- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pikari
veterán
válasz
Kalacskepu #121196 üzenetére
küld át privátban a linket, és megnézem
-
-
-
Pikari
veterán
válasz
Kalacskepu #121193 üzenetére
Van egy ilyen aporón 5 ezerért, ez a legolcsóbb ahogy nézem: Tekram P5T30-B4 REV
De atx csatlakozó nincs rajta, hanem sima AT táp kell neki. -
válasz
zotyesz66 #121161 üzenetére
Valami hasonlót vagy kicsit gyengébbet én is összerittyentenék, már csak a kíváncsiság miatt is. Ilyen régi gépet szerintem még nem is használtam illetve építettem szóval egyben egy új élmény is lenne.
Egyenlőre böngészem a kinálatot illetve gyűjtöm az információt aztán majd lesz valahogy.
-
Pikari
veterán
Most látom, hogy 10w-al nagyobb az n930 tdpje, hirtelen azt hittem, hogy mindkettő ugyanannyi. Akkor tényleg nincs throttling, és kijönnek a számadatok.
Esetleg azt tudom elképzelni, hogy a memóriavezérlője valamiért nem hatékony, és nem tud annyi magot rendesen etetni. Úgy viszont felesleges bele a 4 mag.
Egyébként nem tudom, hogy nektek a win10 miért megy rajta annyira rosszul, nálam tökéletes ment. Mindjárt megnézem, hogy melyik verziót raktam fel.
-
FF23
senior tag
válasz
Pikari #121179 üzenetére
Nem throttlingol az, hanem ennyit tud. Megnéztem tesztek alatt és végig tartotta a max. órajelet. Jobb azért, mint a P360, de valamiért nem jön ki belőle ami +2 magtól várható lenne. Talán a chipset...Vagy nem tudom.
Win 10/11 olyan lassan indul ezen a K52N notin, hogy az már kínos. A HP i5-520M notimnak körökkel jobb a használhatósága, pedig ez is 2010-es kiadás és csak 2c/4t.
A k52n tényleg nem jó másra, mint XP-win7-retró. -
válasz
DarthSun #121185 üzenetére
Majdnem csont nélküli. Egy felkiáltójeles ACPI izé, azt nem tudtam sehogy telepíteni, javítani. Érdekes, a többi ACPI ok, működés is ok, nem zavar végülis. Bár ha valaki tudja mi kell oda, akkor megköszönöm, javítódik egy szépséghiba, fullos lesz.
Win3.11 védett mód ezen is megáll a logonál - valamit még nem tudok, ami rejtőzik...
DOS : csak egy Landmark ment gyorsban, brutális a gagyi 4250 videosebessége : 180 000 char/ms, úgylátszik ez fekszik neki. Majd tesztelem tovább. -
válasz
Pikari #121183 üzenetére
USB portokat felismerte, a 32GB pent már látja. Az 1TB- hoz kell egy addon driver majd.
Én is direkt a jó öreg DVD- ről telepítettem, az a biztos, meg közben lehet hallgatni a surrogást, meg a nyikorgásszerű seeket
, valamint kényelmesebb volt, DVD- re már ki volt írva a legújabb Integral.
Egyedül az XT- mben nincs optika, próbáltam benne egy-két régit, de nem működnek. -
Pikari
veterán
válasz
DarthSun #121178 üzenetére
nekem eléggé kraftosnak mutatkozott a p360, a gamer változatban mindenesetre 4 magosra cseréltem (n930) [link]
viszont szinte semmi skálázódás nincs 2 szál fölött a dolgokban, szóval valószínűleg valami brutál nagy throttling van az n9xx-es szériában, ami miatt nem sok értelme van megvenni.
mondjuk én a két procit szimbolikus összegért cserébe kaptam meg hardveraprón pár hónapja, úgyhogy nem különösebben számít, de nem javaslom a 4 magos phenom2eseket laptopba
-
válasz
Pikari #121174 üzenetére
2x4GB RAM van benne, az elég is lesz. YT már lassú ezen a gépen sztem. Még a FHD sima filmek is remegnek rajta. Sima netezésre, meg házi feladat írásokra, Excel, Word, PDF, ilyesmire jó volt még 10 alatt is.
Eddig jónak néz ki, túlment a partícionálón, persze a Win10 partíciót nem töröltettem az XP- vel az alignálás miatt, csak formáztattam.
-
Pikari
veterán
válasz
DarthSun #121173 üzenetére
Most adtam el ugyanilyen laptopot, ahogy fent is említettem, kidobni ilyesmit nem szabad szerintem sem. Ezek tökéletesek valakinek facebookozni, youtubeot nézni, ha az ember telerakja rammal (meg az én esetemben a procit is cserélni kellett benne).
Ennek van nálam egy nagyobb testvére, amiben talán valami 6670 van, 1 gb diszkrét vrammal, na annak a nyers teljesítménye teljesen rendben van, viszont a driverek valami iszonyatosak.
-
válasz
Pikari #121172 üzenetére
Egyetértek. Amiatt is pakolok rá XP- t. Meg DOS+Win3.11, utóbbinál kísérlet, hátha indul védett módban, ha igen, jön talán +tapasztalat. RX480- al megy a védett mód, hátha a gagyi ősével is.
SuperBike99- et amúgy el tudtam indítani XP és Win11 alatt is(rájöttem a módjára). Ezen is menni fog, ha felmegy az XP, meg a hasonló kis igényű cuccok. Ahogy írtam, sajnálnám kidobni ezt a lapost, mert szép állapotú.
Integral XP telepítő bebootolt : erre kíváncsi leszek mit lép ezen a laposon, hasonló vason több rosálást is olvastam.
-
Pikari
veterán
válasz
Pista0001 #121163 üzenetére
am2 = azok a processzorok mennek benne, amiben van ddr2 memóriavezérlő (az újabb processzorokhoz, pl phenom2, vagy van bios update, vagy nincs)
am2+ = azok a processzorok mennek benne, amiben van ddr2 memóriavezérlő, ÉS gyárilag támogatottak az újabb processzorok, pl phenom2)
am3 = csak azok a processzorok mennek benne, amiben van ddr3 memóriavezérlő (athlon64-ek NEM mennek, mert azokban csak ddr2 vezérlő van). FX szériás processzorok akkor mennek, ha van bios update hozzá.
am3+ = azok a processzorok mennek benne, amiben van ddr3 memóriavezérlő, fx szériás processzorok támogatása a biosban van gyárilag.
-
Pista0001
addikt
válasz
jokeph #121145 üzenetére
G2-nél genya volt az intel. A HM65 és 67 nem támogat Ivy-t, a HM70 csak Pentiumot és Celeront. Utóbbi mellé ha i3/i5/i7 procit teszel, lekapcsol/újraindul (nem emlékszek, melyik) 29 perc 59 másodperc után. Van egy HM70-es HP-m, szereztem hozzá Ivy i3, aztán pislogtam, mint hal a szatyorban.
-
zotyesz66
őstag
válasz
Kalacskepu #121147 üzenetére
jó kis retro proci, nekem is van, csak a régebbi, kerámia változat.
Konfigban van: Gigabyte GA-586T2, 32 mega EDO, Asus PCI Riva128, Diamond Monster Voodoo, ESS 1688 Audiodrive, 10 giga HDD, Win95 OSR2
GLQuake jól megy, Tomb Raider is, de a kedvenc a Dark Forces 2. -
Nézem hogy a mobil HD4250- nek nincs is XP drivere. Letöltöttem egy gyanúsat, de valszeg a desktop változaté. Kíváncsi vagyok hogy a moddolt XP megoldja-e
Felteszem a próbaállomásra, aztán kísérletezek. Végülis a DOS biztosan jó lesz, hang is lesz a VSBHDASF- el, font feltöltéssel, Awe32/64 kompatibilisen.
Gyenge kis vas, de nem akartam kidobni, szép állapotban van, szinte újszerű, nem hurcoltam, Win7 ment róla sokáig. A képernyő is príma(IPS, 720p), alig volt használva, FHD tévére volt kötve HDMI madzaggal. Tapipadot sem használtam, még a gyári védőfólia is rajta van. -
Pikari
veterán
válasz
Kalacskepu #121152 üzenetére
Ha feljebb túrod kicsit az fsb-t és az órajelet, pl 100*2.5, vagy 83*3 esetleg 75*3, akkor alkalmassá válik a korai 3D-s játékok futtatására olyan 1999-ig bezárólag az a proci.
De természetesen csak akkor, ha a megfelelő videókártyát és drivereket teszed mellé (voodoo1, rush, voodoo2, riva128, savage4, esetleg tnt1 valami *NAGYON* régi driverrel), akkor az ilyen croc2/unreal tournament kaliberű játékok is elfutnak vele.
De a socket7 inkább azoknak való, akik a korszak 5 db x86 processzorgyártójától próbálgatni akarnak chipeket több generáción keresztül (mivel erre a foglalatra mind az 5 gyártott chipeket).
-
-
Pikari
veterán
válasz
Kalacskepu #121149 üzenetére
Ha nincs húzva, akkor gyakorlatilag semmire, a dosos játékok elmennek vele, meg talán a motoracer, a glquake meg a croc1 elmegy vele egy voodoo1 társaságában.
-
válasz
Pikari #121148 üzenetére
Lapon kívül sajnos mindent is kéne hozzá vennem, úgy meg azért elég szépen össze jönne egy kisebb-nagyobb összeg (ezzel alapvetően nincs is baj, csak nem akarom hogy az legyen a vége hogy feleslegesen el locsoltam rá xy összeget
). Eladni nem tervezem, akkor inkább kirakom a polca vagy valahova máshova. Ha nincs húzva akkor kb mikre elég ?
-
Pikari
veterán
válasz
Kalacskepu #121147 üzenetére
Bármelyik socket 7 (és az újabb socket 5) lapokban használható. De értéke nem nagyon van. Érdekesség, hogy fel tudod húzni kb 280 mhz-ig, úgy akár használható is az 1999-ig megjelent játékok futtatására megfelelő videókártya mellett.
-
Ma pakolgattam egy kicsit és rábukkantam erre a számomra ismeretlen processzorra.
Nyilván már utána néztem, és egy Socket 7-es Pentium MMX 166MHz-es példányról van szó. Szekrény alatt találtam meg, sajnos nem tudom mióta lehetett ott. Elhajolt lábak voltak amiket azóta kiegyengettem, tesztelni nyilván nem tudtam mivel ilyen régi lapjaim illetve hardvereim nincsenek.
Ha occóért sikerülne hozzá lapot szereznem akkor mindenképp kipróbálnám, de amúgy szerintem ugyan úgy csak állni fog (most már nem a szekrény alatt
).
-
jokeph
nagyúr
válasz
Pikari #121136 üzenetére
Intelből az első 4 gen core sorozathoz 3 socket is volt laposokban, G1-gen 1/G2-gen2és3/G3-gen 4.
Jobban kedvelem mint a beforrasztott megoldásokat, nem egy G3-as socketes laposban upgradeltem 2 magos Pentium valamiről 4c/8t core i7-re, így ezek a gépek még ma is használhatóak érdemben. -
Pikari
veterán
válasz
Pista0001 #121140 üzenetére
múlt hónapban két laptopban is cseréltem processzort, pont s1g4-ben.
az egyikben egy 1 magos athlon2 procit 2 magos athlon2 procira.
egy másikban pedig egy 2 magos athlon2 procit egy 4 magosra.az első laptopot azóta már eladtam, egy otthoni/irodai típusú gép lett belőle.
a második egy belépő szintű gamer laptop 6xxx dedikált videókártyával, abban egy akksit kell majd cserélnem, mielőtt felrakom az apróra. -
Pista0001
addikt
válasz
KROK640 #121138 üzenetére
Igen, a 775 sokat lehúzott, 3 memória generáción át volt. Az AMD alapvetően a ram generációkhoz köti a foglalatokat az AM2 óta.
Szeretnék egy FM2(+)-t a végéről, A88 chipsettel, A10-es procival. A maga idejében is tetszett, de ezt már írtam nemrég, azt is, hogy miért nem lett.
-
Pista0001
addikt
válasz
Pikari #121136 üzenetére
Szándékosan csak a mainstream desktop vonalat vettem, diy laptop gyakorlatilag nincs, és az se jellemző, hogy valaki laptopban processzort cserél. Úgy értem, hogy az eladott darabszámhoz képest elenyésző, jellemzően már kifutott modelleket turboznak fel hobbisták.
Szerver fronton is valószínűleg ugyanez a helyzet, a szerverek nagy részét leírják, mire elavulnak, mennek a használtcikkeshez. Itt már előfordul némi csere-bere, de a darabszámhoz képest szerintem itt is elenyésző.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Pista0001 #121132 üzenetére
Igen, az AMDnél sokkal időtállóbak a foglalatok, ott simán valid upgarde hogy a foglalat elejit egyszer kicseréled egy pár évvel újabbra, aztán még a végén is beleraksz valami csúcsot. Intelnél fölösleges ilyesmit tervezni, az LGA775 óta nem volt tartós foglalatuk.
Az AMD-nél az FM1-2 az párhuzamosan futott, és egyből látszott, hogy zsákutca lesz, éppen ezért sosem vettem ilyen lapot és senkinek sem javasoltam (ennek ellenére van itthon egy
csak nem működik)
-
Pikari
veterán
válasz
Pista0001 #121134 üzenetére
AMD-nél volt még az S1 foglalat laptopokhoz/notebookokhoz, s1g1, s1g2, s1g3, és s1g4 változatban. Aztán a socket FS és a Socket FT is. Szerver fronton meg a Socket F, és még azon kívül kb 1 vagy 2 egyéb foglalat szerverekhez.
Intelnél a 478/479 mobil folglalatainak különféle változatai is iterációi voltak(kb 3 féle, socket p volt talán az utolsó) egészen a core2quad korszak végéig, aztán lett azon kívül még két féle foglalat az intel i processzorok első pár változatához (tudtommal a legújabbak már be vannak forrasztva mindenhol).
Szerverekkel és mobil procikkal együtt sztem mindkét vállalat alsó hangon elfogyasztott vagy 15-20 foglalatot a kérdéses időszakban.
-
Pista0001
addikt
válasz
hobizoli #121133 üzenetére
Ó, igaz, összekevertem az AM1-gyel, ami ugye a "foglalatos Atom".
De az FM1-gyel együtt is csak 4 foglalat 7-tel szemben. Mondjuk más szempontból nézve ez is genyaság volt, procicserével és dvga-val az FMx-et nem lehet a csúcsig fejleszteni, ahhoz alapból AMx foglalattal kellett indítani. Az AM3/FMx éra még az útkeresés volt az AMD-nél...
-
Pista0001
addikt
válasz
KROK640 #121126 üzenetére
Az AMD-nél nem kapkodnak annyira. 2009. nyár vége-ősz eleje felé vettem az AM3-as gépet, ami akkoriban egészen új volt, 2022. elején az AM4-et, ami akkor már kifutófélben volt. Az Intelnél 2009-ben váltotta a 775-öt a 1156, majd lett 1155, 1150, 1151, 1151v2, 1200, 1700. HEDT nélkül természetesen mindkét oldalon. Na jó, az AMD-nél is volt az FM2 plusszban, de akkor is, 3 foglalat 2009-től 2022-ig, az Intelnél meg 7 2009-2024. között...
-
ricsip
addikt
Cseréltem a processzort az athlon 64 x2 gépemben, 3800+-ról 5600+-ra. Valamint kapott a régi chieftec helyett egy új 550w-os bequiet system power 11 tápot is (orbitálisan overkill, de a 450w-os alig 2 ezer forinttal volt olcsóbb, szóval akkor legyen benne kicsit több tartalék. Meg 12VHPWR csatlakozó egy 20 éves gépben
). Az x850xt-vel játék alatt így eszik max 150-160W-ot.
Viszont a processzor csere után istentelenül zavaró magasfrekvenciás sípolásszerű folyamatos cirpegés jön a gépből, akár egérmozgatásra is. A gpu van olyan zajos a 20 éves blower hűtő miatt, h. nem tudom eldönteni az coil whine-ol-e. Nagy vsz-el nem a tápból jön. Az alaplap / vrm nem bírná az új processzort, és ezért valamelyik táp-köre visít? Eleve a 3800+ az 89W volt, ez az 5600+ meg csak 65W, szóval furcsa ez nekem. -
KROK640
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #121127 üzenetére
Is-is.
Igazából szeretek szerelgetni, de nem az én gépemet. Az menjen rendben otthon, és másnál (megfizetve) meg nagyon is szeretek szerelgetni
Lehet te nem olvastad de a 2000-es évek elején gyakorlatilag az egész falu gépeit én építettem szerelgettem, na meg utána dolgoztam számtech boltban is, ami egyben szervíz is volt. Szóval szereltem egy pár gépet, ezt nem lehetne szeretés nélkül csinálni. Csak ne az enyémet kelljen, akkor minden bajom van... -
jokeph
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #121127 üzenetére
A garázsgépem lényegét pont egy 5600G adja, Asrock Fatal1ty AB350 Gaming-ITX/ac
lapban, 2*16 GB 3600CL16 G.Skill Trident Z RGB ramokkal. dVGA nincs, Vega 7 IGP van használatban, elég minden régebbi játékhoz amikkel csapatom néha.
Elraktam még tartalékba AM4-ből egy B550-es és egy X370-es lapot is. -
-
KROK640
nagyúr
válasz
Fücsök007 #121109 üzenetére
Egyre biztosabb, hogy AM5 lesz a következő gépem.
A B560-al próbáltam előre gondolkodni, megy is vele a 10-11th gen, aztán s 760-al meg a 12-14th gen, már reménykedtem, de csak kibújt belőlük, hogy az új szériának már megint új foglalat kell, és már hallunk a következő foglalatról...
nekem ebből kezd elegem lenni, hogy egy újkorában jó lapban is, legfeljjebb két évig mennek még a CPU-tkJó, nálam nagyon ritka eset nagyon amikor CPU-t cserélek és a rendszer marad, de másoknál elég gyakran csinálok ilyesmit, plusz jó lenne a lehetőség nyitva lenne, hogy X év múlva csak CPU-t cserélek, pattintok be plusz RAMot és cső ... nem az, hogy már megint(!) komplett platform csere.
-
KROK640
nagyúr
válasz
jokeph #121102 üzenetére
Igen, én is szeretem, hogy sok régi játéknak semmilyen internetkapcsolat nem kell
Na, most ebből a kommentből értem, hogy emberek mennyire más szinten léteznek/rezonálnak mint én.
2000-ben még bőven iskolás voltam, így nem kerestem semmit (de 2001 nyarán diákként a mekiben 205ft/órán voltam).2009-ben Debrecenben netto 75 ezeret kerestem, a nyelviskolában. 9 évvel később mint te, és úgyis kevesebbet. De mást mondok, tavaly dolgoztam állami szektorban szar helyen, heti 40 óra munkával netto 190K volt a fizu, de ebből 20K instant ugrott bérletre, tehát gyakorlatilag 170K volt. 2024-ben... Igla haverom idén keres sok túlórával (éjszaka, hétvége) 320K-t nettoban. És ezzel már relative király is a társaságban.
Egyébként úgy vettem észre, hogy a bér és a elég jó gamer gép aránya a legjobb 2002-2003 környékén volt. De a használható gép és a bér aránya most a legjobb, de ez több tény együttállásának köszönhető, pl hogya Core I alapú gépek még ma is használhatóak, vagy hogy a Win 11 miatt 8th gen előttieknek nagyot esik az áruk.
Ha olyan ütemben kellene amúgy PC-re költenem mint 1999-2003 között, akkor valószínűleg csak kiárazódnék a mókából. Ma azért ha megveszel egy új gépet, fejlesztés nélkül jóval tovább elvagy vele, mint a 2000-es évek elején. És ez is nagyon nagy fegyvertény a PC mellett. -
válasz
T0mBd1gg3R #121123 üzenetére
Pontosan nemtom általában mennyi az annyi. Két mérnökét tudtam, mikor még melóztam, nekik megvolt a nettó 1 milla. Pár év melózgatással már megvették a családi házat és az új autót.
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun #121100 üzenetére
Igen, ez így van. Sőt, itt keleten mindenre is, szeretik ráhúzni a minimálbért (esetleg jobb esteben a garantált bérminimumot). Sok-sok túlórával hétvégével is megáll 300-320K környékén a havi fizu
Én sokkal olcsóbban élek mint a legtöbb ember, de a fele nekem is instant ugrana. Ezért is van, hogy sok éve nem dolgozok már MO-n, csak külföldön, de tavaly kellett itthon is, arcul csapott a valóság és a jogi kiskapuk amikkel állami szektroban megtörténhetet olyan, hogy nincs utazási támogatás, kafatéria, szabadság és táppénz, cserébe tudnak a minimálbérnél picit kevesebbet fizetni.Egyébként észrevettem, hogy itt a fórumon (legalábbis a hangos többség) az emberek a felsőbb kereseti rétegekből vannak, némelyik olyan lóvékat keres, aminek még Ausztriában is örülnék...
-
Kapott a régi laposom MX4- et, így 15 fokot csökkent a CPU.
Ha már szétkaptam, fotózgattam.
Összeszerelve - akksi 0 másodperces, de nem is kell végülis.
Hát itt nincs más, meg kell elégednem az IGP- vel, DOSra bőven jó, XP alatt is elmennek a kis gépigényűek.
-
Pikari
veterán
nálam néha a piros cuccot adja be, de az esetek 90%-ban működik
-
Nalam, vezetekes fix IP-s Digi-rol mukodik. Bejon a fooldal es barmire kattintok, az is.
-
-
-
Akkor az oldal gorombult be valamire. Telefonon szerencsére megy.
Routert restartoltam én is, számítógépen akkor sem megy, Chrome és Edge böngészővel sem. -
A számítógépeimen letiltódott a CPUWorld weblap. Kiír valami aberrációt. Telefonon - wifin és mobilneten is bejön. Fene tudja megállapítani, miért görcsöl. Gondolom nem a router setek miatt van, mert telón, ugyanarról a routerről műkszik
A konyhagépen sem jön be, még Win10 van rajta, de előkészítettem XP installra.
Marha melegen jár ez a lapos, idle 70fok a CPU, úgy hogy le van véve a hátlap, és laptop hűtő van alatta. Kell neki egy CPU pasztázás asszem. -
jokeph
nagyúr
válasz
DarthSun #121104 üzenetére
Megálljt parancsoltam magamnak a PC fejlesztésben, nincs hová érdemben előrébb lépnem, igazából már évek óta csak az új hardverek iránti kíváncsiság által hajtva fejlesztgettem.
Tavaly ősz óta más hobbyra locsolom a sastojást, nevezetesen mindenféle kisgépref, kiemelten láncfűrész/fűkasza, illetve a szükséges cél és egyéb szerszámokra. -
jokeph
nagyúr
válasz
DarthSun #121092 üzenetére
Nagy örömömre a régi kedvenceim menni fognak amíg PC létezik, többségüknek semmilyen netkapcsolat nem szükséges ehhez.
#121095KROK640: annyira azért nem gáz a helyzet még.
Használható PC 2000-ben (PII slot1 400 MHZ Celeron, 64MB SD RAM, Acorp 6BX81 lap, S3 Savage 4 8 MB AGP, CD-ROM, ház, táp + 15" SVGA LG Studiowork 520 SI monitor , 10 GB Seagate HDD, SB128 PCI hangzsuga és hozzá egy stereo Genius hangszett. Ez a szett volt 160e magassága anno. 2000-ben ha nagyon jó hónapom volt, sok túlórával, megvolt a 100e ft, amúgy 70-80e között mocorgott és a vidékemen ez jónak számított.
Manapság ha a fizum ilyen (átlag 390e) arányban költeném PC-re, semmivel nem kapnék arányaiban roszabb gépet, sőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest