Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
czundermák
senior tag
Nem csak a futásbeli különbségekre szeretnék koncentrálni, minden lapnak merőben más a felépítése, mások a felkínált bővítési lehetőségek. A CPU tápellátás a hátlapi kimenetek, és persze a tudásuk is, van ahol csak Soft menü, van ahol Soft Menü II illetve III van jelen.
Természetes, hogy azonos híddal egyazon teljesítményre lesznek képesek, de meg akarom őket nézni 266-os és 333-as P2-vel egy Katmai magos 600 Mhz-es P3-al. Mellettük ott lesz az Engineering Sample GHz-es Coppermine és egy 1200-as Tua Celeron ami megy mezei átalakítóban, mindegyiket tuningolva és alapon természetesen. Nem lesz ez olyan egyhangú mint amilyennek tűnik. Sok idő szóval nem a jövő héten kell rá számítani, de a hónapban megpróbálom összehozni.

-
Sanchez638
addikt
Lehet morbid dolog amit irok, de egy Acorp s3-as trio 3d/2x bios chip-et át lehetne variálni egy Acorp 3dfx Rush-ra?

-
Ádyka
őstag
válasz
czundermák
üzenetére
Van egy olyan sanda gyanum, hogy néhány Abit BX között nem nagyon lesz teljesítménybeli különbség, azonos beállításokkal.
BF6 és BE6 II tök ugyanaz. A BH6 reviziók között csak 1/4 PCI osztás a legfontosabb különbség, és szerintem a BX6 sem fog nagyon eltérni. Max az SH6 fog kilógni valamilyen irányba. 66MHz FSB-n azonos időzítésekkel még az AH6 jó helyezést érhet el.
De attól még simán város a teszt sok képpel!!!! -
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Eladom az egész gépet, mit szólsz hozzá ? De nem lesz egyszerű operett, 100K és alku nincs
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#26995) sanchezsa : nincs az megkésve

-
Sanchez638
addikt
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Nekem van
Tudom így megkésve. -
válasz
czundermák
üzenetére
Van ilyen, a BE6- ok nekem is csak úgy jöttek, egyiket asszem ajándékba kaptam, másikat occsóért ajánlották. Ja nemigen veszem ki mert ilyen régi cuccoknál rendszerint szívás van vele, valami elállítódik vagy megpusztul, stb. Retur postázásnak is megvannak a veszélyei. Az egyik ráadásul a Voodoo2SLI- s drágaszágban van: [link]
(#26992) Ganz-[HUN] : mindegyik jó szerintem, az ALI nem komálja a GeForceokat, persze van aki azt mondja nála ment, de nálam rosált az NV az ALI- ban.
-
válasz
cheatergs
üzenetére
SP nélküli XP- vel jó de az meg nekem fagyott az ilyen szintű gépeken. Ugyanarra a fagyós gépre SP2 - semmi gond de SP2 meg nekem már lassú 512- vel.
(#26988) czundermák : mindkettő gépben van, nem eladóak, a ki-beszerelést, újrabelövést max akkor vállalnám ha az egyikért kapnék egy BE6-II- őt
-
cheatergs
senior tag
-
válasz
czundermák
üzenetére
A SlotA gépen sztem maradjon a 98, az XP 512M rammal elég tetű. Nekem van 2 BE6- om is

-
Sanchez638
addikt
válasz
czundermák
üzenetére
Mindkettő rendszer, egy rackban

-
czundermák
senior tag
Sikerült orvosolnom a Thunderbird gondját a K7V-T-ben. A megoldás egy tápcsere volt. Nem igazán értem mi az oka, de soha semmi nem problémázott a 700W-os HiPro-val. Ezt használom tesztelésre, gyakorlatilag mindent erre kötök rá, tegnap előtt a dual Xeon masinámmal semmi nyűgje nem volt, úgy általában sincs gond vele, kétlem megadta volna magát, hisz régen is ugyan ezt produkálta ezzel az összeállítással.
Elébe mentem, kapott egy 400W-os FSP-t, ezzel eddig lekopogom de már a Diablo II-t telepítve sincs gond.
Úgy döntöttem összerakom komplett masinának. Oprendszeren még vacillálok maradjon-e 98 vagy menjen rá az XP, ettől eltekintve így nézne ki a masina:
Alaplap: Asus K7V-T
Processzor: AMD Athlon 900Mhz (Thunderbird) Slot A
Memóra: 2db 256MB 133Mhz-es Micron CL2
Videokártya: Asus GeForce 256 vagy egy Rage Fury MAXX. Utóbbi esetében maradna a 98.
HDD: 20,5GB Quantum
Táp: FSP 400WSikerült végre szereznem egy Abit SH6-ot, ennek az a különlegessége, hogy i815 dolgozik rajta, miközben a lap Slot1-es.
Hétfőn hozza a futár, ha minden igaz, utána dobok össze egy tesztet Bacsis-Tuningra és Logoutra az alábbi lapokkal: Abit BX6 / BF6 / BE6-II / BH6 1.0 / BH6 1.2 / SH6 / AH6, a Slot 1-es Abitok krémje. 
AH6-al lesznek gondjaim, attól tartok a halálán van, de ennek még utánajárok alaposan. Többiek rendben vannak. Sima BE6-ot még úgy sem találok mitnt SH6-ot, szóval az kimarad. -
Ádyka
őstag
válasz
Armagedown
üzenetére
Azért sajnos ez nem heti szinten jön össze. Sőt. Ezek a jobb cuccok kb 12 év termése. Az apróságokat nem említettem. Inkább azt mondom,hogy két évente van valami igazán jó cucc.
-
Armagedown
őstag
Nagyon szerencsés vagy hogy ennyi jó cuccot meg tudtál venni aprópénzért, itt csak Mercury , Jnc meg hasonló tápok voltak, meg egy agp-s Geforce 7600gs volt, hátlap nélkül, rozsdásan, a venti pedig csapágyas volt rajjta.
De így legalább tudom hogy mennyit kell a cuccokért ajánlani, legközelebb rafkósabb leszek ha alkudozásról lesz szó
-
Ranagol_5
őstag
válasz
Sanchez638
üzenetére
Rakd fel hozzá a resolution patch-et, és úgy futtasd mindkettőn.
-
Sanchez638
addikt
Sziasztok, valaki nem volt véletlenül nagy Diablo 2 játékos?
Most nézegetem a játékot Glide meg Direct3 alatt, és nem látok különbséget. -
Ádyka
őstag
válasz
Armagedown
üzenetére
Persze, ha működik. De szerintem nem fog.
Amiket én vettem eddig ócskapiacon fillérekért és hibátlanok lettek, valamint emléxem is rá:
Deer 500W táp 500 Ft
Deer 350W táp 200 Ft kondizni kellett
FSP 300 W táp 300 Ft
Elég sok jól működő voodoo 1-2 (orchid,diamond) köztük egy ritkaság voodoo 4 4500 32Mb PCI 1000 Ft
Seasonic S12 500 W a mai napig ezt használom a core 2 óta 1000 Ft ez már drága volt
Enermax 300W 2 ventis 12V 22A a seasonic 500-as eladótól, a seasonic ára után sokaltam érte 1000 Ft-ot, de megvettem
Transcend 64 GB Sata II SSD 300 Ft, ezt a Deer 300Watt táppal együtt vettem 500-értAztán még sok apróság. A HDD-ket mindíg is kerültem, de nagyrészt 4 Gb-ig azok is szoktak működni, ha külsőleg nincs leharcolva, szétrobbanva az elektronika.
-
Armagedown
őstag
Szerintetek megér egy 256 megás bx ready sd ram 500 forintot ?
Ma guberáltam az ócskapiacon, sajnos néhány hétig nem tudom kipróbálni hogy működik-e
-
válasz
cheatergs
üzenetére
Én sem láttam ilyet már vagy 8-9 éve

ATX táppal meg amúgy se igazán használtam, építettem, értelmetlen lett volna a jelentős árkülönbözet (ház + táp) miatt, az atx még relatíve friss volt anno, és én is úgy voltam vele hogy akkor van kikapcsolva ha ÉN kikapcsolom
Meg úgy áramtalanítva is volt egyúttal, jobban szerettem így, tapasztalatok hiányában,
Még jó hogy beugranak az emlékek, segített a fotó is benne. -
válasz
cheatergs
üzenetére
AT táppal ki kellene próbálni.
Mintha rémlene valami, nem lehet hogy külön van a pw on, valahol a közelben?
Meg nem volt egy jumper hogy atx vagy at mód? A biosban is rémlik valami ilyesmi - tudom, ahhoz be kellene kapcsolni.
Nem lehet megoldás a táp csatiján zármi a zöld-feketét? -
Ganz-[HUN]
addikt
helló valaki tudna linkelni egy Nt patchet nfs3-ra? már régen megtaláltam, de most már nem... előre is kösz.
szerk:[link]
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Senki?

-
-
Acorp biosok, hasznos lehet!
-
-
Exian
addikt
válasz
Ranagol_5
üzenetére
Jah kösz. Mondjuk elvileg fent van a driver, annyi, hogy Win7-re már nem találtam, csak Vistahoz, de az felment jól, ki is írja eszközkezelőben rendesen a típust, szóval nem értem. A kép is okés, meg van megfelelő felbontás is, csak ez a szaggatás... akkor is lassan dobja be a képet, ha pl. átváltok másik programra, akkor is így fentről lefele rajzolja ki a képet, persze nem másodpercek telne bele, de azért érezhető.
-
cheatergs
senior tag
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Acorp 6LX/EX68-hoz tud valaki manualt? Már azzal is megelégednék, ha a jumpereknél megmondaná valaki melyik a power on.
-
Exian
addikt
Kicsit OFF a kérdésem, de maga a cucc elég retró. Viszont aggaszt a problémája, de nem tudok zöld ágra vergődni vele
Hátha van tippetek.Adott egy NVIDIA Quadro® NVS 280 PCI videókártya. Beraktam a munkahelyi P4 gépembe, mivel ebben csak PCI slot van, még AGP sincs, így mással nem tudom bővíteni. Kell viszont a dualhead általi kétmonitoros megoldás.
Megy is a kártya, nagy nehezen sikerült is a drivert feltuszakolni Win7-re, de lassúúúú a képe. Mármint, tudjátok mire gondolok... pl. weboldalon görgetésnél hullámzik a görgetés, nem szép folyamatos, mint lennie kéne. Videólejátszás szintúgy, hullámzik, lassú, akadozó. Mint amikor egy videókártya ugyan ad képet, de hiányzik valami, ami miatt korlátozott a képessége ahhoz képst, amit tudna rendesen. Szóval annyira azért nem gyengus ez a kártya, 64MB ramja van, 250MHz GPU, 400MHz memória.
Mit lehet ilyenkor tenni, mit próbáljak állítgatni?
Esetleg másik driver?
Kösz minden tippet, ötletet.
-
Ganz-[HUN]
addikt
sziasztok, valaki cserélne velem egy sy022-ttest egy sl27h-ra?
az sy az 133 sima penta, az sl2-ttes pedig egy mmx lenne, olyan kellene. -
válasz
czundermák
üzenetére
Fentiekből nekem nagyon az jön le hogy a proci lábait kellene tisztogatni, illetve ha nem segít, akkor azzal van valami
-
Fenyő
őstag
válasz
czundermák
üzenetére
Van egy ilyen lapom, 800-as viharmadárral tökéletesen működik...
-
czundermák
senior tag
Emlékeim, ha nem csalnak pár hete írtam, hogy ki kéne pucolnom a slotot a K7V-T-n, mert elég kontaktos volt benne a 900-as Thunderbird. Jelentem nem javult semmit a problémám, pedig spéci, Videoton magnókhoz szánt fejtisztító pucolóval is nekimentem, nem csak a tusoló alá raktam be.

Ezzel kapcsolatban van-e valakinek tapasztalata, már az is átfutott az agyamon, hivatalos támogatás ellenére problémázhat-e a T.bird maggal? Ahhoz, hogy fagyjon vele a rendszer elég annyi, hogy hozzáérek...
A másik lapocska (K7M) gond nélkül viszi, nincs gondja vele.K7V-T elméletben hibátlan, legfrissebb bios van rajta. Az Argon, Orion és Pluto magos Athlonokat nem köpi kifele, csak a madárral rakoncátlankodik.

-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
nagyon de nagyon sok

-
Íme a megoldás - tényleg nem komoly.
-
-
Heti találós kérdés: milyen agp vga-n van csak DVI, és nincs dsub?

Ha valami komoly lenne, megérné megvenni.
-
Rive
veterán
válasz
Sanchez638
üzenetére
-
válasz
Sanchez638
üzenetére
Nem a minőség a gond, hanem hogy nem kattintható / nagyítható.
Töltsd föl, úgy tedd fel a képeket. -
Sanchez638
addikt
Lett egy GF2 gts karim, de nem tudom milyen fajta lehet(Inno3d kilőve).Esetleg valaki nem ismeri?

Jobb képet nem tudok csinálni most :S
-
zoltanz
nagyúr
Azért nézegettem teszteket a Voodoo 1 4 MB-os köröket ad a Rage II C- 8 MB-osnak.

Nvidia NV1 sem volt rossz csak elhamarkodott lépésnek bizonyult, hiszen már a DirectX-szabvány véglegesítése előtt a piacon volt. A Quadratic Texture Mapping névre keresztelt technológiájával nem is háromszögeket rajzolt a képernyőre, hanem négyszögeket, amit 1995-ben csak nagyon kevés játék támogatott. -
-
Yutani
nagyúr
Ezt találtam ebayen, ami a legolcsóbb és Magyarországra szállít. Nekem megér 4000 Ft-ot a kész átalakító, mert nem kell gányolnom meg szétvágni cuccokat, amiket előtte be kéne szerezni.
Asszem meg is rendelem hamarosan...
-
Ádyka
őstag
Még 386 időkben, amikor a DX40 lapom 12.000-et ért, akkor gondota Ádám, hogy időt spórol.
Azaz nem kapcsoltam ki a gépet, hanem menet közben elkezdtem becsavarozni a kártyákat. Az első csavart rögtön bele is ejtettem, ahogy kell. Már nem emléxem, hogy kikapcsolt-e a gép, de pici égett szag az volt. Szerencsére csak a billentyűzet nem ment utána. Elégett lapon a fólia egy ponton, amit egy áthidalással meg lehetett oldani. Persze iszonyatosan betotjam, hogy hazavágtam, de a műszerész haverom kisegített.Aztán pár éve amikor már / még semmit nem értek a 386 lapok, és minden bontóban több tonna volt belőlük.... mondom megnézem mi van ha menet közben kikapom a processzort. Gép megfagyott, DX25 proci meghalt. A lap túlélte, másik proccal újra ment.
A giga EP35-DS3R lapon sikerül egy rövidzárat összehozni egy venti potival. Gép kikapcsolt, szag kijött, Ádám leizzadt. Gép elindult, venti nem ment. A lap hátoldalán kicsi felkunkorodott vezető:

Majd elkeztem rendbehozni: kis forrasztás kis cellux
És persze az elmaradhatatlan vonalkódos kamumatrica:
Nem sok mindent nyírtam ki pancserkodással. Palomino XP-t sikerült unlockolni, viszont mire végeztem a művelettel, eltűnt a mag egyik sarka.
A proci túlélte így is, és szorzófüggetlen lett.
Még a Radeon 9500-at is forrasztással prósítottam, untam mát havonta a catalystot hekkelni. -
Ganz-[HUN]
addikt
helló, csoportból kinek van skype-ja?

-
törölt tag
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Csak egy kicsit gyenge.

-
Rive
veterán
válasz
cheatergs
üzenetére
AT táp -> ATX alaplap átalakító nem ajánlott.
ATX táp -> AT alaplap átalakító mehet.Szimplán össze kell forrasztani a megfelelő feszültségeket a megfelelő csatlakozókon. Némelyik ATX táp ugyan nem szolgáltatja a -5 és/vagy -12V feszültségeket, de a legtöbb régi AT lap igazából megvan ezek nélkül.
Az ATX táp kér még egy kapcsolót, amivel indíthatod: nálam ez dupla - egy mikrokapcsoló, ha tesztelek, és egy billenő, ha járatok.Ui.: megfelelő csatlakozók: egy bontott ATX alaplapról, meg egy dög AT tápról. Meg kell még némi zsugorcső.
Ui2.: van olyan, hogy az AT lap nem adja meg a minimális terhelést a tápnak. Ilyenkor kell még egy böhönc vinyó vagy efféle extra terhelésnek. De ilyenkor is csak annyi történhet, hogy nem indul.
-
zotyesz66
őstag
Én egyszer egy bekapcsolt teszt alaplapból kaptam ki a ramot. Viszont túlélték, a lap is meg a ram modul is.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
igaz-igaz az bírja

-
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
nem ám a proci mem.vezérlője (is) megadta magát

-
válasz
bacsis
üzenetére
Amikor frissen megkaptam a ramokat akkor a memtest ment egyből hiba nélkül. Aztán próbálgattam mit tud és olyan 1800 körül volt a vége de inkább a lap miatt. Visszaraktam gyárira majd windowsba csinált egy kékhalált memóriahibára utaló üzenettel. Na akkor memtest még egyszer és az első teszten nem volt fél perc már hibázott. Teljesen mindegy milyen órajelre és feszre rakom, most már mindig hibázik.
Én voltam a hülye hogy auto-n hagytam az elvileg low power borda nélküli ramokat és nem lőttem be fixen. Ezen cikkemben szereplő 1333-as létező legolcsóbb ramokkal volt. Egyébként SK Hynix H5TC4G43MFR-H9A chipesek amik 2666-on is mennének (válogatva más gyártónál). Hynix MFR-ként ismertek. Csak az egyik nyíródott ki, de holnap egész napra ráeresztem a többi ramra is a memtestet nehogy gáz legyen később.
Megtartanám mert 4-5mb-nyi helyen hibázik csak, a hátsó oldali utolsó előtti chip pontosan. Legrosszabb esetben az egész címtartományát letiltom (bcdedit badmemorylist) annak a chipnek akkor is maradna 7.5Gb, de ebay-en kínai emberke várja vissza gondolom leszedi valamivel aztán géppel rárak egy másikat. Pedig kiegyeznék én egy ingyen 7.5Gb-os modullal bátyám gépébe elférne. Nem igazán értem hogy miért nem foglalkozik senki sem rossz ramokkal, rakás pénzt meg lehet spórolni ha nem dobnánk ki az olyan ramot amin csak pár bit szar.
Nem merültem bele a témába de valószínű ramhibás videókarit is lehetne ilyen címkiszűréssel javítani. Csak hát akkor hazavágnám a használt piacot.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Frankón hazavágta az 1,75V a ramokat?

Érdekes, mert gondolokm nem több órán keresztül volt így huzatva, ne hogy már ne bírjanak ki ennyit
Én adtam már DDR1-es RAM-oknak 4V-ot is, igaz 2,95 a gyári, de mégsem murdeltek meg
Illetve véletlenül adtam 1,6V-os K6-III+-nak 2,8V-ot, mert benéztem a jumperelést, ez már közel dupla akkora feszkó, de azon kívül, hogy nem adott képet a gép, nem lett semmi baja miután beállítottam megfelelően
Amit én csesztem el, de végülis megúsztam, vízhűtéssel akkor ismerkedtem... tele ment vízzel a gép persze
Ki hajszárítóztam, de már jönnöm kellett melózni, így nem próbáltam ki, meg mondom estig még szárad...
hazajöttem a melóból gép bekapcs, el is indult de képet nem adott... kikapcsolom, ramot illesztek, gép vissza, de semmi.. VGA-t kiszedem újra illesztem, visszakpacs, semmi.. kábelek ilelsztése, gép bekapcs semmi.. szal így jópárszor ráindítottam a gépre... mondom újrailelsztem a procit
leszedem a blokkot, procit kiszedem, látom ám szó szerint áll a CPU foglalatban a víz
ugye fektetve volt a gép, ki sem tudot folyni
na gyorsan azt is ki hajszárítóztam, proci vissza, a gép hibátlanul pöccre elindult 
-
válasz
Yutani
üzenetére
Egyre ritkul a sima AT ház+táp is, nekem is már csak 1 maradt, utána nemtom honnan tudok majd venni vagy kukázni -vagy 5 komplett AT gép kuka mellől jött
. Ha gyanús a táp mérd meg a 12/5 V- okat hogy leadja- e rendesen.(#26910) Rive : nekem is a sima fehér paszta jött be, azt használom
(#26913) MasterDeeJay : nekem csak átlagos baromság volt, egy SS7 lapba ferdén toltam be a ramot, nem vettem észre csak amikor már a fesszabályzóból kijött a füst, jó kis lap volt, sajnáltam.
-
Elsősorban informatika témában, mert aztán nekem is lehetne sokmindent írni ami jó nagy baromság volt utólag végiggondolva.
OldPCfan
Nincs nagy jelentősége, főleg nem ilyen procinál. Nekem az ezüstös jött be, bár állítólag vezeti az áramot ezért érdemes vigyázni hogy csak a magra menjen.
Szétteríteni úgy szoktam hogy egy zacsit rakok az ujjamra és végigkenem a magon és a bordán is külön külön. -
Yutani
nagyúr
válasz
OldPCfan
üzenetére
Gyűlölöm az ezüstpasztát, én csak normál pasztát veszek, méghozzá a Titan NanoBlue 3g kiszerelésűt (van hozzá kis spakli teríteni), 900 Ft körül van itt nálunk.
-
OldPCfan
csendes tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Hogy,őszinte legyek nekem most a 433Mhz Celeron-ra kéne hőpaszta de akkor ha az ezüstpaszta jó akkor azt veszek mindenképpen.
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Az érdekelne hogy ki milyen hülyeséget csinált ami akkor jónak tűnt de utólag baromság volt.
Esküvőt ér beírni?

Én természetesen nem írnám be, meg az asszony is megláthatja, de másnál előfordulhat
-
Sanchez638
addikt

-
válasz
OldPCfan
üzenetére
Hőpasztát én legelőször egy 2000+-os Amd-n használtam, addig ami volt rajta mindig szétkentem vagy egyáltalán nem használtam pasztát. De Penti1,2-nél majdhogynem mindegy volt a nagy felület miatt, 5x86 meg 486 esetén száraz volt a proci. Már ugyan eladtam de pl a 486SX-en még borda sem volt gyárilag, az azelőttiken meg még tuningnál sem volt igazán érdekes. Mai napig maradtam a legolcsóbb ezüstpasztánál, tudom hogy a márkások meg a lekvár (ugye basics
) jobbak de nekem megfelel a noname. Most ramokkal vagyok így, megveszem a noname szart, HDD meg SSDből is már mindegy. Lehet csak öregszem...Az érdekelne hogy ki milyen hülyeséget csinált ami akkor jónak tűnt de utólag baromság volt.
Nálam:
faragasztóval chipsethűtőt NF7-re úgy hogy még faforgács is került rá mivel a bordát amit szétvágtam azt egy fadarabbal fogtam be a satuba.
Aztán végül kiderült hogy havernál majdnem ugyan az az NF7 megy a gyári ventit kikötve is stabilan tehát tök fölöslegesen barkácsoltam.
pillanatragasztóval ragasztottam Ti4200 ramjait ami utána egyből meg is döglött, szerencsére gariba visszavették bár nem érdemeltem meg
P1-es gyári hűtőt szintén pillanatragasztóval chipsetre Acorp 7KT266AL
Kinyírtam 2x8gb ddr3 ram egyikét ami 1.35v-os gyárilag borda nélküli és bios auto fesz bentmaradt 1.75v-ot adva neki ez múlt héten volt. (ez azért brutál amatőr lépés részemről, pont hogy minden mozdíthatót biztos kézzel húzok a gépben de ezt elcsesztem) Visszaveszik de ezt keményen elcsesztem. -
zoltanz
nagyúr
Abit BX133Raid
Pentium 3 933 MHZ (7*133) @ 700 MHZ (7*100)
640 MB Ram (3-3-3-6) @ (2-2-2-5)
ATI Rage II C 8 MB AGP
Windows Me
3DMark99 Max:
3DFX Voodoo 2 12MB-ossal a Quake II (OpenGL): demo1.dm2: 56,4 FPS -
Sanchez638
addikt
Azé ilyen ritkán történik, leesett egy olló az asztalról és hát persze, hogy a hósszabítóra és azon belül a kapcsolóra esett. Azt hittem áram szünet van, aztán rájöttem.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibás i9-14900K
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A proci túlélte így is, és szorzófüggetlen lett.

) jobbak de nekem megfelel a noname. Most ramokkal vagyok így, megveszem a noname szart, HDD meg SSDből is már mindegy. Lehet csak öregszem...