Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
doc
nagyúr
Ilyen Poco F2 Pro volt az utolso Androidos telefonom, jo kis cucc volt ez, volt benne kraft

-
-
Graphics
Jómunkásember
Ja hogy a testvermodellbol lehet upgradelni, tök vagány.
-
válasz
balazs1022
üzenetére
Wow

-
Graphics
Jómunkásember
válasz
balazs1022
üzenetére
Mi a fene? Azt hogy?

-
balazs1022
őstag
Még egy érv a telefon mellett: Lehet bele Zoom kamerát rakni a 2megapixeles-es makro helyére.
-
-
válasz
Kisgépkezelő
üzenetére
Az ötezerféle gond lehet a sima kontakttól az alaplaphibáig.
-
Kisgépkezelő
senior tag
Van nálam egy feltehetőleg hasonló problémákkal küzdő tizenéves noti. Próbáltam rá FreeBSD-t telepíteni, de folyton kikapcsolt, ha erősebben ütöttem rá az enterre. Valamit igazgattam a szallagkábelen, azóta stabilabb. Már csak cipelés közben kapcsol ki.
-
Simple az fájna, jelenleg Apple-n vagyok, de 2026-tól Nothing-t terveztem Lineage-el

"Telekom app engem egyszerűen csak nem akart sikeresen bejelentkeztetni."
Azaz! EESZT is."ÜK+ is meg fog valamikor szűnni egyébként..."
Az nem zavar, telefonon nem használom, csak az authentikátor van. Ha az megszűnik, és nem fog menni böngészőből, akkor ennyi volt, majd járok orrmányirodába.Nekem az a bajom, hogy nem megy már ez a "veszek régi csúcstelefont, megjavítom, és Lineage-el még sokáig supportált", főleg azért, mert egyre kevesebb cuccra van.
100k meg nem adok egy telefonért (bár már a Samsung is ad 4 évet, az már nem olyan borzalom).Ha lesz valami fenntartható-szerelhető Apple alternatíva 1-2 év múlva, akkor marad az alma.
@Sh4d0w : Amúgy kínai HW custom OS-el nekem is oké, de minek maceráljak vele, ha más gyártó hardverével sokkal egyszerűbb ezt elérni?
-
válasz
tordaitibi
üzenetére
Nem lenne baj, ha a teljes kontextust is elolvasnad, kevesbe rombolnad a szememben az azsiodat. Ezt viszont hatarozottan javasolnam, hogy olvasd el es ha ezt szeretned folytatni, privatban szivesen disputazok.
-
Tim82
félisten
NFC-s fizetéshez korábban is Magisk kellett LineageOS-on, de nyáron a Magisk kb. megszűnt, nagyon nyakatekert és adatvédelmileg se oké megoldások vannak helyette (pl. valami kínai pótlék-app).
Erstés George év végével megszűnik működni nyitott bootloader-es, custom ROM-os telefonokon, valami MNB-s szigorítás miatt. Gondolom, a Simple is így fog járni. Más bankoknál hasonlóan.
Telekom app engem egyszerűen csak nem akart sikeresen bejelentkeztetni. One app, MobilKincstár app el sem indul. Yettel app mondjuk működik.
DÁP-om nekem sincs, de bármikor rákényszerülhetek, hogy legyen. ÜK+ is meg fog valamikor szűnni egyébként...
Nagyon szívesen használnék LineageOS-os telefont, de a fentiek miatt túl sok kényelmetlenséggel járna, átálltak nemrég gyári Motorolára (amúgy sokadszorra).
-
Simple amúgy megy Lineage-el. Banki appot meg amúgy sem használnék telefonról.
Telekom alkalmazás nem megy Lineage-n, de böngészőből ugyanazt meg tudod csinálni
Rinyáltam nekik amúgy, hogy miért hivatkozik rootolt telefonra, hiszen nem rootolt.
DÁP meg helyből kerülendő
Google authentikátor megy. -
Tim82
félisten
válasz
tordaitibi
üzenetére
Gondolom, banki appok, mobilszolgáltató appjai, MobilKincstár, DÁP stb. nincsenek rajta használva.
Jelenleg amúgy egy hónap a legális bootloader nyitás.
-
-
Jarod1
veterán
Anno a siemens mo i szervizben is volt ilyen c35 ös telóknak az alaplapján a mikrofon vezetősávja megszakadt..
-
Tegnap volt 8 éve hogy vettem egy kinai szar xiaomi Redmi Note4 telefont újan.
Kb. 2 hét volt a legális bootloader nyitás, a custom RedWolf reco felpakolása és a R.R. custom rom telepítése.
Az emmc tárhelyből 2 partíció maradt gyári, egyiken az imei számok a másikon a telefonspecifikus driverek maradtak meg mert ezek nélkül érthetően nehezen lehetne működnie a telefonnak.
Google, MIUI és Xiaomi mentes.8 éve hajtom, perpill 28-32 órás üzemidőket tud 1 töltéssel, minden fut a mai napig rajta amihez nem kell a google playstore és a googleplay szolgáltatások. Szerencsére vannak még alternatív appstorok és olyan normális app-fejlesztők ahonnan tölthetőek normális független appok.
Nemrég megzakkant rajta a Viber mert a mostani verzió már nem fut play nélkül de szerencsére vannak lelkes amatőrök még így a probléma megoldva.
Teljes értékű 8 év után. Ezt a 8 évet flexelés, hegesztési szikrák társaságában töltötte sokszor, kocsiba felejtve tűző napon, -5 fokba télen, leejtve néhányszor, esőn kinntfelejtve. Még teszi a dolgát.Igen tényleg kár volt megvennem anno 8 éve egy kínai fostalicska trágyadomb xiaomi telefont.
Idéznélek, nem kell válaszolni, "Kihagyhatod, amit irok."
-
Saját magad. 3500Ft egy hátlap ebayről (akkut nem néztem), hajszárítóval lejön, 3 csavar az akkucsatihoz (ha olyan akkut veszel, kapsz hozzá csavarhúzót is), az akkun van kihúzófül, kirántod, újat be, visszacsavar, hátulja visszaragaszt.
De ha pluszban fizetni akarsz valahol ezért...

-
dbj19
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit off-topic a kérdés, de hátha tud valaki segíteni, olyan jó, hogy épp erről a készülékről lett írás!
Két napja kiverték a kezemből buszon, és széjjel tört a hátlapja, egészen véletlenül nem tudtok ajánlani szervízt, ahol foglalkoznak cserével?
Azzal a lendülettel akksit is érdemes lehet, nem tudom mennyire típushiba, hogy néha random 1%ra ugrik és úgy marad/telefonhívás indítására hirtelen kikapcsol.
-
-
Tim82
félisten
Van rá LineageOS, úgyhogy én azért fanyalogva, eltartott kisujjal, de elfogadnám.

Szép javítás egyébként (nem esztétikailag, hanem funkcionálisan értve).
-
-
Graphics
Jómunkásember
Nem vagyunk egy állásponton, hitvitába meg nem kezdek, vagy inkább nem folytatom.

Kár volt írnom, sok markáns megjegyzésedet olvastam már itt az oldalon, így erre is csak emiatt ugrottam rá.
De nem kell nekem mindenkivel jóban lenni, mert nem is menne.Neked szarkinai, jóvanazúgy.
Vannak, akik elvek mentén gondolkoznak, ezzel nem tudok mit kezdeni. Te elvből nem veszel kínait, ez nem is fog változni.Marad más megoldás. Neked meg én magyaráztam el.

Én csak azt nem értem, ha számodra egy érdektelen témakör merül fel , amihez ÉRDEMBEN nem tudsz hozzászólni, azt a témát miért kell basztatni? Nem tudnál rá te sem jó választ adni.Vagy tudsz mit mondani? Nem. Se műszakilag semmi.
hcl igen... Meg én mondjuk tudom az okát, szereltem is ilyet... De Te csak kinaiszirszarozni tudtál..
Megsüvegelendő. Van szerintem olyan szakterület, amihez értesz... Ott, ott csináld ezt.

-
-
-
Kinai szirszar.
-
-
Graphics
Jómunkásember
Ez sajnos tipikus betegsége ezeknek.
Több Poco szenvedett ettől a régiek között, az újaknak már nincs ez a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wuthering Waves
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Home server / házi szerver építése
- Synology NAS
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Indul a ChatGPT Health
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest