére
tudsz SLI-t építeni..... XD
van valakinek at tápja occsóba eladó? -
ebegab92
senior tag
válasz
Sanchez638 #28160 üzenetére
Az a fura, hogy ezekben a régi laposokban alig marad meg a por, ez is, ami lett gyakorlatilag tiszta volt. A Compaq EVO N600c is minimálisan volt poros
Annál most elértem, hogy csak procilimitem legyen netezéskor Windows 7 alatt
-
ebegab92
senior tag
válasz
Sanchez638 #28158 üzenetére
Én a sajátomat mondtam
Ha az 1620CDS-ed megeszi a K6-III-t, akkor az enyémnek is meg kellene tudnia. Volt egy ilyen proccom, csak eladtam, bár akkor még nem tudtam, hogy veszek tavaly ősszel 1.600 Ft-ért egy 2180CDT-t töltő nélkül
Még a HDD is gyári benne. Akkuja pár perces
-
Sanchez638
addikt
Nem ment a lapbosban a proci, am jó a hűtés a laposnak, 60fok fölé nemment
ebegab92 ez egy Tosi 1620CDS
-
ebegab92
senior tag
válasz
bacsis #28156 üzenetére
Nekem a K6-II(P) 475 MHz-es proci terhelve lazán fel tud csapni 65-70 fokra
Szép kis fektetett aluborda van rajta meg egy kis 2.5 centis venti mozgatja a levegőt benne
A proci kupakján van egy kb 1-2 mm vastaggap pad, nem piszkáltam inkább
A gép alaplapjára valahova integrálva lett 512 KB L2 cacje, érdekessége, hogy CPU-Z nem látja, AIDA/! CPUID ablaka sem, de a Számítógép/DMI/Gyorsítótárak már kijelzi
K Lite Codc Pack-kel meg meg lehet hajtani WPC-kal a 700MB-os CD-re írt AVI-kat, van még kemény egy darab USB 1.1-es csatim isJóféle lapos ez a Toshiba 2180CDT is
-
bacsis
Közösségépítő
Láttam K6-al szerelt notikat.... az ilyen 500-600-as P3-as Intel hűtők frankón elbújhatnak sok esetben mellettük
Persze vékonyak, kb max 1 centi vastagok, de szépen el vannak nyújtva, tehát van hova leadni a hőt
A Compaq armada 100s notimban a 400-as K6-III+ 600-ra pöckölve 40fokra nem nagyon megy fel -
Fenyő
őstag
válasz
bacsis #28154 üzenetére
Azért a 2.4 v-os K6-III-asok eléggé ki voltak hegyezve, át. egy centit sem lehetett húzni rajtuk és asztali gépben is rendesen melegedtek, mezei P1 hűtővel gyakran instabillá is váltak (mivel már kb ilyen 45-50 fok között is bizonytalanná válik a K6-2+/3/3+), inkább egy P3-asra való hűtővel érezték jól magukat.
-
Yutani
nagyúr
válasz
Sanchez638 #28152 üzenetére
Ha AFR, azaz 2.2V-os a K6-III procid, akkor elvileg jó lehet, mert a fogyasztása kb azonos a 475-ös K6-2+ prociéval (18W), de az AHX (2.4V) már 28W-t eszik, és nem biztos, hogy elbírja a laptop hűtése. Minden esetre figyelni kell a melegedésre.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Sanchez638 #28149 üzenetére
DarthSun jól mondja, végülis ha a feszkó állítható 2,2-2,4V fökllé akkor menni fog
-
válasz
Sanchez638 #28147 üzenetére
Laptopban? Ha 475- ös K6-2+ van benne akkor az feltehetőleg 1.6-2 Volt körüli feszt kap a laptól. A 450- es sima K6-III alapfesze 2.4V és nagyobb a TDP- je is, 475- re hajtva esetleg megy ( nem mindegyik példány megy 450 felett ), tehát több dologtól is függ : órajel, fesz, hűtés.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Sanchez638 #28147 üzenetére
Mármint laptokobna? ha alapból pluszos votl benne akkor menni fog a K6-III+ is nagy valószínűséggel.. de sok esetben a sima K6-2 helyére is berakható a K6-III+ is
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Sanchez638 #28144 üzenetére
a K6-II+-ban már van 128KB... az esetek 99,9%-ában ha megy a K6-2+ akkor menni fog a K6-III+ is
-
Sanchez638
addikt
válasz
Sanchez638 #28144 üzenetére
Közbe látom, hogy a 2-be nincs l2 cash
-
Sanchez638
addikt
K6-2+ proci helyére csak k6-2+ proci mehet? Esetleg sima k6-iii mehetne?
-
Yutani
nagyúr
válasz
cheatergs #28142 üzenetére
Csak a magra! Az előkent gyári paszta univerzális felhasználásra van előkenve, tehát mondjuk ha egy Tualationra teszed, annál jó a nagy felületű előkent paszta.
Ha sima fehér paszta (vagy szürke, de nem ezüst!), nem tesz kárt az SMD-kben, csak csúnya és tökölős letakarítani később.
-
cheatergs
senior tag
A 462-eseknél az smd-kre is kell? A Spire hűtők alján a gyári paszta azokat is elérte.
-
cheatergs
senior tag
P1 CPGA-kra és K6-2-kre kentek pasztát, v natúrban megy rá a hűtő? Azon filózok, h MX2-t megéri-e erre használni, mivel nagy a felületük.
-
Sanchez638
addikt
Sziasztok, ha már a totyik neve ez, kiderült, hogy "nekem" van egy Toshiba 1620 Cds laposom, 475mhz K6-2+ procival
-
Ez a Dallas ic elég genya, ahogy már más is tapasztalta ha lemerül akkor nem enged a cmos- ba visszamenteni sem, így minden post fail, vinyókat sem lehet fixálni. Így hát megcsináltam az első Dallas reworkömet:
Működik is prímán.
De ugyanennél a gépnél a kess konfigot kéne kideríteni, kess nélkül kaptam, kess ic- im vannak, de úgy látom ebbe 3 tagram is kell, olyanom nincs, van esetlleg valakinek? Vagy meghatározott kessnagysághoz itt hágy db tag kell?
Kess nélkül is működik de jó lenne ha fel tudnám tölteni és hiánytalan lenne : -
czundermák
aktív tag
válasz
bacsis #28134 üzenetére
Jön apa és fia, fiú 15 év körül, apa örül gépe jó fia is tud COD-ozni, amíg fel drivereztem nekik, gyerek nézegette a TV játék kazettáim. Azok a TV játék kazetták Slot 1 CPU-k voltak hűtés nélkül.
Nem sok ember van a környékemen aki foglalkozna ilyen régi cuccokkal, néha hoznak egy egy gépet szervizelni, általában tényleg a fiatalabb korosztály nézi kikerekedett szemekkel a kerámia tokos processzorokat, meg a teljesen egyforma (...???!!) barna alaplapokat.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
zoltanz #28130 üzenetére
a poén az, hogy ez nem poén
lehet már meséltem korábban, de vannak "újak" is, szal ők még biztos nem hallották, így elmesélem!
Máig van a nagy gépemben egy 5,25-ös meghajtó... már hosszú évek óta nem használtam, főleg mert a mostani lapomon nincs is floppy csatlakozó... De amíg voltmég a Winsows Vista alatt is használtam
Na szóval... 14éves körüli kiscsákó jön, nézi a gépem, és csak nézi.. egyszer csak megkérdezi: Az meg miféle memória kártya olvasó?! -
zoltanz
nagyúr
4000 HUF-ot megéri sztem: (9 VGA kártya)
[link]
Hercules 3D prophet 4000 XT PCI (Kyro)
Matrox millenium g200 8 mb agp -
zoltanz
nagyúr
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #28126 üzenetére
Na igen, de azt is néztem, hogy ez i7 920 milyen olcsó, de a lap meg veszett drága hozzá.
-
Balathruin
veterán
válasz
MasterDeeJay #28126 üzenetére
Nem csak a 775-ös érdekel.
Dual Xeon E7 V2 mire lenne elég? -
válasz
Balathruin #28124 üzenetére
Elsősorban áruk az előnyük, mert 775-re már senki nem épít. Játékra 3Ghz-en teljesen jók, X4 955 szinten vannak. Hardveraprón a Q9xxx széira még mindíg drága, ezek meg ugyan azt tudják csak olcsóbban de nyilván át kell hozzá alakítani a socketet meg kell hozzá az átalakító.
Ed3r_X_
Neked előrelépésnek az a s1366-os xeonok lennének i5-i7 9xx széria. Ezek már Nehalem architektúrájúak E55xx-E56xx számmal. Legolcsóbb 6eFt E5504 de ez csak i5 szint. Következő lépcső L5520 8eFt ami már i7 de alacsonyabb órajellel. Az ultimate az 6 magos HT-s 5600 széria.
Árban csak kicsivel drágábbak az 1366-osok viszon a lapok sokkal drágábbak.
Én még mindig játszok a gondolattal hogy egy olcsóbb dual 1366-os rendszert építek két darab takarékosabb 56xx-assal. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #28123 üzenetére
Lemondtam róla. Kisebb az FSB, csak DDR2 lett volna elérhető (P5Q) és így nem igazán érte volna meg. Azért köszönöm az infókat
-
Balathruin
veterán
A Xeon cuccok engem is érdekelnek. Szerintetek mennyire alkalmasak játékra?
-
válasz
Ed3r_X_ #28118 üzenetére
Ezeket a procikat a Q9x50-ekkel lehet összehasonlítani és nem a sima Q9x00-val!
Gyorsítótárból 2x6Mb-van csak nem minden program bírja kiírni.
Ha akkoriban tudtam volna hogy ennyiért ilyet lehet kihozni akkor nem veszem meg a phenomot. Nyilván ddr3-al lenne érdemes üzemeltetni.
Csak a 12mb-osakat vedd, és lehetőleg olyan lappal ami szereti a nagy fsb-t. Ha tudsz jól angolul akkor http://www.delidded.com/lga-771-to-775-adapter/.
Én 955-et nem váltanék le rá ha már megvan, nincs akkora jelentősége, de azonos órajelen gyorsabb a Xeon. Fogyasztásban szerintem kb egyformák. -
Sanchez638
addikt
Ha az Everest/aida Tnt2 Pro-t ír, de a kártya ultra, azt a driver hibájában kell keresni?
Szerk.: sima Tnt2-es a kártya, de V3800 Pro-nak irja
-
Ranagol_5
őstag
válasz
Ed3r_X_ #28120 üzenetére
Mindkettőben ugyan annyi van, csak az L-esnek majdnem fele akkora csak a TDP-je.
Nézz meg egy tesztet, hogy egy Q9550 mit megy egy phenom ellen, és akkor eltudod dönteni, hogy megéri-e beruházni rá.
Mindenesetre ezek mellé a xeonok mellé DDR3 memória dukál, meg az, hogy felcsapasd 1600-ra az fsb-t és 1600-as ddr3 ramokkal szinkronban járathatod. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Sanchez638 #28119 üzenetére
L5420 lenne a kiszemelt. Abban 2x6MB van elvileg.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Ranagol_5 #28117 üzenetére
Köszönöm, csak olvasgattam ezt, és ezt, és hát elbizonytalanodtam. Főleg az elsőn
Az hogy esetleg összedrótozott, az hogyan viszonyul a teljesítményhez? Azért hozná mondjuk egy Core 2 Quad Q9300-nak a szintjén a Xeon 5420? Elvileg ez a C2Q megfelelője (igaz csak órajelet néztem, cache látom 6MB annak csak), csak sebességben elmarad, gyorsabb, vagy lassabb?
Illetve Phenom X4 955BE lenne váltva, mivel kipróbálnám az Intelt is.. megérné?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ide is beírom, látom téma a Xeon most
Sziasztok!
Jövőben tervezem, hogy Xeon procit vásárolok egy 775-ös gépbe. Olvasgattam, hogy ki kell metszeni picit a foglalatból, meg kell az adapter. Ezt leszámítva Win telepítés után semmi gondom nem lesz? Vagyis megcsinálom a módosítást, belerakom, felrakom a Win-t (Windows 7) és utána örülök? BIOS-ban nem kell állítgatnom semmit? Menni fog rendesen, szorzót tudja majd állítani?
Ha minden igaz akkor a tervezett lap egy ASUS P5Q lesz, a processzor meg egy Xeon E5420/5410 lenne.
Köszönöm a segítséget. -
válasz
Ganz-[HUN] #28113 üzenetére
Van amelyik példány/széria meg elég jól megy.
-
Ádyka
őstag
válasz
DarthSun #28110 üzenetére
100 ms az kicsit betegesen sok már. Azért 25-30 ms-nál rosszabb nem szokott lenni még a legrosszabb sem.
Más: Athlon XP konfigokra rakott már valaki Win 8.1-et?
Tudom, hogy PAE, NX és SSE 2 hiányában nem támogatott platform, de elvileg kilőhető.
Az előbb linkelt mókolás nélkül a 8.1 telepítő némi telepítő lemez töltögetés után megáll. Ugyanezem a ponton a Venice A64 továbblép. Lehet, hogy máris a PAE, NX és SSE 2 hiányába botlottam? És mindezt hibaüzenet nélkül teszi?
-
Igen ebben a korban a Quantum tekert rendesen, így küső vinyóként is másolgattam rájuk próbából apró fileokat is, szubjektíve nagyon darálnak.A Seagate itt inkább az ilyen profi vinyókra koncentrált, scsi-server-10k-15k vonal, valami Chetah néven is futott
De dos/win3.11- hez, esetleg még 95-höz jók ezek ezek a kis Seagatek is.
A bőrbugyis Seagate jó kis extrém lassú, van belőle egy 40G- ás ilyen 100ms átlaggal, meg egy Fujitsu 4G- ás szintén 100ms- el ami még lassúsági rekord, ennek ellenére meg bad mentesek úgyhogy feltehetőleg gyárilag ilyenek.
-
-
Ranagol_5
őstag
válasz
MasterDeeJay #28107 üzenetére
Érdekes, hogy az Aida csak 6Mb cache-t ír..
-
-
válasz
bacsis #28105 üzenetére
Agyonfeszeltem a chipsetet és többre jutottam.
Valami nagyon el van cseszve mert 400-on még elindul viszont gyakran dob kékhalált de 390-en meg nem bootol. 6x-os szorzóval megy stabilan 400-al. Procival lesz valami, elvileg kellene vinnie alapon.Bár elfelejtettem hogy másik házba raktam át és lehet hogy a 300-as kodegen kevés neki.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
MasterDeeJay #28103 üzenetére
Jól mondod, a 965P nem nagyon szereti a magas FSB-t... illetve elmennek azok 500-at is, de csak 2 magossal.. a 4 magosaknál már a 400 is nagyon nagy cink... de még a P35-nél is elég csücskös a 400-as vagy a felette lévő FSB... a P45-ök már eldöcögnek 450körül vagy kicsit többet is 4 magossal
Ranagol_5! Tudom, már van átalakítóm -
Ranagol_5
őstag
válasz
MasterDeeJay #28103 üzenetére
Tudom, én is szétvágtam öcsémét. Csak egy tesztért megnyomorítani.. érted.
Ja, megy az 1600-on DDR3 rammal Öcsém Gigabyte P43T-ES3G lapjában.Szerk.: Bacsis, ahhoz átalakítót is venned kell.
-
válasz
Peter789 #28094 üzenetére
Hát többszálon még biztos így kis órajelen is jobb a xeon, meg ugye 12mb cache némely tesztben számít.
Valószínűleg régebbi egy vagy két magot használó játékokban a kisebb cache 2 mag de nagyobb órajelű core2 jobb. A lapom GA-965P-DS3P sajna nem eszi a nagy fsb-t, vagy csak nem értek hozzá. A proci biztosan menne alapfeszen 1600 fsb-vel, mindenhol írják. Penti2-es óta nem volt intelem, nem tudom mit kell ezen még állítani.
1100-as ramok vannak benne, így az sem lenne akadály de visszaosztva sem megy. Feszt meg nem tudom minek adjak. Fine ratio nem megy, csak 6-ot és 7-et tud.
bacsis
Igen az új socketeknél már nem kell trükközni, alapból megy xeon proci desktopba. Kivéve úgy tudom Dell, HP... gyártóknál.
Én most letettem a nagyobb procivadászatról, marad az X6 mivel játékoknál teljesen elég, inkább vettem egy parasztvakítós 6gb ramos 7970-et.(skyrimre kell a vram, meg pár év múlva is elég lesz)
Ranagol_5
simán szétvagdostam én is a 775-öt, nem nagy dolog csak óvatosan kell és sok mindent nem befolyásol csak műanyag. -
Ranagol_5
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest